Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 13, 20:18)
nesuprantamas truputeli klausimas,del kokiu neteisetu pinigu 97.50 lt ar 52 lt,kiek vaikui metu,kada kreipetes del ismokos?

mergaitei beveik 5 metai, kalbama dėl 52 lt, tiesiog buvom gavę tokią išmoką 2010 metais už 2009 metus, metų pradžioje ( tiksliai nepamenam bet tai galėjo būti vasaris arba kovo mėnesiai)kreipėmės kad būtų pratestas mokėjimas už 2010 metus taip iki rugsėjo mėn gavom pinigėlius, šiuo metu mokėjimas sustabdytas ir gautas laiškas.
nelabai aišku kodėl imamas laikotarpis 13 mėnesių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saidošius: 13 spalio 2011 - 20:47
QUOTE(saidošius @ 2011 10 13, 21:46)
mergaitei beveik 5 metai, kalbama dėl 52 lt, tiesiog buvom gavę tokią išmoką 2010 metais už 2009 metus,  metų pradžioje ( tiksliai nepamenam bet tai galėjo būti vasaris arba kovo mėnesiai)kreipėmės kad būtų pratestas mokėjimas už 2010 metus taip iki rugsėjo mėn gavom pinigėlius, šiuo metu mokėjimas sustabdytas ir gautas laiškas.
nelabai aišku kodėl imamas laikotarpis 13 mėnesių

tai gal jusu pajamos virsijo 525 lt/zmogui,todel jie ir skaiciuoja laikotarpi kada jus gaudavot pinigus.
Atsakyti
Sveiki,

Sakykite: ar gimus vaikeliui bei norint gauti 97.50 lt/men. reikia i seniunija pristatyti kokius nors papildomus dokumentus be paso, vaiko gimimo liudijimo? Nuo siu metu vasario men. pradzios esu registruota LDB pries tai dirbau 2 men. Pries tai taip pat buvau registruota LDB. Jokiu pasalpu is LDB negavau ir per pastaruosius 24 men. nesu dirbus 12 men. Kaip ir jokiu motinystes pasalpu negausiu. Ar reikia seniunijai kokiu nors pazymu is Sodros?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Vilnija @ 2011 10 18, 10:33)
Sveiki,

Sakykite: ar gimus vaikeliui bei norint gauti 97.50 lt/men. reikia i seniunija pristatyti kokius nors papildomus dokumentus be paso, vaiko gimimo liudijimo? Nuo siu metu vasario men. pradzios esu registruota LDB pries tai dirbau 2 men. Pries tai taip pat buvau registruota LDB. Jokiu pasalpu is LDB negavau ir per pastaruosius 24 men. nesu dirbus 12 men. Kaip ir jokiu motinystes pasalpu negausiu. Ar reikia seniunijai kokiu nors pazymu is Sodros?

Aciu

Nieko nereikia,tik pasa ir vaiko gimimo liudijima.
Atsakyti
JOLANCIUK, ar gerai suprantu, kad jeigu dabar griščiau į darbą (vaikučiui 1,5 m.) man turi priklausyti 97,5Lt kol vaikui sueis 2 m. nes motinystės išmokos iš Sodros negausiu, o apie atlyginimą tame straipsnyje kalbos nėra?
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2011 10 18, 12:05)
JOLANCIUK, ar gerai suprantu, kad jeigu dabar griščiau į darbą (vaikučiui 1,5 m.) man turi priklausyti 97,5Lt kol vaikui sueis 2 m. nes motinystės išmokos iš Sodros negausiu, o apie atlyginimą tame straipsnyje kalbos nėra?

As irgi taip suprantu smile.gif
Atsakyti
dabar jau ir man iskilo klausimas, isejau is darbo savo noru, nebegalejau pakelt psichologines itampos, uzsiregistravau i kauno darbo birza, ten paskyre ismoka, po poros savaiciu suzinojau , kad laukiuos. Sakykit gal kas labiau ismano tuos procesus, ar reikia kreiptis i seniunija, del papildomu pinigeliu? nes vienas draugas gauna ir is birzos ir is seniunijos. Nuomuojames buta kaune, taciau ten nesu registruota. kaip su siuo reikalu? ir ar birzai ar sodrai reikia pranesti apie nestuma?
Merginos labai prasau, padekit man, nes neisivaizduoju nuo ko pradeti....
Atsakyti
smile.gif+2011 10 20, 08:47-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2011 10 20, 08:47)
dabar jau ir man iskilo klausimas, isejau is darbo savo noru, nebegalejau pakelt psichologines itampos, uzsiregistravau i kauno  darbo birza, ten paskyre ismoka, po poros savaiciu suzinojau , kad laukiuos. Sakykit gal kas labiau ismano tuos procesus, ar reikia kreiptis i seniunija, del papildomu pinigeliu? nes vienas draugas gauna ir is birzos ir is seniunijos. Nuomuojames buta kaune, taciau ten nesu registruota. kaip su siuo reikalu? ir ar birzai ar sodrai  reikia pranesti apie nestuma?
Merginos labai prasau, padekit man, nes neisivaizduoju nuo ko pradeti....

Nueikit i sodra,nes kiek girdeta,tai jeigu stazo pakanka,tai moka i dekretines ir vaiko prieziuros pinigelius.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 20, 09:30)
Nueikit i sodra,nes kiek girdeta,tai jeigu stazo pakanka,tai moka i dekretines ir vaiko prieziuros pinigelius.

na per paskutinius tris metus esu isdirbusi 21 men. dabar nedirbu apie menesi jau. tai kazin ar viltis dar del ismokos ar nea
Atsakyti
smile.gif+2011 10 20, 09:45-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2011 10 20, 09:45)
na per paskutinius tris metus esu isdirbusi 21 men. dabar nedirbu apie menesi jau. tai kazin ar viltis dar del ismokos ar nea

per 2 paskutinius metus reikia tureti 12 men,jei tiek turit nueikit i sodra,ten tikrai issamiau paaiskins.
Atsakyti
Laba. Susitvarkiau reikaliukus del pasalpos 315 ir vaiko pinigu 52lt, tik neaisku ( nes nepasiklausiau) uz kuriuos menesius gausiu, jei dokumentus pristaciau ( uzvesta byla) 09.30 , o dar viena pazyma atnesiau pataisyta 10.07... Tai gausiu ir uz rugseji, ar tik nuo spalio prades skaiciuotis? Pazymas nesiau uz 06;07;08;09 menesius..?
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2011 10 20, 13:07)
Laba. Susitvarkiau reikaliukus del pasalpos 315 ir vaiko pinigu 52lt, tik neaisku ( nes nepasiklausiau) uz kuriuos menesius gausiu, jei dokumentus pristaciau ( uzvesta byla) 09.30 , o dar viena pazyma atnesiau pataisyta 10.07... Tai gausiu ir uz rugseji, ar tik nuo spalio prades skaiciuotis? Pazymas nesiau uz 06;07;08;09 menesius..?

o kodel jums is 4 men skaiciavo,siaip skaiciuoja is 3 men,uz rugseji gausit,cia jus kaip supratau apie soc.pasalpa.
Atsakyti