Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

Sveikos man idomu jei per praejusius metus tik 2 men buvo pajamos didesnes nei 525 zmogui o kitus ne tai jau viskas vaiko pinigu nebegausim? Ir ar imta paskola skaiciuojasi i pajamas?
Atsakyti
QUOTE(3 x mama @ 2011 07 27, 19:01)
Sveikos man idomu jei per praejusius metus tik  2 men buvo pajamos didesnes nei 525 zmogui o  kitus ne tai jau viskas vaiko pinigu nebegausim? Ir ar imta paskola skaiciuojasi i pajamas?

Paskola skaiciuojasi.
O ima vidurki,o ne atskirai menesius.
Atsakyti
laba diena, ir as su savo klausimu - liepos 18 diena pagimdziau. Kur reikia kreiptis del vienkartines ismokos leliukui ir kokiu dokumentu reikia.
Atsakyti
QUOTE(Marinochka @ 2011 07 29, 17:20)
laba diena, ir as su savo klausimu - liepos 18 diena pagimdziau. Kur reikia kreiptis del vienkartines ismokos leliukui ir kokiu dokumentu reikia.

i soc.centra pagal savo ar vyro deklaruota gyvenama vieta,tureti pasa,vaiko gimymo liudijima ir vaiko deklaruotos gyvenamos vietos pazyma,parasisit ten prasima ir lauksit pinigeliu,na aisku dar saskaitos numeri tureti.
Atsakyti
idomu kaip skaiciuoja pajamas kai reikia atnesti 3 men .pajamas ar vidurki ima ?jei vienas men virsytu tai pav mokinio reikmenu netvarkytu vaikam ar kaip ,pav du men iseina gauti o trcio men ,virsytu siektiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2011 08 02, 05:46)
idomu  kaip skaiciuoja pajamas kai reikia atnesti 3 men .pajamas ar vidurki ima ?jei vienas men virsytu tai pav mokinio reikmenu netvarkytu vaikam ar kaip ,pav du men iseina gauti o trcio men ,virsytu siektiek g.gif

ima vidurki,o ne kiekviena menesi atskirai.
Atsakyti
Sakykite ar mums priklausytu tie pinigeliai, jei vyras dirba ant puse etato, o as esu 3 metus vaiko prieziuros atostogose?
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2011 08 02, 12:13)
Sakykite ar mums priklausytu tie pinigeliai, jei vyras dirba ant puse etato, o as esu 3 metus vaiko prieziuros atostogose?
Aciu!

Paskaiciuokit,jei nevirsijo jusu visu pajamos praeitais metais 525 lt/zmogui,tai priklauso 52 lt vaiko pinigu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 08 02, 12:30)
Paskaiciuokit,jei nevirsijo jusu visu pajamos praeitais metais 525 lt/zmogui,tai priklauso 52 lt vaiko pinigu.

turite omenyje, kai dar gavau pinigelius iki kol vaikui suejo 2 metukai?
jei nevirsijo, tai gal zinote kokius dokumentus man darbar reiketu pristatyti?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2011 08 02, 12:39)
turite omenyje, kai dar gavau pinigelius iki kol vaikui suejo 2 metukai?
jei nevirsijo, tai gal zinote kokius dokumentus man darbar reiketu pristatyti?

Pazyma apie vyro alga praeitu metu,arba 12 men iki prasimo pateikimo.Nes ka jus gaudavot uz vaika is sodros jie matys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 02 rugpjūčio 2011 - 11:52
Sveikos merginos,norejau paklausti gal kuri zino. Eisiu tvarkytis vaikam nemokamu pietu ,tai gal kuri zinot,ar issiskaiciuoja alimentai is pajamu kuriuos vyras moka savo vaikam is pirmos santuokos? nes as galvoju kad turetu issiskaiciuoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2011 08 03, 20:14)
Sveikos merginos,norejau paklausti gal kuri zino. Eisiu tvarkytis vaikam nemokamu pietu ,tai gal kuri zinot,ar issiskaiciuoja alimentai is pajamu kuriuos vyras moka savo vaikam is pirmos santuokos? nes as galvoju kad turetu issiskaiciuoti. g.gif

Pagal viska turetu issiskaiciuoti.
Atsakyti