Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (4)

QUOTE(blueberry21 @ 2011 06 05, 16:17)
aš irgi skrendu ryt Vilnius-Varšuva-Čikaga.. tik iš Čikagos jau nebe į Salt Lake City, o į Milwaukee smile.gif

Tai kolkas 5iese skrendam iki Chicago ir 4iese iki Salt Lake City smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Da_Master @ 2011 06 05, 16:31)
Nei man, nei draugei, taip pat nieko panašaus neatsiuntė. Šiaip, kiek pamenu, per tuos apmokymus sakė, kad nėra jis toks gyvybiškai svarbus, nes be jo nebūtų mums išdavę vizos apskritai. Kaip bebūtų, parašiau į PLC.

aš pagaliau radau ta sevis fee lapą, man jį plc siuntė kartu su ds-2019 forma, pažiūrėkit gal ir pas jus taip pat wink.gif
Atsakyti
pratesiant apie maista biggrin.gif...
Kadangi labai megstu piena, cia ji vietoj vandens geriau geriau, kol vakar papasakojo vienas bendradarbis, kad geriau to daryti nereiketu. Kas matet Food inc. filma, manau suprasit. Karvems i tesmenis ar dar kur nors yra prifarsiruojama hormonu, kad daugiau pieno duotu, savaime aisku tas pienas ten vien hormonai irgi. tai ir storeja tauta sau graziai nuo tu hormonu. Paskui tas pats su kiausinias. Baisus reikalas.
PATARIMAS: pirkti free cages , free ranged kiausinius bei free ranged piena. zodziu ant pakuotes turi buti parasyta.
Eisiu ryt ieskoti sveiko pieno:D ir aisku kainuos dvigubai daugiau.
Atsakyti
dar alternatyva galetu buti (nemodifikuotu)soju pienas, yra tikrai skanaus cia usa soju pieno.
Atsakyti
QUOTE(blueberry21 @ 2011 06 05, 19:12)
aš pagaliau radau ta sevis fee lapą, man jį plc siuntė kartu su ds-2019 forma, pažiūrėkit gal ir pas jus taip pat wink.gif
Rimtai yra, AČIŪ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(&Barbara @ 2011 06 05, 20:34)
pratesiant apie maista biggrin.gif...
Kadangi labai megstu piena, cia ji vietoj vandens geriau geriau, kol vakar papasakojo vienas bendradarbis, kad geriau to daryti nereiketu. Kas matet Food inc. filma, manau suprasit. Karvems i tesmenis ar dar kur nors yra prifarsiruojama hormonu, kad daugiau pieno duotu, savaime aisku tas pienas ten vien hormonai irgi. tai ir storeja tauta sau graziai nuo tu hormonu. Paskui tas pats su kiausinias. Baisus reikalas.
PATARIMAS: pirkti free cages , free ranged kiausinius bei free ranged piena. zodziu ant pakuotes turi buti parasyta.
Eisiu ryt ieskoti sveiko pieno:D ir aisku kainuos dvigubai daugiau.
Šiek tiek pasidomėjau ir turiu šiek tiek pataisyti.

"Free Range" reiškia, kad gyvūnas buvo laisvai laikomas, o ne uždarytas narve visą savo gyvenimą. Kaip bebūtų, tai nereiškia, kad jis buvo maitinamas geru pašaru, t.y. galėjo būti šeriamas genetiškai modifikuotu pašaru ir taip pat nereiškia, kad jo auginimo procese nebuvo naudojami jokie medikamentai, hormonai ir pan.

Yra dar toks terminas "Organic", tokiu atveju gyvūnas gali būti šeriamas tik specialiu pašarų, kurį augina tuo užsiimantys fermeriai, turintys sertifikatus, kad jų produkcijoje nėra nieko genetiškai modifikuoto. Tokiu pašaru šeriami gyvūnai taip pat negali būti auginami jokiuose narvuose, bei šeriami vaistais/hormonais.

Taip, kad ne "Free Range" tau reikia, o "Organic". Kad kaina bus graži - neabejoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Da_Master: 05 birželio 2011 - 20:33
Tai viskas, reiks mesti valgyt matomai biggrin.gif dar neturiu laiko to filmo pažiūrėt ir apetito susigadint, bet padarysiu tai prieš išvažiuodama, išties man tie kilogramai ne į naudą...
Atsakyti
po tokių jūsų šnektų visas maistas pradėjo atrodyt įtartinas. net arbūzas su priežastimi, kad be sėklų. o dėl karvių pieno, aš nelabai jį vartoju, man skaniau kokosų pienas. bet gal ir jame kokios nesėkmės slepiasi.
Nusipirkau salotų diiidelį paką, nepajėgiu suvalgyt, stovi šaldytuve kai naujos, nors jau savaitę jos ten. lietuvoj per tris dienas suvysta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as_vaiva: 05 birželio 2011 - 20:52
Apie negendančius vaisius ir daržoves JAV teta man dar prieš kokių 10 metų pasakojo, pamenu. Visi tuom iš pradžių nusistebi biggrin.gif.
Atsakyti
Cia jau tokios kalbos panasu i paranoja. Galima pagalvot, kad Lietuvoj visi valgo sveika ir ekologiska maista. Jau vien kokiu brudu is Lenkijos priveza. O dar neseniai paaiskejo faktas, kad i Lietuva gabenami prastesnes kokybes maisto produktai, suprask antrarusiams.
Asmeniskai nesuprantu apie kokias jus cia darzoves snekat, man viskas greit gesdavo. O ju pienas 1:1 kaip lietuviskas 2.5 % parduotuvinis pienas. As kaip didelis pieno megejas ta tvirtinu. Galima pagalvot, ka lietuvisku karviu, kiauliu, visciuku hormonais neseria. Visur tas vyksta, tai verslas.
Atsakyti
Skubus klausimas:
Ant darbo sutarties grafose "iceo representative" turi but uzdeti parasai is PLC ? Pas mane ten nieko ner, taip turi but ? Ar ziuri atvykus i JAV i darbo sutarti?
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2011 06 05, 23:38)
Cia jau tokios kalbos panasu i paranoja. Galima pagalvot, kad Lietuvoj visi valgo sveika ir ekologiska maista. Jau vien kokiu brudu is Lenkijos priveza. O dar neseniai paaiskejo faktas, kad i Lietuva gabenami prastesnes kokybes maisto produktai, suprask antrarusiams.
Asmeniskai nesuprantu apie kokias jus cia darzoves snekat, man viskas greit gesdavo. O ju pienas 1:1 kaip lietuviskas 2.5 % parduotuvinis pienas. As kaip didelis pieno megejas ta tvirtinu. Galima pagalvot, ka lietuvisku karviu, kiauliu, visciuku hormonais neseria. Visur tas vyksta, tai verslas.

tai aisku, kad visi lt sveikai maitinasi- uzsiaugina savo kiaule ant savo ekologiskos pievos, savo morka, bulve ir uztenka lotuliukas.gif o siaip tai regis niekas dar nenumire nuo amerikietisko maisto ir vidutine gyvenimo trukme regis ilgesne jav nei lt?
Atsakyti