Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(mergicka393 @ 2012 01 16, 16:11)
Tai va kad nemoka, bet jis yra tevas ir sake gyv uzsienyje gali vaiko pinigu prasyti, o tada pas juo kazkoks rastas ateina is uzsienio ir tada motinai reiks padengti visa suma kuria ismokejo per ta laikotarpi, kitaip sakant skola atiduoti savivaldybei. Kad ir esu issiskyrusi.

jus gal netaip supratot,kaip jus esat issiskyrusi jum teismo budu yra alementai priteisti vaiko islaikymui ir jusu buves vyras dirba uzsieni legaliai ir jos mato jo pajamas tokiu atveju jus turit kreiptis i anstoli,kad jie isieskotu is vyro priteistus vaiko pinigus o tokiu atvieju kaip jus kreipetes i socelini skyriu ir prasot vaiko islaikymo pinigeliu jie jum suteiks bet jie perduos tokiu atveju jusu vyra i anstoli ir jie isieskos pinigeliu tai taip ir bus kad jus gausit grazinti tuos pinigeliu kur jum suteike socelinis skyrius smile.gif tikiusi aiskei parasiau 4u.gif
Atsakyti
o gali man kas nors paaiskinti esu daugiavaike,gyvenu su vyru vienam asmeniui virsija 525,ar man priklausyti kas nors uz vaikus,ar kaip daugiavaikei g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLINTA @ 2012 01 19, 09:02)
o gali man kas nors paaiskinti esu daugiavaike,gyvenu su vyru vienam asmeniui virsija 525,ar man priklausyti kas nors uz vaikus,ar kaip daugiavaikei g.gif

Nepriklausys jei virsija jie neatsizvelgia kad esi daugiavaike. As ir daugiavaike ejau prasitesineti 52lt vyresniesiems tai klause ar praeitais metais nevirsijote 525 zmogui. Ir dar idomu mazajai 1 men jie skyre 97lt tik nesupratau kokia proga nes is sodros gaunu daugiau nei 525.
Atsakyti
Nežinau ar buvot kalbėjusio, bet pasidalinsiui naujausia info. Už vaiką iki 2 metų irgi priklauso pinigėliai jeigu vienam šeimos nariui neišeina 525 lt nesvarbu kad ir daugiau iš sodros gauni bigsmile.gif vakar už mergytę pati susitvarkiau suma mano gaunama už VPA gerokai viršija 525 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2012 01 11, 10:41)
kiek as atsimenu sausi visada mokedavao maziau,bet paskui per deklaracija galima susigrazinti tuos nedamoketus pinigiukus.

QUOTE(jur78 @ 2012 01 11, 12:26)
Jo vakar internete perskaiciau , kad GPM susigrazinsim deklaruodami - nu bet koks tai tikslas  ax.gif

o kiek pocentu maziau gavot?
Atsakyti
QUOTE(Alara @ 2012 01 19, 15:16)
o kiek pocentu maziau gavot?

As 98lt maziau gavau.
Atsakyti
Gal galit man atsakyt į toki klausimą. Mūsu šeimos pajamos neviršija tu 525lt. bet aš negavau už vaiką jokiu pinigu, kiek suprantu man priklausė 97lt (tiksliai net nežinau). Dabar parašiau prašymą tiems pinigėliams gauti. Mane domina toks klausimas. Ar man tuos neišmokėtus pinigėlius už visus metus grąžins ar ne? Ačiū. g.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2012 01 18, 17:19)
jus gal netaip supratot,kaip jus esat issiskyrusi jum teismo budu yra alementai priteisti vaiko islaikymui ir jusu buves vyras dirba uzsieni legaliai ir jos mato jo pajamas tokiu atveju jus turit kreiptis i anstoli,kad jie isieskotu is vyro priteistus vaiko pinigus o tokiu atvieju kaip jus kreipetes i socelini skyriu ir prasot vaiko islaikymo pinigeliu jie jum suteiks bet jie perduos tokiu atveju jusu vyra i anstoli ir jie isieskos pinigeliu tai taip ir bus kad jus gausit grazinti tuos pinigeliu kur jum suteike socelinis skyrius smile.gif tikiusi aiskei parasiau 4u.gif

Man istatyma si imeskit. g.gif
Atsakyti
neskaiciau temos,nepykit
3 ir daugiau vaiku auginant ,mokes po 52lt ,neziurint i pajemas ar reik nest pajemas i sen.rodyt?
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2012 01 21, 21:33)
neskaiciau temos,nepykit
3 ir daugiau vaiku auginant ,mokes po 52lt ,neziurint i pajemas ar reik nest pajemas i sen.rodyt?

ziuri i pajamas, nesvarbu kiek vaiku auginat.
Atsakyti
QUOTE(rairona @ 2012 01 22, 18:05)
mergaitės , o man atsakymo neturit? verysad.gif

kiek as zinau jei anksciau nebuvote rasiusi prasymo del tu pinigeliu ,tai negrazins.... 4u.gif bet cia jau turetumete klausti ten,kur pildete prasyma ten jums patikslins... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rairona @ 2012 01 22, 18:05)
mergaitės , o man atsakymo neturit? verysad.gif

man atrodo praeitais etais ziurejo i motinystes ismoka, jei ji virsijo 525lt, tai nieko nepriklause, o priklausys tik nuo siu metu.
Atsakyti