Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(*Feja* @ 2012 02 22, 17:54)
Sveiki,
Norejau paklausti, ar i pajamu dydi ieina is sodros gautos ismokos (dekretines ir vaiko prieziuros pinigai)? Ir kaip skaiciuot pajamas, jei metu gale, t.y gruodzio gale susilaukiau trecio vaikelio, tai man dabar tas metines pajamas skaiciuot jau is penkiu asmenu, ar is keturiu (nes imant laikotarpi nuo 2011 01 01-2011 12 31, mes buvom keturiese, tik metu gale sulaukeme dar vieno)?
Aciu

Metu gale,tai yra gruodzio menesi,tai is 5 zmoniu skaiciuoti.
Atsakyti
man reikia pasirašyti dėl pažymos apie vaikų pinigus per el. parašą. gyvenu ne LT, vienintelis dalykas, kurį beturiu lietuviško - sąskaita swedbank. bet gaunasi idiotiška situacija, nes vienas didžiausių lietuvos bankų neturi priėjimo - per swedbank neina prisijungti prie el. parašo? ar aš akla ir nematau? doh.gif https://www.eparasas.lt/ neklauskit apie ID korteles naujo pavyzdžio, abonementus - nieko nebeturiu - tik šitą sąskaitą Lietuvoje
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2012 02 23, 11:03)
man reikia pasirašyti dėl pažymos apie vaikų pinigus per el. parašą. gyvenu ne LT, vienintelis dalykas, kurį beturiu lietuviško - sąskaita swedbank. bet gaunasi idiotiška situacija, nes vienas didžiausių lietuvos bankų neturi priėjimo - per swedbank neina prisijungti prie el. parašo? ar aš akla ir nematau?  doh.gif  https://www.eparasas.lt/ neklauskit apie ID korteles naujo pavyzdžio, abonementus - nieko nebeturiu - tik šitą sąskaitą Lietuvoje

Jei norite susitvarkyti pinigeliu ismokejima sodroje, junkites www.sodra.lt i gyventojo sriti ne per el.paraso sistema, o per bankines sistemas. tuomet prie sodros el.portalo prisijungsite tais paciais duomenimis kaip ir i savo el.bankininkyste. El.parasas yra sukuriamas gaunant nauja ID kortele ir tai neturi nieko bendro su banku. Bankai jums suteikia el.bankininkystes galimybesm, o el.parasa - valstybe smile.gif paprasciausias variantas - prisijungimas per el.bankininkystes sistemas, nes ja manau tikrai turite.
https://gyventojai.s.../pub/Login.jspx cia visi variantai yra. Kaip matote,prie el.paraso yra tik asmens tapatybes korteles ir kitu saugiu laikmenu pasirinkimas smile.gif tikiuos,aiskiai parasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitukasJ @ 2012 02 23, 12:52)
Jei norite susitvarkyti pinigeliu ismokejima sodroje, junkites www.sodra.lt i gyventojo sriti ne per el.paraso sistema, o per bankines sistemas. tuomet prie sodros el.portalo prisijungsite tais paciais duomenimis kaip ir i savo el.bankininkyste. El.parasas yra sukuriamas gaunant nauja ID kortele ir tai neturi nieko bendro su banku. Bankai jums suteikia el.bankininkystes galimybesm, o el.parasa - valstybe  smile.gif paprasciausias variantas - prisijungimas per  el.bankininkystes sistemas, nes ja manau tikrai turite.
https://gyventojai.s.../pub/Login.jspx cia visi variantai yra. Kaip matote,prie el.paraso yra tik asmens tapatybes korteles ir kitu saugiu laikmenu pasirinkimas smile.gif tikiuos,aiskiai parasiau  4u.gif

aš turiu seno pavyzdžio teises ir asmens kortelę. klausimas ne apie pinigų gavimą - apie pažymą, jog jie kažkada buvo/nebuvo mokėti. oi kaip man pikta doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labo: 23 vasario 2012 - 18:52
sveikos,reikėtų,kad pakonsultuotumėte 4u.gif
moteris augina du berniukus (vienam du metukai,kitam šeši mėnesiai). Vasario pirmomis dienomis ji tvarkėsi dokumentus dėl vaiko pinigėlių už abu sūnus, vasario viduryje gavo labai įdomią sumą - 78 litus su centais g.gif tai kaip čia dabar taip yra? pati savom akim mačiau,kad pavedime parašyta Išmokos vaikams, bet nei man,nei jai nedaeina kodėl tokia suma, už kurį čia vaiką galų gale gauti tie pinigėliai?
Atsakyti
QUOTE(Jovani @ 2012 02 23, 20:00)
sveikos,reikėtų,kad pakonsultuotumėte 4u.gif
moteris augina du berniukus (vienam du metukai,kitam šeši mėnesiai). Vasario pirmomis dienomis ji tvarkėsi dokumentus dėl vaiko pinigėlių už abu sūnus, vasario viduryje gavo labai įdomią sumą - 78 litus su centais g.gif tai kaip čia dabar taip yra? pati savom akim mačiau,kad pavedime parašyta Išmokos vaikams, bet nei man,nei jai nedaeina kodėl tokia suma, už kurį čia vaiką galų gale gauti tie pinigėliai?

pirmam 2 metai kada suejo? nes nuo 2-ju metu moka po 52 lt.tai gali buti kad uz kazkiek dienu pervede 97.50 lt,nepilna menesi,kol vaikui dar nebuvo 2-ju metu,o kita dali menesio jau kai suejo du metai.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 23, 19:43)
pirmam 2 metai kada suejo? nes nuo 2-ju metu moka po 52 lt.tai gali buti kad uz kazkiek dienu pervede 97.50 lt,nepilna menesi,kol vaikui dar nebuvo 2-ju metu,o kita dali menesio jau kai suejo du metai.

vasario pirmoje pusėje suėjo du metukai,tiksliai dienos nepasakysiu g.gif na čia gal ir logiškai jūs sakote, bet tai tada kur mažylio pinigėliai,jų nepervedė visai ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Jovani @ 2012 02 23, 21:12)
vasario pirmoje pusėje suėjo du metukai,tiksliai dienos nepasakysiu g.gif na čia gal ir logiškai jūs sakote, bet tai tada kur mažylio pinigėliai,jų nepervedė visai ar kaip?

tada ne,nes moka uz praeita menesi,o ne uz einama,tai turetu sitie pinigeliai but uz sausio menesi,bet sausio menesi pasikeite istatymas,todel ji neturejo gauti is vis,nes sausi nesutvarke dokumentu,o tik vasari.Cia geriau tegul paskambina.
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2012 02 23, 19:49)
aš turiu seno pavyzdžio teises ir asmens kortelę. klausimas ne apie pinigų gavimą - apie pažymą, jog jie kažkada buvo/nebuvo mokėti. oi kaip man pikta  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Jei neturit nei naujos ID korteles, nei prisijungimu prie elektronines bankininkystes, nieko internetu nepadarysite - jusu tiesiog nebus kaip identifikuoti. Ir nelabai svarbu, kokios pazymos jums reikia...
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Tikiuos labai nesupyksit, kad temos neskaicius paklausiu (esu su 2 ligoniukais namie)- ar pareigunams nebemoka 97.5lt ismokos? (tiems, kas is sodros negauna jokiu ismoku, kuriems moka darboviete?).
aciu, kad tures laiko atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 02 27, 12:30)
Sveikos mamytes 4u.gif
Tikiuos labai nesupyksit, kad temos neskaicius paklausiu (esu su 2 ligoniukais namie)- ar pareigunams nebemoka 97.5lt ismokos? (tiems, kas is sodros negauna jokiu ismoku, kuriems moka darboviete?).
aciu, kad tures laiko atsakyti 4u.gif

Dabar ziuri praeitu metu pajamas,jeigu nevirsija 525 lt/zmogui tada mokes.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 27, 11:51)
Dabar ziuri praeitu metu pajamas,jeigu nevirsija 525 lt/zmogui tada mokes.

aciu 4u.gif
o yra kazkoks naujas isakymas, istatymas ar pan? g.gif
Bet jie taigi nieko neziuri, nes nemato mano pajamu, is sodros gi nieko negaunu g.gif
Atsakyti