Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(@KIMIRK@ @ 2011 10 06, 13:33)
nu man vistiek nedaeina,tai jei kreipsiuos kitais metais-tai bus praeje 12 menesiu,ar tai teiskia,kad vistiek gausiu? klausiu,ar nepaveluociau?ar kreiptis dar siais metais,kad gauciau uz 2011 metus? man tai sake,kad po metu kreiptis,tai va sita noriu suzinoti.

Per 12 menesiu, nebutinai tu paciu metu, galima susitvarkyt dokumentus ir uz tuos menesius gausit pinigus. Bet kodel reikia laukti kitu metu, kodel is karto neleidzia tvarkyti dokumentu?
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2011 10 07, 11:39)
Per 12 menesiu, nebutinai tu paciu metu, galima susitvarkyt dokumentus ir uz tuos menesius gausit pinigus. Bet kodel reikia laukti kitu metu, kodel is karto neleidzia tvarkyti dokumentu?

na,man taip pasake,as norejau rugseji tvarkytis,nes pinigai priklauso nuo liepos 1 dienos,tai sako kitais metais uz 2011 metus,sako ateikit sausio men,pasiskaiciuokit metu pajamas mazdaug jei neiseina po 525 tada tvarkykit.tai nesuprantu,kaip paskaiciavau visu metu pajamas mums neiseina kiek turi buti,ar tai teiskia moketu uz visus 2011-12 menesiu,(imant vidurki)?ar tik nuo liepos,kaip pajamos sumazejo? noriu cia suzinoti kuo daugiau info,nes ten BOBULES uzkniso juodai,nueini tai nori kuo greiciau tavim atsikratyti,nepaaiskina nieko.
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2011 10 07, 13:02)
na,man taip pasake,as norejau rugseji tvarkytis,nes pinigai priklauso nuo liepos 1 dienos,tai sako kitais metais uz 2011 metus,sako ateikit sausio men,pasiskaiciuokit metu pajamas mazdaug jei neiseina po 525 tada tvarkykit.tai nesuprantu,kaip paskaiciavau visu metu pajamas mums neiseina kiek turi buti,ar tai teiskia moketu uz visus 2011-12 menesiu,(imant vidurki)?ar tik nuo liepos,kaip pajamos sumazejo? noriu cia suzinoti kuo daugiau info,nes ten BOBULES uzkniso juodai,nueini tai nori kuo greiciau tavim atsikratyti,nepaaiskina nieko.

Tai kiek laiko, sakykim skaiciuojant nuo sios dienos, yra sumazeje pajamos?
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2011 10 07, 14:00)
Tai kiek laiko, sakykim skaiciuojant nuo sios dienos, yra sumazeje pajamos?

pajamos sumazeje nuo liepos 1 dienos,iki dabar.tai man net idomu dabar,jeigu imti visu 2011 metu pajamu vidurki,tai prikausytu gauti uz 12 menesiu,nes imant vidurki menesiui neuztenka 525 litu.o iki liepos 1 dienos pajamos virsio 525? kas atsakys.....a?
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2011 10 07, 14:25)
pajamos sumazeje nuo liepos 1 dienos,iki dabar.tai man net idomu dabar,jeigu imti visu 2011 metu pajamu vidurki,tai prikausytu gauti uz 12 menesiu,nes imant vidurki menesiui neuztenka 525 litu.o iki liepos 1 dienos pajamos virsio 525? kas atsakys.....a?

Metai laiko turi nevirsyti 525lt, nuo praejusiu metu rugsejo. Bent mums tai vidurki ziurejo g.gif
Atsakyti

Sakykit jei vyras yra IĮ savininkas, as darbo birzoj, vaikui virs 2 metu ar galima tiketis vaiko ismokos? TA prasme jei vyras turi IĮ nors ir pelnas nulinis ar galima tiketis ismoku kompensaciju ir tt?
Atsakyti
QUOTE(Zumba @ 2011 10 12, 15:45)
Sakykit jei vyras yra IĮ savininkas, as darbo birzoj, vaikui virs 2 metu ar galima tiketis vaiko ismokos? TA prasme jei vyras turi IĮ nors ir pelnas nulinis ar galima tiketis ismoku kompensaciju ir tt?

visriek reikes pristatinet kazkokias pazymas,kad nera jokio pelno.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 12, 18:12)
visriek reikes pristatinet kazkokias pazymas,kad nera jokio pelno.

a tai galiu eit rasyt prasyma ir tt?., nes yra sakiusiu kad jei vyras turi IĮ tai nieko negausiu, nesvarbu pelnas nulinis ar dar koks g.gif
Atsakyti
Sveikutes, sakykit o jei as niekur nedirbanti, nestoviu ir birzoj ir sausi gimdysiu.Ar man priklausys kokie pinigeliai uz ta vaikuti, is soc. skyriaus busim daugiavaike seima, ar nieko nepriklausys nes nedirbau birzoj ir nestovejau.Nes jei skaiciuos pajamas kaip cia rasoma, o ka reikia irasyt jei nera , nebuvo jokiu pajamu blush2.gif Ir ar yra kokia kompensacija gyvenant name, na butuose skaitau , kad yra sildymui, o name malkom tada gal duoda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistute123 @ 2011 10 12, 21:02)
Sveikutes, sakykit o jei as niekur nedirbanti, nestoviu ir birzoj ir sausi gimdysiu.Ar man priklausys kokie pinigeliai uz ta vaikuti, is soc. skyriaus  busim daugiavaike seima, ar nieko nepriklausys nes nedirbau birzoj ir nestovejau.Nes jei skaiciuos pajamas kaip cia rasoma, o ka reikia irasyt jei nera , nebuvo jokiu pajamu  blush2.gif Ir ar yra kokia kompensacija gyvenant name, na butuose skaitau , kad yra sildymui, o name malkom tada gal duoda? 4u.gif

http://www.socmin.lt...x.php?533031094 sitos vienkartines ismokos ir vaiko pinigai.Yra kompensacija,kreipkites i soc.centra.
Atsakyti
sveikos mamos, gal kam tokia situacija buvo, o gal tiesiog paaiškinsit kodėl man taip atsitiko, gavau laišką dėl galimai neteisėtų išmokų, laikotarpis nurodytas nuo 2010 01 01 iki 2011 01 31 (nesuprantu kodėl, mano manymu tai turėtų būti nuo 2010 01 01 iki 2011 01 01), o kitas neaiškumas draudžiamosios pajamos juk yra "popierinės" pašalpai skaičiuoti imamos gautos į rankas ar visdelto draudžiamosios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saidošius: 13 spalio 2011 - 18:14
QUOTE(saidošius @ 2011 10 13, 19:12)
sveikos mamos, gal kam tokia situacija buvo, o gal tiesiog paaiškinsit kodėl man taip atsitiko, gavau laišką dėl galimai neteisėtų išmokų, laikotarpis nurodytas nuo 2010 01 01 iki 2011 01 31 (nesuprantu kodėl, mano manymu tai turėtų būti nuo 2010 01 01 iki 2011 01 01), o kitas neaiškumas draudžiamosios pajamos juk yra "popierinės" pašalpai skaičiuoti imamos gautos į rankas ar visdelto draudžiamosios?

nesuprantamas truputeli klausimas,del kokiu neteisetu pinigu 97.50 lt ar 52 lt,kiek vaikui metu,kada kreipetes del ismokos?
Atsakyti