QUOTE(milduks* @ 2012 02 20, 23:36)
Noriu paklausti, ar galioja dar šis įstatymas?
Ar išmoka 97 lt soc skyriai uz pirmus 1,5 mėn, kol dar ,,galioja" dekretas, ir neprasidėję vaiko auginimo atostogos? Nes atsimenu, kai aš tvarkiausi vienkartinę pašalpą gimus vaikui, kartu sutvarkė ir šiuos pinigėlius,juos gavau tuos nepilnus tris mėnesius iki kol prasidėjo motinystės atostogos, tai buvo 2010metais. 2012metais pagimdė mano brolienė ir jai sutvarkė tik vienkartinę pašalpą, teigdami, jog jokie kiti pinigai jai nepriklauso, nors tiksliai prisimenu, kaip man aiškino, kad tikrai priklauso visoms, nes tokia yra įstatymo spraga padaryta, negi kažkas pasikeitė?
nuo naujų metų nebepriklauso
pasikeitė įstatymas.
Papildyta:
QUOTE(auksine` @ 2012 02 21, 08:39)
nu bet nesamoniu nesamone, kuo toliau skaitau, tuo didesnis absurdas.
o as nepasakiau kad gavau tai dabar kai tikrins turbut pakliusiu i juodus sarasus, man ne i galva nesove, cia tas pat jei pasidedi indeli ir po kiek laiko atsiimi i s banko tai ka jau uzdirbau???
šiaip nueikite ir išsiaiškinkite vietoje, gal jums paaiškins kitaip
o šiaip dėl pamirštų irašyti pajamų tai kaip jau pasiseks, nes tikrina mokesčių inspekcija. turiu kelias pažystamas kurioms kone metų pabaigoje surado pamirštas paminėti pajamas ir liepė gražinti visus pinigus
dar atsimenu moteris ėjo prašyti išskaičiuoti dalimis, nes neturi ji tiek pinigų, kad iš karto gražint