Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

sveikos,
ilindau i sodros gyvent portala , pamaciau savo apskaiciuota motin ismoka uz gruodi- kodel ji mazesne, nei lapkricio men. ax.gif dekui.
Atsakyti
QUOTE(Ernes'Tukas @ 2012 01 10, 16:02)
sveikos  4u.gif  gal pasirodysiu kiek blondiniskai, bet nelb suprantu ir susigaudau tuose istatymuose  g.gif  ir tam naujam del vaiku pinigu, kur vietoj 97lt sumazino iki 52lt...

auginu dukryte jei metukai ir 8 men...mano pajamos tik 97lt ir siuo metu stoviu birzoje, vyro pajamos  2200lt...ar man reik eit i seniunija ir rasyt koki prasyma del tu lt, ar reik nest  kokius dokumentus kiek vyras uzdirba...???? g.gif
vyro pajamos visa laika tokios ir buvo...nes kiek pasiskaiciau tai kai kurios gavo laiskus, kad jom permokejo...nu nelb suprantu  blush2.gif

Dėl 52 lt - teisę gauti šią išmoką vaikui turi tie, kuriems per mėnesį nesigauna daugiau nei 525 vienam žmogui. Tai reiškia, kad jūsų vyro pajamas dalinant ant trijų asmenų - išeina 733, tai yra daugiau nei 525, todėl šie pinigėliai jums nepriklausys.
Atsakyti
QUOTE(jur78 @ 2012 01 10, 23:53)
sveikos,
ilindau i sodros gyvent portala , pamaciau savo apskaiciuota motin ismoka uz gruodi- kodel ji mazesne, nei lapkricio men. ax.gif dekui.

kiek as atsimenu sausi visada mokedavao maziau,bet paskui per deklaracija galima susigrazinti tuos nedamoketus pinigiukus.
Atsakyti
Jo vakar internete perskaiciau , kad GPM susigrazinsim deklaruodami - nu bet koks tai tikslas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jur78 @ 2012 01 11, 00:53)
sveikos,

o galima paklausti kaip jus ilendat i sodra? as bandziau bet nezinau kur ziuret reikia
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2012 01 11, 06:36)
Dėl 52 lt - teisę gauti šią išmoką vaikui turi tie, kuriems per mėnesį nesigauna daugiau nei 525 vienam žmogui. Tai reiškia, kad jūsų vyro pajamas dalinant ant trijų asmenų - išeina 733, tai yra daugiau nei 525, todėl šie pinigėliai jums nepriklausys.

laba 4u.gif

aga jau pati siand nuejau i seniunija ir issiaiskinau, kad nebegausiu tu lt....
Atsakyti
Sveikos, galit koki nauja istatyma imesti del vaiko pinigu? Jai as auginu 1 vaika ir mano kaip bedarbes pasalpa 1men -386lt, o kitus 2 po 500lt ir dar vaiku fondo 195lt, ar mums priklausytu vaiko pinigai?
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2012 01 11, 16:01)
Sveikos, galit koki nauja istatyma imesti del vaiko pinigu? Jai as auginu 1 vaika ir mano kaip bedarbes pasalpa 1men -386lt, o kitus 2 po 500lt ir dar vaiku fondo 195lt, ar mums priklausytu vaiko pinigai?

Priklausitu,nes zmogui neiseina 525 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 11, 17:11)
Priklausitu,nes zmogui neiseina 525 lt.

o jai kita men gausiu is DB 540lt?
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2012 01 11, 17:22)
o jai kita men gausiu is DB 540lt?

Db gausiu 540lt, 195 vif?
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2012 01 11, 17:31)
Db gausiu 540lt, 195 vif?

Zmogui turi nevirsiti 525 lt bet ziuri i praeitu metu pajamas,o ne i siu,todel nera skirtumo kiek dabar gaunat,ziurekit kiek gaudavot praeitus metus.
Papildyta:
QUOTE(Ernes'Tukas @ 2012 01 10, 17:02)
sveikos  4u.gif  gal pasirodysiu kiek blondiniskai, bet nelb suprantu ir susigaudau tuose istatymuose  g.gif  ir tam naujam del vaiku pinigu, kur vietoj 97lt sumazino iki 52lt...

auginu dukryte jei metukai ir 8 men...mano pajamos tik 97lt ir siuo metu stoviu birzoje, vyro pajamos  2200lt...ar man reik eit i seniunija ir rasyt koki prasyma del tu lt, ar reik nest  kokius dokumentus kiek vyras uzdirba...???? g.gif
vyro pajamos visa laika tokios ir buvo...nes kiek pasiskaiciau tai kai kurios gavo laiskus, kad jom permokejo...nu nelb suprantu  blush2.gif

nesumazino nieko,97.50 lt moka iki 2 metu,po 2 metu moka po 52 lt,bet pasikeite ziurimos pajamos,dabar ir del vienu ir del kitu ziuri praeitu metu pajamas,jei jos nevirsija 525 lt,tai vaiko pinigai priklauso.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 11, 17:36)
Zmogui turi nevirsiti 525 lt bet ziuri i praeitu metu pajamas,o ne i siu,todel nera skirtumo kiek dabar gaunat,ziurekit kiek gaudavot praeitus metus.
Papildyta:

nesumazino nieko,97.50 lt moka iki 2 metu,po 2 metu moka po 52 lt,bet pasikeite ziurimos pajamos,dabar ir del vienu ir del kitu ziuri praeitu metu pajamas,jei jos nevirsija 525 lt,tai vaiko pinigai priklauso.

o tai geras, o as maniau kad jei vaikui 2 metai tai pajamu neziuri, vadinasi siemet negausiu nieko,, nes praeitais metais buvo zeme parduota..... tai idomu tada gal kuri zinot kokios pasalpos priklausytu, jeigu siais metais bus atlyginimas tik vyro 1637 lt, o gyvenam tai 5 iese, nes uz vaikus tai nebepriklauso sad.gif
Atsakyti