QUOTE(&Barbara @ 2011 06 05, 13:34)
PATARIMAS: pirkti free cages , free ranged kiausinius bei free ranged piena. zodziu ant pakuotes turi buti parasyta.
Eisiu ryt ieskoti sveiko pieno:D ir aisku kainuos dvigubai daugiau.
Pirkit Organic piena ir kiausinius, jis bent jau bus iperkamas. Jei labai labai labai bijot ir daug uzdirbat, ieskokit parduotuviu ar ukininku, parduodanciu Raw Milk - jis toks pats, kaip Lietuvoj pas bobutes pamelztas, atidarius galios vos 2-3 dienas ir bus riebus (matysis virsuj butelio susidares gelsvesnis riebalu sluoksnis).
Pas mus organic maisto yra beveik visose maisto parduotuvese (grocery store), gal Walmarte reikia idemiau paeiskot. dar yra populiarios sveiko maisto parduotuves - Cikagoj berods popoliari Whole food. Pas mus yra Earth Fare ir Fresh market. Ten didelis oraganic (lietuviskai tai skambetu kaip biologiskas ar pan) maisto pasirinkimas. Dazniausiai uz maza maisiuka prekiu susimokam 60-100 usd.
Ne visi amerikieciai stori

Kazkaip studentei man irgi taip buvo pasirode, o dabar matau, kad labai daug zmoniu propaguoja sveika gyvensena, belekiek lakstanciu rytais ir po darbo, kai kas sugeba lakstyt ir diena (man cia misija neimanoma, nes man net letai vaiksciot per karsta). bent jau musu sporto klube po darbo valandu reik labai gerai paieskot parkavimui vietos (konkretus skaiciai - 2010 metais klubas, i kuri musu seima vaiksto, turejo 15,515 members). Aisku, puse turbut jame nesilanko, likus puse lankos nereguliariai...
Anyway, jei tik turit galimybe ,pirkit sveikesni maista - geriau jau maziau valgykit, bet kokybiskiau