Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(Meskute5 @ 2012 03 07, 16:22)
Sveikos, Uzpildziau prasyma vaiko ismokai gauti kovo 1 diena. 2011 metais oficialios seimos pajamos triju asmenu seimai neisnesa tu 525 vienam zmogui. Tai dbr gausiu tuos 52 lt ( vaikui jau 3,5 metu )uz 2012 metu sausi, vasari? Ir gausiu kada? Kovo 10 diena ar kokia diena jie ten moka? dekui.

gusit uz sausi,vasari ir kova,o pinigelius perves balandzio menesi.
Atsakyti
sveiki,turiu klausima,ka tik patikrinau saskaita ir nepervede man kazko pinigeliu uz vaika,prasyma rasiau vasario 24diena,man sake gausiu kova uz sausi ir vasary,tai kodel nera kazin? doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 08, 18:40-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 03 08, 18:40)
sveiki,turiu klausima,ka tik patikrinau saskaita ir nepervede man kazko pinigeliu uz vaika,prasyma rasiau vasario 24diena,man sake gausiu kova uz sausi ir vasary,tai kodel nera kazin? doh.gif

Gal dar ankstoka tik 8 diena ar visada taip gaudavote?Ir taip jums gana greit sake perves ,nes as tvarkiau gruodzio ,o gavau tik vasario men. Pas mus tik apie 12 dienele viska perveda..
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2012 03 08, 19:50)
Gal dar ankstoka tik 8 diena ar visada taip gaudavote?Ir taip jums gana greit sake perves ,nes as tvarkiau  gruodzio ,o gavau tik vasario men. Pas mus tik apie 12 dienele viska perveda..

as visada vaiko pinigelius gaunu kartu su naslaicio pasalpa ir dabar pazejau radau tik naslaicio pasalpa o uz vaika nera g.gif as dar klausiau ju ar gausiu kovo menesi uz vaika pinigelius(sausi ir vasari)man pasake kad gausiu doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 08, 19:59-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 03 08, 19:59)
as visada vaiko pinigelius gaunu kartu su naslaicio pasalpa ir dabar pazejau radau tik naslaicio pasalpa o uz vaika nera g.gif  as dar klausiau ju ar gausiu kovo menesi uz vaika pinigelius(sausi ir vasari)man pasake kad gausiu doh.gif

Dar anksti,as irgi negavau.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 08, 20:04)
Dar anksti,as irgi negavau.

as turbut negausiu si menesi,nes man visada buna su sitais pinigeliais,teks ryt pasiskambinti doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 08, 18:40-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 03 08, 18:40)

man aiskino socialiniam, kad jei susitvarkau visus popierius iki menesio 10 dienos, tada tikimybe gauti yra kita menesi, jei po 10 dienos tada jau tik po menesio. ir nors as tvarkiausi vasario 6 diena, bet vasari vaiko pinigeliu negavau, tikiuosi kova gausiu uz abu vaikus ir uz du praejusius menesius;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 03 09, 15:06)
man aiskino socialiniam, kad jei susitvarkau visus popierius iki menesio 10 dienos, tada tikimybe gauti yra kita menesi, jei po 10 dienos tada jau tik po menesio. ir nors as tvarkiausi vasario 6 diena, bet vasari vaiko pinigeliu negavau, tikiuosi kova gausiu uz abu vaikus ir uz du praejusius menesius;)

vasario menesi uz vasari jus ir neturejot gauti,nes moka uz praeita menesi,o ne uz einama,gausit tik si menesi uz sausi ir uz vasari.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 09 kovo 2012 - 14:38
TAI KLAUSIMAS- VAIKUI 1,8 METUKŲ- motinystės pašalpos negavau ir negaunu- kol stovėjau darbo biržoje (kol vaikui suėjo 1 metukai) dar pusmetįė gavau- neaišku už ką pašalpą- o dabar vasarį nieko- tai tai išeina kad ir tuos 97 man nuėmė nes šeimos pajamos daugiau nei 525 litai asmeniui?>?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 03 10, 13:49)
TAI KLAUSIMAS- VAIKUI 1,8 METUKŲ- motinystės pašalpos negavau ir negaunu- kol stovėjau darbo biržoje (kol vaikui suėjo 1 metukai) dar pusmetįė gavau- neaišku už ką pašalpą- o dabar vasarį nieko- tai tai išeina kad ir tuos 97 man nuėmė nes šeimos pajamos daugiau nei 525 litai asmeniui?>?? blink.gif

taip, nes dabar ziuri kiek atitenka vienam seimos nariui. jei vyro pajamos dideles, tai jus jau vaiko pinigeliu negausit 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti