Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

Negaunu del to kad nuo 2010 m. isigaliuojo naujas istatymas ir reikejo nesti dokumentus tvarkyti, o as kaz kaip nesigilinau, o dabar tesiog idomu paskaiciuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natasonok @ 2011 07 19, 15:07)
Negaunu del to kad nuo 2010 m. isigaliuojo naujas istatymas ir reikejo nesti dokumentus tvarkyti, o as kaz kaip nesigilinau, o dabar tesiog idomu paskaiciuoti smile.gif

tai paskaiciuokit jeigu praeitais metais nevirsijot,tai galit eiti rasyti prasima.
Atsakyti
labas ,norejau pasiklausti del tos pasalpos kur skiriama mokykliniamas reikmenyms isigyti.dabar buvau nunesusi tvarkyti tai pasirodo kadangi pradejusi dirbti nuo geguzes vidurio men tai netinka pazima is darbovetes su geguzes ir birzelio men.reik but isdirbus arba du pilnus ar bent rodyti to men ,nuo kada kreiptasi pilno men, pajamas,tai iskilo klausimas rugpjuti sueis 3 men,kaip dirbu ir apie viduri galvoju iseiti is to darbo ar kai atnesiu uz liepa t.i. uz praejusi men,pajamas man dar priklausys gaut tuos vaikam reimenis ,ir kazin ar nesuvarys i pazima ir iseitines kartu idomu?gal kuri zinote kartais
?
Atsakyti

Visai neseniai perziurejau banko ataskaita, nera uz kova,balandi,geguze ir birzeli 52lt,uz vaika.
Nuejau i soc. Skyriu,pasakiau, kad sausi dar sake paskirta iki geguzes,paskui vel susitvarkiau.
Paziurejo, sako jums tikrai paskirta, sumokes. O kada zinoma negalejo atsakyti.
Ar gali taip buti, kad mokejimai po puse metu veluoja?

Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 07 23, 08:32)
Visai neseniai perziurejau banko ataskaita, nera uz kova,balandi,geguze ir birzeli 52lt,uz vaika.
Nuejau i soc. Skyriu,pasakiau, kad sausi dar sake paskirta iki geguzes,paskui vel susitvarkiau.
Paziurejo, sako jums tikrai paskirta, sumokes. O kada zinoma negalejo atsakyti.
Ar gali taip buti, kad mokejimai po puse metu veluoja?

man atrodo cia jau darbuotoju aplaidumas,gal pamirso jusu dokumentus sutvarkit iki galo.nes man tai daugiausiai velavo 1 menesi,kuri pildziau dokumentus,kita menesi gavau uz 2 men.
Atsakyti
Sakykit, gal kas zino, jei einant i dekreta veliau, na ne 30 sav o sakysim 34 ar pan. Kaip ten su pinigeliais? Vis tiek moka visus uz 126 d ar tik uz tas dienas kur iseinama?
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2011 07 25, 20:54)
Sakykit, gal kas zino, jei einant i dekreta veliau, na ne 30 sav o sakysim 34 ar pan. Kaip ten su pinigeliais? Vis tiek moka visus uz 126 d ar tik uz tas dienas kur iseinama?

moka uz visas 126 dienas,tik i VPA jau iseisit atitinkamai veliau.
Atsakyti
Dar pasitikslinu blush2.gif Tai jei i dekreta iseinu menesiu veliau, ir vpa ima skaiciuot veliau, tai uz vaika pinigelius gausiu ne 12 men, bet 11?
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2011 07 25, 22:31)
Dar pasitikslinu blush2.gif  Tai jei i dekreta iseinu menesiu veliau, ir vpa ima skaiciuot veliau, tai uz vaika pinigelius gausiu ne 12 men, bet 11?

Dekretas yra apyt. 2 men iki gimdimo ir 2 men po gimd,tai iseina kad jus kai iseisit i VPA gaudinesit pinigelius 9 men,kol vaikui sueis 1 metukai,o paskui jau normaliai metus iki 2 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 25 liepos 2011 - 21:34
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 25, 21:34)
Dekretas yra apyt. 2 men iki gimdimo ir 2 men po gimd,tai iseina kad jus kai iseisit i VPA gaudinesit pinigelius 9 men,kol vaikui sueis 1 metukai,o paskui jau normaliai metus iki 2 metu.

As eisiu tik metams, nes alga nedidele buvo... Bet esme supratau. Dar karta dekui 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti del 52 Lt vaikams. Kaip ziuri pajamas? Ar ima visu metu vidurki ir dalina kiekvienam asmeniui? Na sakykime as dabar kreipiuosi, tai pajamas ims nuo praejusiu metu liepos iki siu metu liepos ir isves vidurki? Siuo metu as esu vaiko preiziuros atostogoje kol jam sueis 3 metai.
Atsakyti
QUOTE(Audryla @ 2011 07 27, 08:25)
Noriu paklausti del 52 Lt vaikams. Kaip ziuri pajamas? Ar ima visu metu vidurki ir dalina kiekvienam asmeniui? Na sakykime as dabar kreipiuosi, tai pajamas ims nuo praejusiu metu liepos iki siu metu liepos ir isves vidurki?  Siuo metu as esu vaiko preiziuros atostogoje kol jam sueis 3 metai.

Šeimos vidutinės pajamos išmokai vaikui gauti apskaičiuojamos:
1. pagal praėjusių kalendorinių metų iki teisės gauti išmoką atsiradimo dienos pajamas
2. pagal 12 kalendorinių mėnesių iki kreipimosi dėl išmokos mėnesio pajamas, jeigu šeimos vidutinės mėnesio pajamos, palyginti su praėjusiais kalendoriniais metais gautomis pajamomis, sumažėjo.
http://www.spcentras...php?m=11&l=2375
Atsakyti