Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (4)

kas 27 diena 6.20 ryte per lenkyna?
Atsakyti
QUOTE(Mergikė @ 2011 05 23, 09:45)

Gal atsirado,kas į Wisconsin Dells važiuoja?

Laba laba, važiuoju su drauge į Wisconsin Dells, ir dar esu susisiekus su 3 lietuviais irgi važiuojančiais čia. ))
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2011 05 23, 15:51)
Pasiule panasu pasiulyma, tiek, kad laukt Kopengahoj 5 h, tai dzin galvojam imam ta kur laukt reiks 45 min, gal neveluos lektuvai biggrin.gif o kiek tu lauksi? i Newarka skrisi? As tai butinai i JFK norejau, bet po to paziurejau, kad is JFK ar is Newarko, tiek pat laiko gabentis iki manheteno

db nelabai pamenu kiek reiks laukti, bet virs triju h tikrai, keturias regis. tai taip nemazai, bet tada kai rinkausi bilieta, tai cia geriausias variantas buvo biggrin.gif na aisku buvo ir geresniu, bet kainos ryskiai didesnes buvo...
as skrendu i O'Hare orouosta iskart is Kopernhagos.
siaip jeigu ir veluotu jusu lektuvas is lt , tai jusu visu ten tikrai lauktu Kopenhagoje biggrin.gif
Atsakyti
kas i woodbridge birzelio pradzioj varot? biggrin.gif maciau kazkas is forumieciu tikrai varo
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 05 23, 16:30)
db nelabai pamenu kiek reiks laukti, bet virs triju h tikrai, keturias regis. tai taip nemazai, bet tada kai rinkausi bilieta, tai cia geriausias variantas buvo biggrin.gif na aisku buvo ir geresniu, bet kainos ryskiai didesnes buvo...
as skrendu i O'Hare orouosta iskart is Kopernhagos.
siaip jeigu ir veluotu jusu lektuvas is lt , tai jusu visu ten tikrai lauktu Kopenhagoje biggrin.gif

O tu esi skridus su SAS? Apie papildoma bagaza niekur negirdejai? g.gif Nerandu niekur nei kainos nei nieko.

Aj jau radau, raso, kad uz papildoma bagaza 40 euru tarpkontinentiniam skrydyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parabellum: 23 gegužės 2011 - 17:50
Sveiki,

gal kas esat susidūrę su bilietų keitimu Royal Dutch Airlines (KML)? apskritai kiek maždaug gali kainuoti, na aš jiems jau parašiau, bet dabar man čia tokia bėda, naktį nemiegosiu:/ Pirkau tiesiogiai online, ne per agentūra ir bilietas nėra iš tų, kur visai nekeičiami.
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2011 05 23, 18:24)
O tu esi skridus su SAS? Apie papildoma bagaza niekur negirdejai?  g.gif  Nerandu niekur nei kainos nei nieko.

Aj jau radau, raso, kad uz papildoma bagaza 40 euru tarpkontinentiniam skrydyje.

bet is usa kai skrisime ,tai gal bus irgi kokie 55 dol , o ne 40 euru?
Papildyta:
QUOTE(Leyla @ 2011 05 23, 18:51)
Sveiki,

gal kas esat susidūrę su bilietų keitimu Royal Dutch Airlines (KML)? apskritai kiek maždaug gali kainuoti, na aš jiems jau parašiau, bet dabar man čia tokia bėda, naktį nemiegosiu:/ Pirkau tiesiogiai online, ne per agentūra ir bilietas nėra iš tų, kur visai nekeičiami.

gal issispres dar ir nereikes keistis bilieto.
as viena karta esu keitusi bilieto data (grizimo). skridau su british airways ir kainavo tas keitimas 50 ar 60 svaru, bet cia pries tris metus buvo tas.
Atsakyti
QUOTE(Mergikė @ 2011 05 23, 10:45)

Gal atsirado,kas į Wisconsin Dells važiuoja?
Arba skrenda Varšuva-Čikaga birželio 10d ir Newyorkas-Varšuva rugsėjo 20d?

as skrendu, bet as is Vilniaus i Varsuva o tada i Cikaga. Varsuvoj teks 5 val laukt...
Atsakyti
[quote=censoriuoslady,2011 05 23, 19:25]
bet is usa kai skrisime ,tai gal bus irgi kokie 55 dol , o ne 40 euru?
Papildyta:

Man irgi atrodo, kad bus kokie 55 doleriai. Nors ir parasyta ju saite eurais, 23 kg lagaminas gali but, ir duoda rankinio net 8 kg, pernai su LOT dave 6. Pasiemem tuos bilietus, kur 45 min tarp persedimu, gal spesim kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
spesit spesit. ei is kur tu cia matei,kad 8kg rankinis?nes man kai siunte jau bilieta, tai buvo dar parasyta,kad 5kg g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 23 gegužės 2011 - 19:29
Kai man siuntė Lot'o bilietus irgi rašė, kad 5 kg, bet pačių avialinijų ofiacialiam psl parašyta, kad 6 kg. Tai irgi nesupratau kodėl taip rašė. Nueik pasitikrint.
Atsakyti
QUOTE(warpaint @ 2011 05 23, 16:12)
Laba laba, važiuoju su drauge į Wisconsin Dells, ir dar esu susisiekus su 3 lietuviais irgi važiuojančiais čia. ))

Smagu! O kur dirbsit?

beje, jei skrisiu su lot,o paskui su american airlines - keiciasi galimo rankinio bagazo leidziamas max svoris?
Atsakyti