Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (4)

o man , tai atvirksciai su svoriu- kaip tik nukrito ir buvau labai laiminga , kad tie kg nukrito, bet kai grizau i lt po menesio kokio vel priaugau juos unsure.gif
o problemos , tai as ,manau, kad ne su maistu yra, o su paciais zmonemis ir ju valgymo ypatumais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 02 birželio 2011 - 17:35
QUOTE(&Barbara @ 2011 06 02, 06:58)
As kazkaip pradejau suvokti, kad nieko as cia neuzdirbsiu..:// Gan daug pravalgau, nes stengiuosi ale sveikai maitintis. o kaip taisykle sveikas maistas ar  europietiskas brangesnis gerokai. Buvo minciu kazka nusipirkti, dabar ziuriu kad tik uztektu nuomai, maistui ir pramogom.. Ech. slidus tie pinigai:D

Nesijaudink, ne tu viena cia kalnu neuzdirbsi, be to, juk pagrinde ne del pinigu vaziuojam. Beje, tu nors turesi juos kur isleist dar bunant amerikoj, ne taip kaip nekurie blush2.gif

P.S. gal dar kas kokiu online rubu shop'u zinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Andrius>: 02 birželio 2011 - 17:39
http://www.forever21.com/21men/ cia irgi nera brangu
Atsakyti
Nežinau. Aš tai manau, kad yra ten kažkas negerai pas juos su maistu. Man tai buvo taip, kad į galą vasaros pradėjo berti veidą spuogais, nors su oda niekad problemų nesu turėjus. Net paauglystėj buvo lygi ir skaisti oda. Aš manau, kad per vasarą valgiau tą jų maistą, organizme prisikaupė kažkokių toksinų ir pradėjo mėtyt spuogais. Grįžau, praėjo keli mėnesiai, ir vėl viskas susitvarkė, nors jokių papildomų priemonių nesiėmiau.
Aš manau, kad čia ypatingai nuo makdonaldo maisto, nes keliavimo metu, laiko nebūdavo, tai valgydavom pagrinde makdonalduose. Bet ir tai aš ten valgydavau salotas dažniausiai.
Nors jau ir prieš tą keliavimą buvo prasidėjęs bėrimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 02 birželio 2011 - 21:24
Uztat dantys grazus balti bus po Amerikos biggrin.gif ir garderoba atsinaujinsim thumbup.gif
Atsakyti
man tai čia viskas normaliai su maistu. kad ir menkos pardės aplink mane bet visokių daržovių, vaisių, riešutų, rytietiškų patiekalų ingridientų pasirinkimas didesnis nei lietuvoje. Ir nėra brangu. O kodėl balti dantys?
Atsakyti
QUOTE(as_vaiva @ 2011 06 02, 22:57)
man tai čia viskas normaliai su maistu. kad ir menkos pardės aplink mane bet visokių daržovių, vaisių, riešutų, rytietiškų patiekalų ingridientų pasirinkimas didesnis nei lietuvoje. Ir nėra brangu. O kodėl balti dantys?

Dantiste sake,kad tu iprastiniu pastu kokybe,sudetis Amerikoj zymiai geresne. Sake pabaltes dantys ir apnasos dings visokios rolleyes.gif Is tikruju,kai paziuri, draugu Amerikoj dantys tikrai tokie baltuciai!nors gal jie naudoja papildomus dalykus balinimui unsure.gif
Atsakyti
Pas juos maiste beveik visur cukraus yra, net patys amerikieciai juokauja ''even salt contains sugar''. Ir labaaaai daug genetiskai modifikuotu produktu. Kurie net nera zymimi, todel tu nezinai, ar valgai modifikuota, ar ne maista. Zodziu, nieko nieko gero su maistu.
Atsakyti
spuogu gali atsirasti nuo bet ko . ir nuo to pacio keliavimo ir dar nuo kt dalyku. tai cia galima gincytis iki nukritimo apie ta maista. daugumai jokiu salutiniu poveikiu nuo amerikietisko maisto nebuna. o siaip tai kokios darzoves,vaisiai lt gi tikrai ne geresni nei usa, nebent jos is savo darzo. tiek ir lt pilna slamsto tose parduotuvese , tiek ir jav.
Atsakyti
Nu jau tikrai neverta lygint Europines maisto rinkos su Amerikoniska, Europoj standartai visur zymiai aukstesni. Dabar visur sneka apie ta E coli bakterija, tai pas mus to daznai nebuna, o pas juos pastoviai tas vyksta. Mesa mirkoma chemikaluose, kad susinaikintu tos bakterijos. Pas juos gi visi galvijai seriami kukuruzais.

Kitas reikalas toks, tai uztenka pasiziureti i ju produktu etiketes ir tokiu paciu produktu europines etiketes, JAV visur cukraus kiekis didesnis. Pas juos absoliuciai kiekvienam produkte yra kukuruzu arba soju ir aisku visa tai genetiskai modifikuota. Be to pas juos iki siol ziauriai daug kur kisa aspartama, ko Europoj nelabai daro.

Kas del spuogu, tai jei valgei daug makdonalde (jautiena - daug baltymu) galbut nuo to ir isbere. Per didelis kiekis baltymu.

O siaip viskas priklauso nuo pinigines storio, jei pinigu turi tai gali normaliai maitintis, o jei nera, tai tenka pirkt viska uz doleri ir po to nutukti. schmoll.gif As pats kiek skeptiskai ziuriu i tuos visus ale ecologic produktus. Marketingo triukai ko gero. Sveikas maistas ir masine maisto pramone nesiderina man visiskai.

As uz Big mac drinks_cheers.gif o geriausias fast foodas JAV Wendy's blush2.gif

O del baltu dantu, tai labai daug jaunu ir senu amerikieciu balinasi dantis. Pagal dantis labai lengvai atskirsi kur amerikietis, o kur kitatautis biggrin.gif

ir dar http://www.youtube.c...h?v=Rjh5aZKgtSY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parabellum: 03 birželio 2011 - 05:56
Aš irgi norėjau pasakyt, kad verta prieš į Ameriką vykstant pažiūrėt dokumentinį filmą apie jų maistą "Food Inc", bet matau, kad Parabellum jau irgi įmetė nuorodą į trailerį.
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2011 06 03, 09:08)
Aš irgi norėjau pasakyt, kad verta prieš į Ameriką vykstant pažiūrėt dokumentinį filmą apie jų maistą "Food Inc", bet matau, kad Parabellum jau irgi įmetė nuorodą į trailerį.

O Gal dėl šventos ramybės visgi nežiūrėt to filmo drinks_cheers.gif
Atsakyti