Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 02 29, 12:48)
o gal kuri zinot pateikus dokumentus tarkim menesio pirma diena ar galiu tiketis ta menesi jau gauti pinigelius?

ne,kita menesi tik gausit,moka uz praeita menesi,o ne uz einama.
Atsakyti
nu assuprantu bet man priklauso nuo sausiotaijei ryt tarkimpaduosiu dokumentus gausiu uz visa ta laika tik balandi?
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 02 29, 13:07)
nu assuprantu bet man priklauso nuo sausiotaijei ryt tarkimpaduosiu dokumentus gausiu uz visa ta laika tik balandi?

taip.nebent pas jus skyria kitaip,vilniuj tai kita menesi,nes as pvz. sausio 6 diena tvarkiau,tai gavau tik vasari.
Atsakyti
Norečiau info. 4u.gif wub.gif
nuo kovo pabaigos turečiau išeiti į gimdymo atostogas, tačiau eisiu tik gegužės vyduri nes kitaip negausiu pinigėlių nes neužteks darbo stažo. schmoll.gif Ar reikia pildyti kažkokius dokumentus del to, kad išeinu vėliau? ir kada reika pildyti dokumentus vaiko pinigeliams gauti, vienkartiniai išmokai gauti ir kt.?
(gimdymas nustatytas 2012.06.05, dirbu nuo 2011.05.02.)
Ačiūūūū tam, kas pagelbės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vienkartinei išmokai gimus vaikui ir/ar išmokai vaikui gauti galėsite kreiptis tik tada, kai gims vaikutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra's galerija @ 2012 03 02, 13:04)
Vienkartinei išmokai gimus vaikui ir/ar išmokai vaikui gauti galėsite kreiptis tik tada, kai gims vaikutis smile.gif

Taip,ir tik tada kai priregistruosit vaika.
Atsakyti
sveikos,busiu dekinga jai nukrepsite kur reikia,o gal ir cia kas atsakys.
broliene neteko vyro,liko su dviem dukrytem,dukreles gauna naslaiciu pasalpa.nei vaiko pinigeliu nei nasles pencijos negauna. ar isvykus i uzsieni vaikai ir toliau gali gauti naslaiciu pinigelius ar juos nutraukti turi?

busiu begalo dekinga uz atsakyma ar jai kur nukreipsit..nes dabar kiek beskaityciau nerandu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2012 03 02, 21:46)
sveikos,busiu dekinga jai nukrepsite kur reikia,o gal ir cia kas atsakys.
broliene neteko vyro,liko su dviem dukrytem,dukreles gauna naslaiciu pasalpa.nei vaiko pinigeliu nei nasles pencijos negauna. ar isvykus i uzsieni vaikai ir toliau gali gauti naslaiciu pinigelius ar juos nutraukti turi?

busiu begalo dekinga uz atsakyma ar jai kur nukreipsit..nes dabar kiek beskaityciau nerandu.. 4u.gif

manau,kad sito turetumet teirautis sodroje,nes naslaiciu pasalpa moka sodra ligtais,bent jau seniau sodra mokejo,as pati gaudavau uz teveli pasalpa is sodros
Atsakyti
Gal kas galetu atsakyti. Mums pagal pajamas priklausytu vaiko pinigai. Jeigu mes dabar susitvarkytumeme dokumentus ar mums uz ankstesnius menesius sumoketu ar tik nuo prasymo pateikimo dienos. Nes pasirodo vaiko pinigus galejome gauti jau praeitus metus. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Justina2009 @ 2012 03 04, 10:06)
Gal kas galetu atsakyti. Mums pagal pajamas priklausytu vaiko pinigai. Jeigu mes dabar susitvarkytumeme dokumentus ar mums uz ankstesnius menesius sumoketu ar tik nuo prasymo pateikimo dienos. Nes pasirodo vaiko pinigus galejome gauti jau praeitus metus. Aciu.

Grazintu,ne daugiau kaip uz 12 men.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Turiu daug klausimu, gal galesit man pagelbeti. Situacija tokia, kad esu paskutinio kurso studente. Mokslus baigiu birzeli, gimdyti rugpjucio gale. Mane labai domina ismokos, jei nebaigciau mokslu ir pasiimciau akademines nestumo atostogas ar gauciau 350lt kas menesini mokesti, kaip dieninio skyriaus studente? (vienur skambinant sako priklausytu, kitur jau nebe), jei baigiu mokslus ir neisidarbinu niekur tai jau nebegaunu jokios ismokos, nebent 97 lt jei teisingai suprantu... Dar del statuso, mes planuojam susituokti, pajamos vyro nera dideles, tai ar butu galimybe gauti didesne menesine ismoka nei 97lt? Kazkaip nerisliai as cia viska surasiau, bet tikiuosit supratote ko klausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelda @ 2012 03 05, 16:10)
Sveikos smile.gif  Turiu daug klausimu, gal galesit man pagelbeti. Situacija tokia, kad esu paskutinio kurso studente. Mokslus baigiu birzeli, gimdyti rugpjucio gale. Mane labai domina ismokos, jei nebaigciau mokslu ir pasiimciau akademines nestumo atostogas ar gauciau 350lt kas menesini mokesti, kaip dieninio skyriaus studente? (vienur skambinant sako priklausytu, kitur jau nebe), jei baigiu mokslus ir neisidarbinu niekur tai jau nebegaunu jokios ismokos, nebent 97 lt jei teisingai suprantu... Dar del statuso, mes planuojam susituokti, pajamos vyro nera dideles, tai ar butu galimybe gauti didesne menesine ismoka nei 97lt? Kazkaip nerisliai as cia viska surasiau, bet tikiuosit supratote ko klausiu blush2.gif

Nesvarbu susituoksit jus su vyru ar ne,vistiek del soc.pasalpos ir vaiko pinigu ziures ir jo pajamas.Kad gauti soc.pasalpa,tai jusu visos pajamos turi nevirsiti zmogui 350 lt,kad gauti vaiko pinigus po 97.50 lt,tai praeitu metu pajamos turi nevirsiti zmogui 525 lt.
Atsakyti