Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(elelele @ 2012 02 13, 16:34)
na prašymo nepildžiau, nes praeitų metų visos pajamos viršija 525lt bet čia paskaičius kelis postus atgal, pamaniau, kad gal toms kam mokėjo pagal seną ir toliau pabaigs mokėt... ir kad yra prošvaistė dar juos pabaigt gaut...

Deja,bet ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2012 02 13, 16:34)
na prašymo nepildžiau, nes praeitų metų visos pajamos viršija 525lt bet čia paskaičius kelis postus atgal, pamaniau, kad gal toms kam mokėjo pagal seną ir toliau pabaigs mokėt... ir kad yra prošvaistė dar juos pabaigt gaut...

Na dabar as likau nieko nesupratus? O tai iki siu metu ausio tipo priklause net ir tiems, kam isejo daugiau nei 525??? Nes as pvz tu 97 niekada negavau, isskyrus uz tuos pora men dekreto. Man buvo paaiskinta, kad mano pajamos per dideles ir man po tuos 97 per men nepriklauso... Bet kai paskaiciau jusu diskusija taip ir pasimeciau, kad kazkas iki siol ja gavo, net ir gaudavi didesnes pajamas nei 525 asmeniui... g.gif Kas nors gal galit man paaiskinti kaip is tiesu cia turejo buti iki sio naujo istatymo??
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2012 02 13, 18:50)
Na dabar as likau nieko nesupratus? O tai iki siu metu ausio tipo priklause net ir tiems, kam isejo daugiau nei 525??? Nes as pvz tu 97 niekada negavau, isskyrus uz tuos pora men dekreto. Man buvo paaiskinta, kad mano pajamos per dideles ir man po tuos 97 per men nepriklauso... Bet kai paskaiciau jusu diskusija taip ir pasimeciau, kad kazkas iki siol ja gavo, net ir gaudavi didesnes pajamas nei 525 asmeniui...  g.gif  Kas nors gal galit man paaiskinti kaip is tiesu cia turejo buti iki sio naujo istatymo??

Kokia buvo jusu mot(tev) pasalpa? nes tik i ja ziurejo iki siu metu,jei ji virsijo 525 lt,tai jums ir nepriklause vaiko pinigai.
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2012 02 13, 17:50)
Na dabar as likau nieko nesupratus? O tai iki siu metu ausio tipo priklause net ir tiems, kam isejo daugiau nei 525??? Nes as pvz tu 97 niekada negavau, isskyrus uz tuos pora men dekreto. Man buvo paaiskinta, kad mano pajamos per dideles ir man po tuos 97 per men nepriklauso... Bet kai paskaiciau jusu diskusija taip ir pasimeciau, kad kazkas iki siol ja gavo, net ir gaudavi didesnes pajamas nei 525 asmeniui...  g.gif  Kas nors gal galit man paaiskinti kaip is tiesu cia turejo buti iki sio naujo istatymo??

aš nedirbau, todėl mano vieninteliai pinigai ir buvo tie 97litai. jie priklausė visoms nedirbusioms iki vaikui sueis 2 metai nežiūrint visos šeimos pajamų.dabar valstybė nusprendė kad per daug duoda ir jei šiuo metu gimdyčiau nedirbdama tai negaučiau visiškai nieko..... absurdas... pradžioj nuėmė daugiavaikės pinigus, po to damušė iki galo palikdama visišką špygą....
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2012 02 13, 19:04)
aš nedirbau, todėl mano vieninteliai pinigai ir buvo tie 97litai. jie priklausė visoms nedirbusioms iki vaikui sueis 2 metai nežiūrint visos šeimos pajamų.dabar valstybė nusprendė kad per daug duoda ir jei šiuo metu gimdyčiau nedirbdama tai negaučiau visiškai nieko..... absurdas... pradžioj nuėmė daugiavaikės pinigus, po to damušė iki galo palikdama visišką špygą....

kodel negautumete,jeigu stovejot birzoj,tai gautumete,nes pajamu neturejot,ziuri praeitu metu pajamas,tai jeigu jie buvo 0,tai gautumete.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 13, 18:08)
kodel negautumete,jeigu stovejot birzoj,tai gautumete,nes pajamu neturejot,ziuri praeitu metu pajamas,tai jeigu jie buvo 0,tai gautumete.

na kaip suprantu jei šeimos pajamos viršija tuos 525 tada negausiu ax.gif nes prieš šį vaikelį irgi biržoje stovėjau, o nebegaunu nieko smile.gif
Atsakyti

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 13, 18:55)
Kokia buvo jusu mot(tev) pasalpa? nes tik i ja ziurejo iki siu metu,jei ji virsijo 525 lt,tai jums ir nepriklause vaiko pinigai.

Mmm, stai kaip doh.gif Na taip, tokiu atveju ir neturejo man priklausyti sita pasalpa. Bent jau issiaiskinau blush2.gif Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2012 02 13, 19:24)
na kaip suprantu jei šeimos pajamos viršija tuos 525 tada negausiu ax.gif nes prieš šį vaikelį irgi biržoje stovėjau, o nebegaunu nieko smile.gif

tai jeigu virsis,tai taip,negausit.
o kodel nebegaunat? del to kad virsija pajamos?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 13, 20:13)
tai jeigu virsis,tai taip,negausit.
o kodel nebegaunat? del to kad virsija pajamos?

na taip smile.gif juk dabar tie stebuklingi 525 visur, ir negana to, kad pagal atlyginimą mums išeina, bet skaičiuojant visas metų pajamas mes jas viršijame doh.gif na nieko nepadarysi... reik valstybę remt smile.gif
Atsakyti
Nezinau ar butent sioje temuteje klausiu, bet gal atsakysit. Noriu pasiklausti del vienkartines ismokos vaikui gimus, tu 1430 litu. Nuo ju dar kokie mokesciai skaiciuojasi, ar lygiai tokia suma perveda? Ir ja ismoka soc. rupybos skyrius? O is seniunijos niekas nepriklauso?

Nes kiek zinau (tik nezinau ar tiesa ar cia pletkai) kad kai rasai prasyma seniunijoje, kad gauti sia ismoka, ten dar gali papildomai kazkiek irgi moekti, neziurint i pajamas. Tik kaip sakiau, nezinau ar tiesa, vienos mamytes sake, akd joms mokejo, kitos kad ne...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 02 14, 08:25)
Nezinau ar butent sioje temuteje klausiu, bet gal atsakysit. Noriu pasiklausti del vienkartines ismokos vaikui gimus, tu 1430 litu. Nuo ju dar kokie mokesciai skaiciuojasi, ar lygiai tokia suma perveda? Ir ja ismoka soc. rupybos skyrius? O is seniunijos niekas nepriklauso?

Nes kiek zinau (tik nezinau ar tiesa ar cia pletkai) kad kai rasai prasyma seniunijoje, kad gauti sia ismoka, ten dar gali papildomai kazkiek irgi moekti, neziurint i pajamas. Tik kaip sakiau, nezinau ar tiesa, vienos mamytes sake, akd joms mokejo, kitos kad ne...

vienkartinę tokią ir moka smile.gif o dėl tų pinigėlių ankščiau mokėdavo 2x97.50, kol pradedi gaut iš sodros, o dabar nebemoka. Nebent šeimos pajamos mažsnės nei 525 vienam asmeniui į mėn per praėjusius metus. tada gausit po 97.50 kas mėn
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2012 02 14, 10:16)
vienkartinę tokią ir moka smile.gif o dėl tų pinigėlių ankščiau mokėdavo 2x97.50, kol pradedi gaut iš sodros,  o dabar nebemoka. Nebent šeimos pajamos mažsnės nei 525 vienam asmeniui į mėn per praėjusius metus. tada gausit po 97.50 kas mėn

Tas ir yra, kad nemazesnes, o iseina kur kas daugiau nei 525.

Del to ir pikta, moki moki valstybei, o ji tau spyga. gaila tu keliu litu vaikui nat pampersu. Ai, bet ka cia besiplesi...
Atsakyti