Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 16, 18:10)
Visiems vaikams priklauso,kuriu tevu praeitu metu pajamos nevirsija 525 lt/zmogui.

bet tada taip supratau,kad cia maziukam,o jei vaikams-15-11,ir 2,9 metai.tai man paskaiciavo po 52 visiems,ar taip.
Atsakyti
QUOTE(storuliukas @ 2012 02 16, 19:28)
bet tada taip supratau,kad  cia maziukam,o jei vaikams-15-11,ir 2,9 metai.tai man paskaiciavo po 52 visiems,ar taip.

Taip,nes po 97.50 lt moka tik iki 2 metu.
Atsakyti
Gal galit kas nors patarti, skaitau, skaitau, ir suprantu, kad nieko nesuprantu...

Kaimyne turi vaika, kuriam jau 2,5 metu.Tevas jam suteikes pavarde, bet dabar isdumes i Anglija ir kartais atsiuncia vaikui bambonkiu. Bet kur jis dirba ir isvis ar dirba , ji nezino. Ar jai kokios pasalpos priklauso. Jokiu pajamu nuo 2 metu ji nebegauna, kiek gali , ja paremia sesuo, gyvena dvieju kambariu bute, kuri po tevo mirties paveldejo keturi vaikai, ir ji viena is tu keturiu, kadangi gyvena dabar ji viena, tai komunalines islaidas turi moketi ji. help.gif

Padekit, prasau, jei galit, nes man jau nuo tos visos informacijos susisuko galva, ka jai daryt ir kur kreiptis
Atsakyti
Sveikos-turiu klausimuka, kaip ir daugelis cia ax.gif
Turiu viena vaikeli, gaudavau 97,5 lt is soc., nors musu seimos pajamos virsija 525 lt. Nuejusi klausiau soc. darbuotoju-sako-priklauso-parasiau prasyma, netgi pridejau is darbovietes pazyma. Viskas tvarkoje. Dar po kiek laiko nuejusi pasitiksilau ar man tikrai priklauso tie pinigeliai-sako taip taip. Siu metu sausio men gavau tik 95,..lt, o vasario menesi negavau.
Klausimas-ar man tikrai priklauso tie pinigeliai? g.gif Bijau, kad neateitu viena diena laiskas-atiduokit su kaupu g.gif
ir jei visgi priklauso-kodel tada si menesi negavau? g.gif

Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 02 17, 20:04)
Sveikos-turiu klausimuka, kaip ir daugelis cia  ax.gif
Turiu viena vaikeli, gaudavau 97,5 lt is soc., nors musu seimos pajamos virsija 525 lt. Nuejusi klausiau soc. darbuotoju-sako-priklauso-parasiau  prasyma, netgi pridejau is darbovietes pazyma. Viskas tvarkoje. Dar po kiek laiko nuejusi pasitiksilau ar man tikrai priklauso tie pinigeliai-sako taip taip. Siu metu sausio men gavau tik 95,..lt, o vasario menesi negavau.
Klausimas-ar man tikrai priklauso tie pinigeliai?  g.gif  Bijau, kad neateitu viena diena laiskas-atiduokit su kaupu  g.gif
ir jei visgi priklauso-kodel tada si menesi negavau?  g.gif
Aciu atsakiusioms  4u.gif

mano manymu neturite, kaimynė atidavinėjo blogai socialiniame paskaičiuotus pinigus, ir verkė kad jai neišaiškino normaliai, bet niekas jos neklausė.....

cituoju: Svarbiausias šio Įstatymo pasikeitimas tas, kad skiriant išmoką vaikui ir iki 2 metų amžiaus, yra vertinamos praėjusių kalendorinių metų šeimos pajamos – jos neturi viršyti 525 Lt vienam asmeniui per mėnesį (anksčiau skiriant išmoką šio amžiaus vaikams į šeimos pajamas nebuvo atsižvelgiama). citata paimta iš čia: http://zarasai.net/n...cialine-parama/
ir šiaip sau atsakymus radau dar ir čia - tauragės savivaldybės puslapyje viskas išdėstytahttp://www.taurage.l...p?-1559691507#6. jūsų atveju 6 punktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elelele: 17 vasario 2012 - 20:35
QUOTE(elelele @ 2012 02 17, 20:25)
mano manymu neturite, kaimynė atidavinėjo blogai socialiniame paskaičiuotus pinigus, ir verkė kad jai neišaiškino normaliai, bet niekas jos neklausė.....

cituoju:  Svarbiausias šio Įstatymo pasikeitimas tas, kad skiriant išmoką vaikui ir iki 2 metų amžiaus, yra vertinamos praėjusių kalendorinių metų šeimos pajamos – jos neturi viršyti 525 Lt vienam asmeniui per mėnesį (anksčiau skiriant išmoką šio amžiaus vaikams į šeimos pajamas nebuvo atsižvelgiama). citata paimta iš čia: http://zarasai.net/n...cialine-parama/
ir šiaip sau atsakymus radau dar ir čia - tauragės savivaldybės puslapyje viskas išdėstytahttp://www.taurage.l...p?-1559691507#6. jūsų atveju 6 punktas smile.gif

Kur Jus idejote nuoroda rasoma nuo 2012-01-01. suprantu, kad dabar jau nepriklauso, bet ar nepriklause ir nuo vaiko gimimo, t.y. 2010-07-05? g.gif Juk as nunesiau pazyma, kur aiskiai surasyti mano atlyginimai ir pajamos-negi jos butu aklos ir vistiek man paskirtu ta ismoka? g.gif As po kazkiek laiko specialiai ejau pasiklausti ir pasakiau, kad seimos pajamos visrija 525 lt., ir mane patikino-priklauso priklauso g.gif Zinoma del viso pikto palikau tuos pinigus saskaitoje, kad jeigu ka-reiks grazinti, baisu net prisiliesti prie pinigu, juk musu salyje visokiu stebuklu buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 02 17, 22:31)
Kur Jus idejote nuoroda rasoma nuo 2012-01-01. suprantu, kad dabar jau nepriklauso, bet ar nepriklause ir nuo vaiko gimimo, t.y. 2010-07-05?  g.gif  Juk as nunesiau pazyma, kur aiskiai surasyti mano atlyginimai ir pajamos-negi jos butu aklos ir vistiek man paskirtu ta ismoka?  g.gif  As po kazkiek laiko specialiai ejau pasiklausti ir pasakiau, kad seimos pajamos visrija 525 lt., ir mane patikino-priklauso priklauso  g.gif  Zinoma del viso pikto palikau tuos pinigus saskaitoje, kad jeigu ka-reiks grazinti, baisu net prisiliesti prie pinigu, juk musu salyje visokiu stebuklu buna  g.gif

o jus gaudavot kiek mot(tev) pasalpos iki nauju metu? nes po nauju pasikeite istatymas,sausi jus gavot uz gruodi,turbut kad jusu mot(tev) pasalpa nesieke 525 lt,vasari uz sausi jus negavot nieko,nes nuo sausio menesio pasikeite istatymas,reikejo is naujo eiti pildyti prasima ir jeigu praeitu metu pajamos nesieke 525 lt/zmogui,vaiko pinigai jums ir toliau priklausis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 17 vasario 2012 - 21:43
tai jei mano maza gime spali ir uz ja gavau tai db vel is naujo prasymus pildyti reikia?nes is sodros gaunu tik 485lt esam 4asm seima is neiseina tie 525
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 02 17, 22:00)
tai jei mano maza gime  spali ir uz ja gavau tai db vel is naujo prasymus pildyti reikia?nes is sodros gaunu tik 485lt esam 4asm seima is neiseina tie 525

tikrai taip, kadangi pasikeite istatymas nuo 2012.01.01, tai ir is naujo reikia susitvarkyti ismoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 17, 21:42)
o jus gaudavot kiek mot(tev) pasalpos iki nauju metu? nes po nauju pasikeite istatymas,sausi jus gavot uz gruodi,turbut kad jusu mot(tev) pasalpa nesieke 525 lt,vasari uz sausi jus negavot nieko,nes nuo sausio menesio pasikeite istatymas,reikejo is naujo eiti pildyti prasima ir jeigu praeitu metu pajamos nesieke 525 lt/zmogui,vaiko pinigai jums ir toliau priklausis.

Iki nauju gaudavau 97,5 lt, sausyje dar gavau, o vasario menesi jau nebe-dabar jau zinau kodel 4u.gif Aciu uz atsakymus. Kadangi pajamos tikrai virsija 525 LT, tai neverta eiti ir ieskoti pinigu, jie man nepriklauso smile.gif

Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu ir as klausima del tu ismoku vaikams. Turime 2 vaikus, uz viena (5m), dar sausi gavome tuos 52 lt, kitam gruodzio 29 sukako 2 metai. MB po naujuju sutvarke dokumentus uz mazaji, bet si menesi nei vienos ismokos (tu 52lt) negavome g.gif Tai taip supratau, kad ir neduos?

Pajamos netgi sumazejo, nes negaunu jau pasalposis Sodros, jokiu kitu ismoku negaunam, nei kompensacijos uz sildyma, nei socialines, nors pajamos tikrai per mazos, bet per daug turto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2012 02 18, 17:56)
Sveikos 4u.gif
Turiu ir as klausima del tu ismoku vaikams. Turime 2 vaikus, uz viena (5m), dar sausi gavome tuos 52 lt, kitam gruodzio 29 sukako 2 metai. MB po naujuju sutvarke dokumentus uz mazaji, bet si menesi nei vienos ismokos (tu 52lt) negavome g.gif Tai taip supratau, kad ir neduos?

Pajamos netgi sumazejo, nes negaunu jau pasalposis Sodros, jokiu kitu ismoku negaunam, nei kompensacijos uz sildyma, nei socialines, nors pajamos tikrai per mazos, bet per daug turto doh.gif

Praeitu metu pajamas ziurekit,kokios buvo,ar virsijo 525 lt/zmogui,o ne dabartines pajamas.
Atsakyti