Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (4)

QUOTE(ms_lovet @ 2011 06 06, 21:51)
Kokia kopija? Apie kokia J1 kopija sneki?

Dar klausims: ar reikia butinai atsispausdint ta draudima? Ir ar butina vaziuot jau apsidraudus toms kelioms dienoms, kai baigiasi draudimas?

"CERTIFICATE OF ELIGIBILITY FOR EXCHANGE VISITOR (J-1) STATUS" .. apie sita kalbu. nusinesiau, sako netinka, reikia originalo. wtf? is kur ji gauti. juk PLC atsiunte i emaila situs visus popierius, mes juos atsispauzdinom ir viskas. arba kazko nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(&Barbara @ 2011 06 06, 22:13)
"CERTIFICATE OF ELIGIBILITY FOR EXCHANGE VISITOR (J-1) STATUS"  .. apie sita kalbu. nusinesiau, sako netinka, reikia originalo. wtf? is kur ji gauti. juk PLC atsiunte i emaila situs visus popierius, mes juos atsispauzdinom ir viskas. arba kazko nesuprantu

Man pvz šitą originalą su pasu atidavė, kai vizą pagamino. Nelabai man atrodo galima išvykti i JAV be DS-2019..???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo warpaint: 06 birželio 2011 - 22:19
QUOTE(&Barbara @ 2011 06 05, 13:34)
PATARIMAS: pirkti free cages , free ranged kiausinius bei free ranged piena. zodziu ant pakuotes turi buti parasyta.
Eisiu ryt ieskoti sveiko pieno:D ir aisku kainuos dvigubai daugiau.

Pirkit Organic piena ir kiausinius, jis bent jau bus iperkamas. Jei labai labai labai bijot ir daug uzdirbat, ieskokit parduotuviu ar ukininku, parduodanciu Raw Milk - jis toks pats, kaip Lietuvoj pas bobutes pamelztas, atidarius galios vos 2-3 dienas ir bus riebus (matysis virsuj butelio susidares gelsvesnis riebalu sluoksnis).
Pas mus organic maisto yra beveik visose maisto parduotuvese (grocery store), gal Walmarte reikia idemiau paeiskot. dar yra populiarios sveiko maisto parduotuves - Cikagoj berods popoliari Whole food. Pas mus yra Earth Fare ir Fresh market. Ten didelis oraganic (lietuviskai tai skambetu kaip biologiskas ar pan) maisto pasirinkimas. Dazniausiai uz maza maisiuka prekiu susimokam 60-100 usd.

Ne visi amerikieciai stori wink.gif Kazkaip studentei man irgi taip buvo pasirode, o dabar matau, kad labai daug zmoniu propaguoja sveika gyvensena, belekiek lakstanciu rytais ir po darbo, kai kas sugeba lakstyt ir diena (man cia misija neimanoma, nes man net letai vaiksciot per karsta). bent jau musu sporto klube po darbo valandu reik labai gerai paieskot parkavimui vietos (konkretus skaiciai - 2010 metais klubas, i kuri musu seima vaiksto, turejo 15,515 members). Aisku, puse turbut jame nesilanko, likus puse lankos nereguliariai...

Anyway, jei tik turit galimybe ,pirkit sveikesni maista - geriau jau maziau valgykit, bet kokybiskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(warpaint @ 2011 06 06, 22:16)
Man pvz šitą originalą su pasu atidavė, kai vizą pagamino. Nelabai man atrodo galima išvykti i JAV be DS-2019..???

RADAU...aciu
Atsakyti
QUOTE(warpaint @ 2011 06 06, 23:11)
Mano draugė tuo pačiu, aš prisijungsiu iš frankfurto,  kopenhagoj) Tai jei ka, 40 eilė sveikina jūsų eilę!!!))

aj musu tai eile 35 biggrin.gif
Atsakyti
O kaip ten dėl telefonų? Kokius ten dažnius ar ką turi atitikti, kad veiktų iš Lietuvos atsivežtas ir galima būtų Amerikietišką kortelę nusipirkus įsidėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guste:) @ 2011 06 07, 01:51)
O kaip ten dėl telefonų?  Kokius ten dažnius ar ką turi atitikti, kad veiktų iš Lietuvos atsivežtas ir galima būtų Amerikietišką kortelę nusipirkus įsidėti?  smile.gif

teks pirkti telefa, kortele neveiks amerikietiska ant tavo lt telefo, bet ne del dazniu. nebent kazkokia ten gal yra uz 50, kuri veikia ant lt telefono, bet abejoju(???). tai nera brangus tie telefono aparatai- uz 15 dol telef galima gauti ir plius papildymas 20dol ar pan.as pirkau telefona target'e ,yra aisku ir kt pardese biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 07 birželio 2011 - 05:39
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 06 07, 06:38)
teks pirkti telefa, kortele neveiks amerikietiska ant tavo lt telefo, bet ne del dazniu. nebent kazkokia ten gal yra uz 50, kuri veikia ant lt telefono, bet abejoju(???). tai nera brangus tie telefono aparatai- uz 15 dol telef galima gauti ir plius papildymas 20dol ar pan.as pirkau telefona target'e ,yra aisku ir kt pardese biggrin.gif

O kodel galetu neveikt? biggrin.gif Siaip pirma kart toki dalyka girdziu. Praeitais metasi buvau nusipirkes prepaid kortele uz $10 is T-Mobile ir viskas veikė kuo puikiausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.B.: 07 birželio 2011 - 06:47
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 06 06, 23:38)
teks pirkti telefa, kortele neveiks amerikietiska ant tavo lt telefo, bet ne del dazniu.

MB irgi dedasi kartais savo JAV kortele i lietuviska telefona, veikia be problemu. As savo nebandziua, bet jei labai kazkam to reik, galeciau pasikraut lietuviska aparata ir pabandyt.
nepaisant to, juk tuos telefonus kone uz dyka dalina. Ne super kazkokius, bet rysi turetu.
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2011 06 06, 23:51)
Kokia kopija? Apie kokia J1 kopija sneki?

Dar klausims: ar reikia butinai atsispausdint ta draudima? Ir ar butina vaziuot jau apsidraudus toms kelioms dienoms, kai baigiasi draudimas?

Yra būtina apsidrausti toms kelioms dienoms, bent jau taip PLC sakė. Vos pati neišvažiavau be draudimo, nes neturėjau jo 4 pirmosioms dienoms.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baroozia @ 2011 06 07, 17:22)
Yra būtina apsidrausti toms kelioms dienoms, bent jau taip PLC sakė. Vos pati neišvažiavau be draudimo, nes neturėjau jo 4 pirmosioms dienoms.. doh.gif

O sakykit esam apdrausti po 09 09 tą keliavimo mėn?
Atsakyti
QUOTE(J.B. @ 2011 06 07, 07:46)
O kodel galetu neveikt? biggrin.gif Siaip pirma kart toki dalyka girdziu. Praeitais metasi buvau nusipirkes prepaid kortele uz $10 is T-Mobile ir viskas veikė kuo puikiausiai.

o, geras biggrin.gif maniau,kad neveikia. na as trbt tokias levas ten imu,kad jos tikrai neveikia. ta prepaid kortele buvo su numeriu?nezinojau. buciau pati gal tada emusi tokias.
Atsakyti