Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 16, 12:05)
1.Nesikeis
2.Taip,jeigu jums buvo paskirti vaiko pinigai iki sausio men.

o tai pratęsia laikinąjį įstatymą?
nerandu info g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2011 12 16, 14:34)
o tai pratęsia laikinąjį įstatymą?
nerandu info  g.gif

Jau pratese.
Atsakyti
Sveikos.
Šiandien gavau laišką iš savivaldybės administracijos soc.paramos skyriaus, kad turiu grąžint 186, 19 lt neteisėtai gautą išmoką vaikui smile.gif Patikrino ir nustatė, kad 2010m vienam šeimos nariui išėjo daugiau negu 525lt. Taip ir buvo. Jeigu skaičiuot mane ir mano vaiką. Todėl per 2011.08.14 iki 2011.12.01 galimai neteisėtai gavau 186 Lt. Aišku privalau grąžint? Tai kodėl jie taip iš karto, kai kreipiesi pagalbos, negali pasižiūrėt tų prakeiktų pajamų? Ir tiesiog atsakyt dar prieš išmokėdami????
Vaikui suėjo 2m šių metų rugpjūčio vidury ir mūsų pajamos per mėnesį sumažėjo iki ~500lt., nedirbu, stoviu biržoj, tikiuosi įsidarbint, nes visos šitos makalonės visiškai nepatinka ir nepatinka gyvent atkišus ranką, o paskui dar iš kažkur gaut pinigų grąžint neteisėtai gautas išmokas.
Ačiū.
Atsakyti
+-
QUOTE(Murlyka @ 2011 12 17, 14:38)
Sveikos.
Šiandien gavau laišką iš savivaldybės administracijos soc.paramos skyriaus, kad turiu grąžint 186, 19 lt neteisėtai gautą išmoką vaikui smile.gif Patikrino ir nustatė, kad 2010m  vienam šeimos nariui išėjo daugiau negu 525lt. Taip ir buvo. Jeigu skaičiuot mane ir mano vaiką. Todėl per 2011.08.14 iki 2011.12.01 galimai neteisėtai gavau 186 Lt. Aišku privalau grąžint? Tai kodėl jie taip iš karto, kai kreipiesi pagalbos, negali pasižiūrėt tų prakeiktų pajamų? Ir tiesiog atsakyt dar prieš išmokėdami????
Vaikui suėjo 2m šių metų rugpjūčio vidury ir mūsų pajamos per mėnesį sumažėjo iki ~500lt., nedirbu, stoviu biržoj, tikiuosi įsidarbint, nes visos šitos makalonės visiškai nepatinka ir nepatinka gyvent atkišus ranką, o paskui dar iš kažkur gaut pinigų grąžint neteisėtai gautas išmokas.
Ačiū.

Teks grąžinti. Pasiskaičiuokit gal galit pretenduoti į tuos 52Lt ne pagal 2010 m. pajamas, o pagal paskutinių 12 mėn. pajamas?
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 12 17, 13:38)
Sveikos.
Šiandien gavau laišką iš savivaldybės administracijos soc.paramos skyriaus, kad turiu grąžint 186, 19 lt neteisėtai gautą išmoką vaikui smile.gif Patikrino ir nustatė, kad 2010m  vienam šeimos nariui išėjo daugiau negu 525lt. Taip ir buvo. Jeigu skaičiuot mane ir mano vaiką. Todėl per 2011.08.14 iki 2011.12.01 galimai neteisėtai gavau 186 Lt. Aišku privalau grąžint? Tai kodėl jie taip iš karto, kai kreipiesi pagalbos, negali pasižiūrėt tų prakeiktų pajamų? Ir tiesiog atsakyt dar prieš išmokėdami????
Ačiū.

mums tai perskaičiavo nuo kito laikotarpio , per kurį jau galima buvo pretenduoti, t.y. nuo vėlesnio,

o jei reiktų grąžinti, tai sakė dalimis galima tartis - kažkokią sutartį pasirašyt tipo.
Atsakyti
Sveiki, mums moka po 52lt, klausykitit jai mums vis dar neiseina 525lt, tai gausim vel tuos pinigelius nuo sausio men?
smile.gif
Atsakyti
Grąžinau iškart, nekenčiu tokio tampymosi, bet per piniginę kirto skaudžiai... Ets.
Atsakyti
gal zinot per kiek laiko reikia kreiptis del vienkartines ismokos gimus vaikui, cia apie 1430lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2011 12 23, 15:18)
gal zinot per kiek laiko reikia kreiptis del vienkartines ismokos gimus vaikui, cia apie 1430lt ax.gif

"Dėl vienkartinės išmokos gimus vaikui, įregistravus vaiko gimimą civilinės metrikacijos įstaigoje ir deklaravus vaiko gyvenamąją vietą Lietuvos Respublikoje, reikia kreiptis ne vėliau kaip per 12 mėnesių nuo vaiko gimimo dienos."
Atsakyti
labas vakaras smile.gif

as su tokiu klausimu, gal kas galit pasakyti eiliskuma dokumentu tvarkymo,kai gimsta vaikelis.Net neisivaizduoju nuo ko reiks pradeti,na aisku,tais reikalais teks uzsiimti vyrukui,bet viska suzinoti ir ji nukreipti reikes man. Iki vaiko gimimo liko pora savaiciu,tai noriu is anksto viska susizinoti,nes po to laiko mazai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skwita @ 2011 12 28, 21:19)
labas vakaras  smile.gif

as su tokiu klausimu, gal kas galit pasakyti eiliskuma dokumentu tvarkymo,kai gimsta vaikelis.Net neisivaizduoju nuo ko reiks pradeti,na aisku,tais reikalais teks uzsiimti vyrukui,bet viska suzinoti ir ji nukreipti reikes man. Iki vaiko gimimo liko pora savaiciu,tai noriu is anksto viska susizinoti,nes po to laiko mazai bus smile.gif

Kai gims vaikas,jums isduos pazyma,su ta pazyma,santukos liudijimu ir pasu siuskit vyra i metrikacijos skyriu,kad padarytu vaiko gimimo liudijima,tada kai gaus liudijima tegul eina ir uzregistruoja vaika,deklaruoja jo gyvenama vieta,tada su gimymo liudijimu ir pazyma apie vaiko deklaruota gyvenama vieta tegul eina i soc.centra pagal savo deklaruota gyvenama vieta ir pildo prasima vienkartinei pasalpai 1430 lt ir vaiko pinigams po 97.50 lt nuo vaiko gimymo iki jusu dekreto pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2011 12 18, 16:49)
+-

Teks grąžinti. Pasiskaičiuokit gal galit pretenduoti į tuos 52Lt ne pagal 2010 m. pajamas, o pagal paskutinių 12 mėn. pajamas?

As irgi gavau laiska...kad teks grazinti beveik 900lt. kosmaras kazkoks...nesuprantu. Kaip tada buvo paskirti pinigai, jei mums nepriklause..Nes nuo 2011 sausio musu pajamos nevirsijo tu 525lt. O 2010 m. virsijo, todel ir nesikreipiau del tu pinigeliu.. O dabar iseina taip, kad skaiciavo uz praeitu metu pajamas..nors realiai tai mes siais metais turejom maziau pinigeliu ir siais kreipemes, kad juos gautumeme... verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
Dar klausimas ar galia pakeisti tame prasyme, kad skaiciuotu ne uz 2010m. pajamas, o paskutinius 12 men.?
Atsakyti