Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (4)

pakele pakele biggrin.gif trbt skrydziu db megaujasi.
o siaip tai nu jeigu kazkas kur gyvens su didele ten kompanija kitu studentu is ivairiu saliu ir bijosi,kad dings pinigai, nu tai geriau pasirupinti kortele tada tikrai. nors siaip tai maza tikimybe, kad kazkas kesinsis i jusu atsiveztus pinigelius. palikti kelis simtus grynaisiais namie tas pats kas palikti ir koki kompa, nes irgi kompo i miesta nepasitampysi. na man kazkaip ramu del tokiu dalyku, bet suprantu ,kad kazkas gali ir nerimauti del to.
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 05 23, 12:25)
pakele pakele biggrin.gif  trbt skrydziu db megaujasi.
o siaip tai nu jeigu kazkas kur gyvens su didele ten kompanija kitu studentu is ivairiu saliu ir bijosi,kad dings pinigai, nu tai geriau pasirupinti kortele tada tikrai. nors siaip tai maza tikimybe, kad kazkas kesinsis i jusu atsiveztus pinigelius. palikti kelis simtus grynaisiais namie tas pats kas palikti ir koki kompa, nes irgi kompo i miesta nepasitampysi. na man kazkaip ramu del tokiu dalyku, bet suprantu ,kad kazkas gali ir  nerimauti del to.

o dieve, dar ir kompas biggrin.gif visai pamiršau. dar labiau paranoja auga lotuliukas.gif nu, gerai, reikia apsiramint ir tik su pozityviom mintim važiuoti smile.gif
Atsakyti
Sveiki! Nejaugi niekas nelekiat birzelio 4 d į Cikaga iš Varšuvos?smile.gif Arba bent iš Vilniaus į Varšuvą?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J.B. @ 2011 05 23, 11:48)
Man pervedinėjo tiesiai i saskaita.

Taip, su amerikietiska debetine kortele puikiai galima uz viska atsiskaityt ir pirkt internetu (tiek bilietus tiek kitas prekes)

As asmeniskai vesiuosi 400doleriu kortelej, ir 100doleriu grynais.
Man nepatinka su savim tampytis kruva popieriaus, su kortele daug patogiau, ir parduotuvej atsiskaityt be problemu galima ir nusipirkt metro/traukiniu biletus ir dar daug galimybiu. Be to visur pilna ATM, kur per kelias minutes be problemu tuos pinigus gali nusiimt.

Ar su lietuviska debetine kortele atsiskaitant parduotuvese nuiminejo kazkoki %?
Atsakyti
Beveik issirinkom bilietus su SAS uz 1966, tiek, kad skrenda is Vilniaus i Kopenhaga, ir ten bus tik 40 min check ina padaryt, buvot gal kas tam oro uoste? Didelis jis?
Atsakyti
QUOTE(MoD @ 2011 05 23, 13:06)
Sveiki! Nejaugi niekas nelekiat birzelio 4 d į Cikaga iš Varšuvos?smile.gif Arba bent iš Vilniaus į Varšuvą?smile.gif

Labu. Na aš birželio 4 iš Vilniaus į Varšuvą, bet po to į Niujorką.wink.gif
Atsakyti
QUOTE(I_need_a_dollar @ 2011 05 23, 12:58)
Labu. Na aš birželio 4 iš Vilniaus į Varšuvą, bet po to į Niujorką.wink.gif

Kelintą h skyrids?smile.gif 6:25?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MoD @ 2011 05 23, 14:06)
Kelintą h skyrids?smile.gif 6:25?smile.gif

Taip, tas pats.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(I_need_a_dollar @ 2011 05 23, 13:07)
Taip, tas pats.smile.gif

Jau galvojau, kad vienintelis toks busiu:) Malonu susipazinti:)
Atsakyti
QUOTE(morty @ 2011 05 23, 13:08)
Ar su lietuviska debetine kortele atsiskaitant parduotuvese nuiminejo kazkoki %?

Mano kortele ne debtetinė, o kreditinė. Kiek pamenu mokescio jokio neubuvo atsiskaitinejant.
Nenoriu apsimeluot bet man atrodo, kad lietuvisku debetiniu korteliu ten nepriima.

Siulau nuvykus i JAV atsidaryti banke (pvz Wells Fargo) saskaita su debetine kortele. Ten ji nieko nekainuoja, nera jokiu nuskaitymo mokesciu ir t.t. I ta saskaita sugrudat savo pinigus ir vaikstos be paranojos biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 05 23, 11:54)
tu gal grizti i ta pacia darboviete J.B.?

Ne, jau i kita darboviete ir visai kita miesta. Tik naujas darbdavys tepe slides biggrin.gif Dingo kaip i vandeni. Po truputi ieksausi naujo darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.B.: 23 gegužės 2011 - 13:21
QUOTE(Parabellum @ 2011 05 23, 13:31)
Beveik issirinkom bilietus su SAS uz 1966, tiek, kad skrenda is Vilniaus i Kopenhaga, ir ten bus tik 40 min check ina padaryt, buvot gal kas tam oro uoste? Didelis jis?

isbandysiu sita oro uosta geguzes 30diena. o siaip jeigu neveluoja skrydis is lt tai spesite per 40min trbt, nes gi daznai buna ,kad ir anksciau atskrenda lektuvas ir veliau isskrenda jau i usa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 23 gegužės 2011 - 14:19
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 05 23, 15:18)
isbandysiu sita oro uosta geguzes 30diena. o siaip jeigu neveluoja skrydis is lt tai spesite per 40min trbt, nes gi daznai buna ,kad ir anksciau atskrenda lektuvas ir veliau isskrenda jau i usa biggrin.gif

Pasiule panasu pasiulyma, tiek, kad laukt Kopengahoj 5 h, tai dzin galvojam imam ta kur laukt reiks 45 min, gal neveluos lektuvai biggrin.gif o kiek tu lauksi? i Newarka skrisi? As tai butinai i JFK norejau, bet po to paziurejau, kad is JFK ar is Newarko, tiek pat laiko gabentis iki manheteno
Atsakyti