Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(Simbulis @ 2012 02 14, 09:50)
Tas ir yra, kad nemazesnes, o iseina kur kas daugiau nei 525.

Del to ir pikta, moki moki valstybei, o ji tau spyga. gaila tu keliu litu vaikui nat pampersu. Ai, bet ka cia besiplesi...

aš turiu keturis vaikus, o mūsų pajamos viršija (iš tikro net nesiekia, bet dėl biurokratinio aparato rodo kad viršija) tuos nelemtus 525 aš negaunu absoliučiai nieko už vaikus, nei vieno vargano lito.
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2012 02 14, 11:24)
aš turiu keturis vaikus, o mūsų pajamos viršija (iš tikro net nesiekia, bet dėl biurokratinio aparato rodo kad viršija) tuos nelemtus 525 aš negaunu absoliučiai nieko už vaikus, nei vieno vargano lito.

Tai vat, atrodo, kad tik del mamu ir pensininku ir yra ta krize. Dar su mama kalbejau pries kelias dienas, ji klause ar gausiu ka nors uz vaika iki metu. Sakau ne, ji dar taip nustebo, nes sakau mano pajamos virsija ta riba, iki kurios moka. O ji uz mus 3 vaikus iki 18 m. gaudavo po 50 litu, o dabar tai...

Na bet vaikiukus gimdom ne del pinigu, tik gaila, kad is valstybes jokios paramos nesulaukiame verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi negavau už sausį tų 97lt ir čia pasiskaičiusi supratau, kad reikia eiti rašyti prašymą gauti tuos pinigus iš naujo, jei pajamos vienam asmeniui neviršija 525lt.
Aš dieninio skyriaus studentė, niekur nedirbau pajamų neturėjau, o vyras išėjęs vaiko priežiūros atostogų ir gauna 1431.29lt, vaikas gimė 2011 kovo mėn. Taigi vienam šeimos nariui išeina tik po 477.10lt
Mano klausimai:
1. Ar reikia einant rašyti prašymą atsinešti pažymas apie gautas/negautas pajamas iš universito ir vyro darbovietės, ar jie ten matys viską kompiuteryje?
2. Gal mums priklauso dar kokia pašalpa, tik nieko apie tai nežinome? g.gif
Atsakyti
QUOTE(galadrielee @ 2012 02 15, 17:11)
Aš irgi negavau už sausį tų 97lt ir čia pasiskaičiusi supratau, kad reikia eiti rašyti prašymą gauti tuos pinigus iš naujo, jei pajamos vienam asmeniui neviršija 525lt.
Aš dieninio skyriaus studentė, niekur nedirbau pajamų neturėjau, o vyras išėjęs vaiko priežiūros atostogų ir gauna 1431.29lt, vaikas gimė 2011 kovo mėn. Taigi vienam šeimos nariui išeina tik po 477.10lt
Mano klausimai:
1. Ar reikia einant rašyti prašymą atsinešti pažymas apie gautas/negautas pajamas iš universito ir vyro darbovietės, ar jie ten matys viską kompiuteryje?
2. Gal mums priklauso dar kokia pašalpa, tik nieko apie tai nežinome? g.gif

1. Iš universiteto, nežinau tiksliai, bet manau blogiau nebus. Socialiai pašalpai iš aukštųjų mokyklų nereikia, bet gali dėl vaiko pinigų reikėti, nesu tikra. Iš darbovietės VPA gal merginos atsakys garantuotai, bet manau turėtų matyti, nes ten gi sodra paskaičiuoja, turėtų matyti kompiuteryje.
2. Socialinė nepriklauso. Kompensacijos lyg ir turėtų priklausyti. Pasiskaitykite plačiau čia: http://www.socmin.lt...i_kompensacijas
Atsakyti
sveikos..ar kuri kauniete buvo kad negavo vaiko pinigu?as si menesi negavau uz vyresneli 52lt.turiu du vaikus gal sakau nuo sausio kas pasikeite?
Atsakyti
Sveiki,vakar buvau socialinem ir paake,kad pasikeite tvarka ,kad reik vel is naujo pildyt poperius,Dabar priklauso 97 lt visiem vaikamas,nors mamos dekreto pinigu kiekis yra kaip mano tarkim 850lt aas labai nudziugau taip,kad reik vel eiti mamos pildyt ,visiems,nes as uz 3 metu ir negavau ir negausiu jau ,nes reikejo ana menesi pildyt,dabar tik kita uz 2 menesius.
Atsakyti
Sveikos. Atsiprašau jei jau kuri rašėt apie tai , bet norėčiau sužinoti ar būtina stovėti darbo biržoje ,kad gauti vaiko pinigus ?ačiū
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 02 15, 23:39)
1. Iš universiteto, nežinau tiksliai, bet manau blogiau nebus. Socialiai pašalpai iš aukštųjų mokyklų nereikia, bet gali dėl vaiko pinigų reikėti, nesu tikra. Iš darbovietės VPA gal merginos atsakys garantuotai, bet manau turėtų matyti, nes ten gi sodra paskaičiuoja, turėtų matyti kompiuteryje.
2. Socialinė nepriklauso. Kompensacijos lyg ir turėtų priklausyti. Pasiskaitykite plačiau čia: http://www.socmin.lt...i_kompensacijas

Nerekia,jokiu poperiu nesti i socialini ,pasirasai ,kad nemeluoji,jie nezinau ar visus ,bet kai kuriuos gal patikrina per mokestciu inspekcija,mano drauge buvo papuolus,kad per daug gavpo,kvietesi ant kilmo ,kad grazintu ji pinigus.
Atsakyti
QUOTE(raso @ 2012 02 16, 16:29)
Sveiki,vakar buvau socialinem ir paake,kad pasikeite tvarka ,kad reik vel is naujo pildyt poperius,Dabar priklauso 97 lt visiem vaikamas,nors mamos dekreto pinigu kiekis yra kaip mano tarkim 850lt aas labai nudziugau taip,kad reik vel eiti mamos pildyt ,visiems,nes as uz 3 metu ir negavau ir negausiu jau ,nes reikejo ana menesi pildyt,dabar tik kita uz 2 menesius.

bet nepamirskit,kad ziuri praeitu metu pajamas ir jeigu jie virsija 525 lt zmogui vaiko pinigu negausit.
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2012 02 16, 17:31)
Sveikos. Atsiprašau jei jau kuri rašėt apie  tai , bet norėčiau sužinoti ar būtina stovėti darbo biržoje ,kad gauti vaiko pinigus ?ačiū

Ne nebutyna,
Atsakyti
QUOTE(raso @ 2012 02 16, 15:29)

kaip suprasti,97 lt priklauso visiem vaikam?-jus taip parasete?
Atsakyti
QUOTE(storuliukas @ 2012 02 16, 19:05)
kaip suprasti,97 lt priklauso visiem vaikam?-jus taip parasete?

Visiems vaikams priklauso,kuriu tevu praeitu metu pajamos nevirsija 525 lt/zmogui.
Atsakyti