Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (4)

šarlatanams, kurie sakė, kad JAV veiks VISI "naujesni" telefonai:
Jei jūsų mobilus palaiko visus keturis dažnius (neskaitant ten tų visokių 3G):
850/900/1800/1900 MHz, tai telefonas veiks ir Amerikoj (na nebent dar telefonas pririštas)
O jei tik 900/1800HHz - tik europoj.

Nuo to laiko, kai prieš gerų pusę metų perkant telefoną manęs paklausė kokie telefono kreiterijai ir kai atsakiau, jog vienas iš kriterijų yratų keturių dažnių palaikymas, kad veiktų Amerikoj, pardavėjai tik susižvengė, neva "taigi visi tuos pačius palaiko lotuliukas.gif " supratau, kad jokiais pardavėjais ir pseudopardavėjais pasitikėt negalima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Andrius>: 28 gegužės 2011 - 20:40
QUOTE(as_vaiva @ 2011 05 28, 18:20)
ohajuj, klyvlende. o su tuo bagažu tai kai nespėjau į lėktuvą persėsti čikagoj, iš ryto užbukino mane į kitą skydį, tą skrydį atšaukė, sekantys du skrydžiai buvau stand by  - jei kas nors neatvyksta į skrydį tai mane būtų įkišę, su trečiu tuo skrydžiu išskridau o bagažas matyt nesusigaudė kur jam ten važiuot. ir tas paskutinis skrydis buvo atidėtas tris valandas, skridom vidury nakties, paskutinis skrydis tai ten baisiai skubėjo visi. nu nežinau. reik tikėtis kad atsiras. daug kieno ten pasimetė. tikrai nepatariu skraidyt american airlines ar american eagle.
Na šiuo atveju, jei bagažas neatsiras jie tau jau turės kompensuoti nuostolius, taip, kad nieko baisaus. BEJE, tu net gi gali reikalauti, kad tau kompensuotu nuostolius, patirtus kol neturėjai bagažo. Tarkim pirkaisi rūbų, kad turėtum į ką persirengti, higienos priemonių ir pan. Taip, kad neišmetinėk čekių ir gali pabandyt kažką išpešti smile.gif.
Atsakyti
Sveiki!

Gal buvoje Amerikoje galėtų pasidalinti patirtimi, kaip vyksta procedūros atskiridus į JAV ta prasme ko klausia migracijos pareigūnai ir panasiai?
Atsakyti
manęs pernai nieko neklausė, tik uždėjo antspaudus, nufotografavo, paėmė pirštų antspaudus ir paleido.
Atsakyti
Manes klause kol cia atvariau.
Atsakyti
lagamino nerado....
Atsakyti
kaip ten jie skaičiuoja mano nuostolius?
Atsakyti
QUOTE(as_vaiva @ 2011 05 29, 02:32)
kaip ten jie skaičiuoja mano nuostolius?
Nežinau ar labai skiriasi JAV vykdoma praktika, nuo Europoje. Bet manau, kad iš principo tau reikės nurodyti kas buvo lagamine ir kiek tai tau kainavo. Tai yra sąrašą daiktų su jų vertėmis. Taip, kad pasistenk prisiminti viską, kas buvo tame lagamine, surašyk ir įvertink. Dėl kainų, tai niekas jų nepatikrins, jeigu nesivežei nieko su etiketėmis ir užklijuotomis kainomis (tuo atveju, jeigu lagaminas kada nors vėliau vis tik atsiras), todėl tarkim jei turėjai viduje 10 maikučių, kurios tau kainavo po 25Lt, o tu nurodysi, kad tu už jas mokėjai, po 15 Eurų, niekas tikrai prikibti negalės, todėl kainas nurodyk europietiškas, bet proto ribose. Nerašyk, kad viduje buvo vardinė kokios nors dizainerės suknelė, siūta specialiai tau smile.gif, nes atsiradus lagaminui, po to oro linijos gali norėti iš tavęs susigrąžinti tau išmokėtus pinigus ar bent jau dalį jų, argumentuodama, kad nepagrįsta tavo pretenzija buvo.

Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(MoD @ 2011 05 28, 23:28)
Sveiki!

Gal buvoje Amerikoje galėtų pasidalinti patirtimi, kaip vyksta procedūros atskiridus į JAV ta prasme ko klausia migracijos pareigūnai ir panasiai?

manau gali tikėtis panašių klausimų, kaip ambasadoje:) manęs klausė, kur vykstu ir ką veiksiu.
Atsakyti
ačiukas, masteri
Atsakyti
ar visi kurie buvot jav laukėt bent jau parą po registracijos SEVIS prieš einant į social security?
Atsakyti
QUOTE(sinuhė @ 2011 05 29, 13:15)
ar visi kurie buvot jav laukėt bent jau parą po registracijos SEVIS prieš einant į social security?

i social security tik po 10 dienu galima. Nu gal cia tik mano valstijoj tokias taisykles sugalvojo, nezinau. Bandyk laime ir po paros eiti, jei neistveri:)
Atsakyti