Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(Markids @ 2012 01 26, 13:16)
Labas mamytes,
Kaip greitai realiai Jums pervede ta vienkartine ismoka 1430lt?
Aciu

man pervede po 12 darbo dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
per 3 dienas
Atsakyti
QUOTE(rairona @ 2012 01 20, 10:46)
Gal galit man atsakyt į toki klausimą. Mūsu šeimos pajamos neviršija tu 525lt. bet aš negavau už vaiką jokiu pinigu, kiek suprantu man priklausė 97lt (tiksliai net nežinau). Dabar parašiau prašymą tiems pinigėliams gauti. Mane domina toks klausimas. Ar man tuos neišmokėtus pinigėlius už visus metus grąžins ar ne? Ačiū. g.gif

Na va sužinojau. Pasirodo man tu pinigu negražins, kadangi mano motinystės išmoka buvo didesnė nei 525lt. ir visai nesvarbu, kad kiekvienam žmogui neišėjo po 525. bet nuo šiu metu jau pradėjo skaičiuoti kad išeitu kiekvienam nariui po 525lt. tai va mamytės pasiskaičiuokit ir nepražiopsokit. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norėjau pasitikslinti, ar pretenduot galime į tuos 52lt vaiko pinigus, jeigu neturim jokių pajamų (ir praitais metais neturėjom), bet nesam registruoti biržoje? ar reiktų registruotis dėl šito ar jie ir taip mato, jog nedirbi ir pajamų neturi? aš auginu vaikelį, buvau registruota biržoje, bet kai gimė parašiau, jog išeinu auginti vaiką, o vyras neregistruotas darbo biržoje. ar dar galime pretenduoti į kokias išmokas?

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 02 07, 22:51)
Sveikos,

Norėjau pasitikslinti, ar pretenduot galime į tuos 52lt vaiko pinigus, jeigu neturim jokių pajamų (ir praitais metais neturėjom), bet nesam registruoti biržoje? ar reiktų registruotis dėl šito ar jie ir taip mato, jog nedirbi ir pajamų neturi? aš auginu vaikelį, buvau registruota biržoje, bet kai gimė parašiau, jog išeinu auginti vaiką, o vyras neregistruotas darbo biržoje. ar dar galime pretenduoti į kokias išmokas?

dėkui  4u.gif

Nuo šiu metu sausio mėn, nebutina registruotis darbo biržoje. Jei jūs neturite pajamų yra soc išmokos.
Atsakyti
Gal kas nors pasikete nuo siu metu kai augini 3 vaikus ir kai siuo metu nesigauna asmeniui 525 ? kokios dabar pasalpos priklauso, bendrai mums netgi nesigaus net 350? paprotinkit ka reiketu eit tvarkytis. aciu
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2012 02 08, 09:59)
Gal kas nors pasikete nuo siu metu kai augini 3 vaikus ir kai siuo metu nesigauna asmeniui 525 ? kokios dabar pasalpos priklauso, bendrai mums netgi nesigaus net 350? paprotinkit ka reiketu eit tvarkytis. aciu

kiek zinau,tai kam neiseina po 525 tai priklauso vaiko pinigai po 52 lt.maisto paketai,darzelis puse kainos,maitinimas mokyklose nemokamas,jei lanko mokykla,mokiniu krepselio pinigeliai,(bet jie jums jau per velu tvarkytis).nezinau gal dar mamytes papildys,ar pataisys mane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @KIMIRK@: 08 vasario 2012 - 17:23
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 02 08, 18:21)
kiek zinau,tai kam neiseina po 525 tai priklauso vaiko pinigai po 52 lt.maisto paketai,darzelis puse kainos,maitinimas mokyklose nemokamas,jei lanko mokykla,mokiniu krepselio pinigeliai,(bet jie jums jau per velu tvarkytis).nezinau gal dar mamytes papildys,ar pataisys mane.

tai as pataisau, nes vaiko pinigai po 52lt nepriklauso, nes pajamos praeitais metais gerokai virsija 525.
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2012 02 08, 18:39)
tai as pataisau, nes vaiko pinigai po 52lt nepriklauso, nes pajamos praeitais metais gerokai virsija 525.

tai manau tada niekas nepriklauso,jei virsijo 525lt.
Atsakyti
QUOTE(rairona @ 2012 01 30, 13:56)
nuo šiu metu jau pradėjo skaičiuoti kad išeitu kiekvienam nariui po 525lt. tai va mamytės pasiskaičiuokit ir nepražiopsokit. smile.gif

sveikutės,

ar galetumėte paaiškinti dėl vaiko pinigų. Pagal naują istatymą kiekvienam šeimos nariui turi būti po 525 Lt už 2011m. Bet kaip paskaičiuoti, jei dukrą pagimdžiau 2011m. rugpjūtį, ar svarbu, kiek šeimos narių yra šiuo metu ir dalinti iš 3 pajamas, ar kažkaip paskaičiuoti, kada trečias šeimos narys atsirado. Nelabai suprantu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2012 02 09, 00:11)
sveikutės,

ar galetumėte paaiškinti dėl vaiko pinigų. Pagal naują istatymą kiekvienam šeimos nariui turi būti po 525 Lt už 2011m. Bet kaip paskaičiuoti, jei dukrą pagimdžiau 2011m. rugpjūtį, ar svarbu, kiek šeimos narių yra šiuo metu ir dalinti iš 3 pajamas, ar kažkaip paskaičiuoti, kada trečias šeimos narys atsirado. Nelabai suprantu.  blush2.gif

dalinti is 3-ju. visas pajamas.Manoji gime irgi rugpjuti,musu dabar jau 4-se,tai ir dalino 2011 metu pajamas is 4 zmoniu.
Atsakyti
Turiu klausimuką- šį mėnesį jau gavau pirmąją soc.išmoką, tai klausimas būtų toks- ar pervesti pinigai yra bendra suma - soc.išmokos + vaiko (52lt ), ar jie pervedami atskirai?
Atsakyti