Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(sv@jone @ 2011 08 09, 16:30)
nu man blondinei vistiek nedaeina  lotuliukas.gif 
Na, suprantu, kad 97lt iki dvieju metu prikaluso, o 52 lt nuo 2 metu.
Tai pvz, uz tuos 2 menesius, iki kol gausiu motinystes pasalpa, uz ta vaika gimusi priklauso 97lt (nes negaunu pajamu), o tai jei pas mane kiti vaikai 3 ir 5 metu, tai vadinas, jiem irgi turetu prikalusyt po 52 lt  g.gif  Ar cia per daug noriu as  biggrin.gif

o prie ko kiti vaikai,jie turejo gauti kai gime.Del 52 lt ziuri visu pajamas(praeitu metu,o ne dabar ka gaunat),o del 97 lt ziuri tik i pasalpa is sodros(ka dabar gaunat),del to ir skiria ja naujagimiams,nes mama be pajamu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 09 rugpjūčio 2011 - 16:28
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 08 09, 17:35)
ne mistika,o tokie istatymai.

o kur butu galima paskaityt tuos istatymus? smile.gif
Nes visad galvojau, kad tiek tie 97lt , tiek 52lt, mokami priklausomai nuo pajamu.. Todel ir idomu, kodel 97lt mokami pagal vienus nuostatus, 52lt pagal kitus g.gif

Ai, jau susiradau, supratau viska, kas kaip mokama rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sv@jone: 09 rugpjūčio 2011 - 16:48
QUOTE(sv@jone @ 2011 08 09, 17:44)
o kur butu galima paskaityt tuos istatymus?  smile.gif
Nes visad galvojau, kad tiek tie 97lt , tiek 52lt, mokami priklausomai nuo pajamu.. Todel ir idomu, kodel 97lt mokami pagal vienus nuostatus, 52lt pagal kitus  g.gif

Prašom;
Išmokų vaikams įstatymas
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=402594
Be to jeigu neparašyta/nedraudžiama įstatyme, tai vadinasi leidžiama.

Išmokų vaikams (,,,) nuostatai
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=395478
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsJa: 09 rugpjūčio 2011 - 18:17
QUOTE(sv@jone @ 2011 08 09, 17:44)
o kur butu galima paskaityt tuos istatymus?  smile.gif
Nes visad galvojau, kad tiek tie 97lt , tiek 52lt, mokami priklausomai nuo pajamu.. Todel ir idomu, kodel 97lt mokami pagal vienus nuostatus, 52lt pagal kitus  g.gif

taip pat ir cia gali pasiskaityt mirksiukas.gif http://www.socmin.lt...x.php?533031094
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif 4u.gif
as nelabai turiu kada skaityt prie neto bunu retai..atsiprasau jai kartosis klausimas blush2.gif pagimdziau ir kaip suprantu priklause man 1450lt ,jau gavau ir uz 2men*97.50lt bet prasyma del siu pinigeliu parasiau jau po to kai isejau vaiko atostogu..tai man junesitiketi dabar? mano pajamos 750lt dabar..o bet as kaip supratau 2men visom priklauso nesvarbu kokios pajamos buvo ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2011 08 10, 20:26)
sveikos mamos 4u.gif  4u.gif
as nelabai turiu kada skaityt prie neto bunu retai..atsiprasau jai kartosis klausimas blush2.gif pagimdziau ir kaip suprantu priklause man 1450lt ,jau gavau ir uz 2men*97.50lt bet prasyma del siu pinigeliu parasiau jau  po to kai isejau vaiko atostogu..tai man junesitiketi dabar? mano pajamos 750lt dabar..o bet as kaip supratau 2men visom priklauso nesvarbu kokios pajamos buvo ar ne? unsure.gif

nesvarbu kada parasei prasima,ji galima rasyti ne veliau nei praeis 12 men,todel uz 2 men turetum gauti.
Atsakyti
Tik dabar pamačiau, kad pagal mano pašalpą priklauso tie 97lt doh.gif Mano vaikui 2 metukui sueis rugsėjo12d. Sakykit, ar gausiu pinigus už tuos praėjusius mėn?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2011 08 11, 09:26)
Tik dabar pamačiau, kad pagal mano pašalpą priklauso tie 97lt doh.gif Mano vaikui 2 metukui sueis rugsėjo12d. Sakykit, ar gausiu pinigus už tuos praėjusius mėn?

nebegausi,nes ir as nezinojau ir turbut jau nebegausiu, nors mano vaikui 1,5m ,cia kiek supratau tik iki metu galima tvarkytis
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2011 08 11, 09:31)
nebegausi,nes ir as nezinojau ir turbut jau nebegausiu, nors mano vaikui 1,5m ,cia kiek supratau tik iki metu galima tvarkytis

Įstatyme tas neparašyta: "Jei šeima kreipsis vėliau, priklausanti jai išmoka bus paskirta ir sumokėta nuo teisės gauti išmoką atsiradimo dienos, tačiau ne daugiau kaip už 12 praėjusių mėnesių nuo visų dokumentų, būtinų išmokai skirti, pateikimo dienos."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 11 rugpjūčio 2011 - 09:28
QUOTE(jurguze @ 2011 08 11, 09:26)

galit atgauti uz metus atgal,nuo tos dienos kai kreipsites.
"išmoka vaikui skiriama ir mokama nuo teisės gauti išmoką atsiradimo dienos, tačiau ne daugiau kaip už 12 praėjusių mėnesių nuo prašymo pateikimo dienos. "
Atsakyti
Klausimėlis ne visai į temą. 4u.gif
Tuos vadinamuosius "vaiko pinigus" moka kas? Sodra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2011 08 11, 12:02)
Klausimėlis ne visai į temą.  4u.gif
Tuos vadinamuosius "vaiko pinigus" moka kas? Sodra?  g.gif

socialines paramos centras.
Atsakyti