Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(natina @ 2012 02 27, 12:56)
aciu 4u.gif
o yra kazkoks naujas isakymas, istatymas ar pan? g.gif
Bet jie taigi nieko neziuri, nes nemato mano pajamu, is sodros gi nieko negaunu g.gif

tai reikes pazymas tada pristatyti is kur ka gaunat,jeigu jie nematis.
http://www.socmin.lt....php?-203053791
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 27, 12:04)
tai reikes pazymas tada pristatyti is kur ka gaunat,jeigu jie nematis.
http://www.socmin.lt....php?-203053791

pataisykit, jei klystu, bet pernai viska ta pati rase unsure.gif nereikejo ir jokiu prasymu/pajamu pateikt g.gif
kai nuima pinigelius, tai tyliai tyliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 02 27, 13:28)
pataisykit, jei klystu, bet pernai viska ta pati rase unsure.gif nereikejo ir jokiu prasymu/pajamu pateikt g.gif
kai nuima pinigelius, tai tyliai tyliai verysad.gif

Praeitais metais ziurejo tik i mot(tev) pasalpa,kad ji nevirsitu 525 lt,o dabar ziuri i visas pajamas seimos praeitu metu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 27, 12:46)
Praeitais metais ziurejo tik i mot(tev) pasalpa,kad ji nevirsitu 525 lt,o dabar ziuri i visas pajamas seimos praeitu metu.

ar tikrai? g.gif kad man pernai jau sake, kad 525 seimos nariui. Tik paskui kita kalba buvo, kai pasakiau, kad pareigune.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 02 27, 14:49)
ar tikrai? g.gif kad man pernai jau sake, kad 525 seimos nariui. Tik paskui kita kalba buvo, kai pasakiau, kad pareigune.

Tikrai.Metu pajamu eme del 52 lt,o del 97.50 lt ziurejo i mot(tev) pasalpa,o dabar ir del 97.50 lt ir del 52 lt ziuri i praeitu metu pajamas,taigi pirmam puslapi parasitas istatymas,kaip buvo iki nauju metu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 27, 13:54)
Tikrai.Metu pajamu eme del 52 lt,o del 97.50 lt ziurejo i mot(tev) pasalpa,o dabar ir del 97.50 lt ir del 52 lt ziuri i praeitu metu pajamas,taigi pirmam puslapi parasitas istatymas,kaip buvo iki nauju metu.

skaiciau, bet ten kaip supratau apie pernai metus.
Na, kaip bebutu, aciu uz konsultacija ir labai liudna pas mus seimos politika.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 02 27, 15:42)
skaiciau, bet ten kaip supratau apie pernai metus.
Na, kaip bebutu, aciu uz konsultacija ir labai liudna pas mus seimos politika.

tai jus gi sito ir klauset,ar pernai tikrai ziurejo tik i mot(tev) pasalpa,o ne eme visu praeitu metu pajamas,tai as ir nurodziau kur paskaityti smile.gif
Siais metais jau ziuri visu praeitu metu pajamas.
Atsakyti
Sveikos gal kuri atsakys, gaudavome pasalpa 97lt, uz vasari pinigu negavome. Paskmabinau ir man pasake, kad reikia parasyti prasyma. Rytoj eisiu ta daryti, tai tiesiog parasysiu prasyma ir toliau gausiu pinigelius? ar gresia ju nebegauti? dukrytei 1.7 men. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 02 28, 14:31)
Sveikos gal kuri atsakys, gaudavome pasalpa 97lt, uz vasari pinigu negavome. Paskmabinau ir man pasake, kad reikia parasyti prasyma. Rytoj eisiu ta daryti, tai tiesiog parasysiu prasyma ir toliau gausiu pinigelius? ar gresia ju nebegauti? dukrytei 1.7 men. Aciu  4u.gif

Jeigu praeitu metu pajamos virsis 525 lt/zmogui,tai negausit.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 02 28, 13:31)
Sveikos gal kuri atsakys, gaudavome pasalpa 97lt, uz vasari pinigu negavome. Paskmabinau ir man pasake, kad reikia parasyti prasyma. Rytoj eisiu ta daryti, tai tiesiog parasysiu prasyma ir toliau gausiu pinigelius? ar gresia ju nebegauti? dukrytei 1.7 men. Aciu  4u.gif

negavote vasarį už sausį, nes mokama už praeitą mėnesį, ne einamą. Pinigėlius gausite ir toliau, jei visos šeimos pajamos praeitų metų neviršija 525lt/mėn žmogui
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2012 02 28, 14:42)
negavote vasarį už sausį, nes mokama už praeitą mėnesį, ne einamą. Pinigėlius gausite ir toliau, jei visos šeimos pajamos praeitų metų neviršija 525lt/mėn žmogui

Nevirsija, aciu 4u.gif Teks eiti i seninunija, pas tas piktas, susiraukias damas.....
Atsakyti
o gal kuri zinot pateikus dokumentus tarkim menesio pirma diena ar galiu tiketis ta menesi jau gauti pinigelius?
Atsakyti