Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

aaiskinkit kas - kai pildziau seniunijoj popierizma, kad gauti vienkartine ismoka, tai pat man buvo pasakyta uzpildyti del tu 97lt (mano ziniomis jie neprilauso, nes ejau tiesiai i VPA pagal sena tvarka). Sian praejus 3men!!!! gaunu laiska is seniunijos, kad tie 97lt neprilauso, nes 2savaites pries VPA buvau neapmokamuose atostoguose.
Kaip man anksciau aiskino, kad nebuvai dekrete negausi tu 97lt, ka bendro tai turi su neapmokamom atostogom?
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2011 09 16, 12:16)
aaiskinkit kas - kai pildziau seniunijoj popierizma, kad gauti vienkartine ismoka, tai pat man buvo pasakyta uzpildyti del tu 97lt (mano ziniomis jie neprilauso, nes ejau tiesiai i VPA pagal sena tvarka). Sian praejus 3men!!!! gaunu laiska is seniunijos, kad tie 97lt neprilauso, nes 2savaites pries VPA buvau neapmokamuose atostoguose.
Kaip man anksciau aiskino, kad nebuvai dekrete negausi tu 97lt, ka bendro tai turi su neapmokamom atostogom?

Jums jie nepriklause,nes iskart ejot i VPA ir ismoka is sodros turbut kad virsijo 525lt.O del to kad buvot neapmokamuose atostogose ir del to jums nepriklauso jie,tai pirma kart girdziu. g.gif o laiske taip ir parasyta,kad nepriklause del to kad buvot neap. atostogose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 16 rugsėjo 2011 - 12:16
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 16, 13:15)
Jums jie nepriklause,nes iskart ejot i VPA ir ismoka is sodros turbut kad virsijo 525lt.O del to kad buvot neapmokamuose atostogose ir del to jums nepriklauso jie,tai pirma kart girdziu. g.gif  o laiske taip ir parasyta,kad nepriklause del to kad buvot neap. atostogose?

As zinau, kad jie man nepriklauso nes nebuvau NGA, bet prie ko tos atostogos?
user posted image

Istorija tokia, kad nuo gegezes 6d.buvau apmokamuose, po to ju pritruko (+pernesiojau) ejau i neapmokamas.
Nepertraukiamas stazas (bet cia itakos neturi) 4metai

Man siaip idomu smile.gif musu provincijos seniunija vis kaki sposa iskrecia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazojiR: 16 rugsėjo 2011 - 13:02
QUOTE(mazojiR @ 2011 09 16, 13:59)
As zinau, kad jie man nepriklauso nes nebuvau NGA, bet prie ko tos atostogos?
user posted image

Istorija tokia, kad nuo gegezes 6d.buvau apmokamuose, po to ju pritruko (+pernesiojau) ejau i neapmokamas.
Nepertraukiamas stazas (bet cia itakos neturi) 4metai

Man siaip idomu smile.gif musu provincijos seniunija vis kaki sposa iskrecia  doh.gif

cia tai geras doh.gif pirma kart girdziu apie tai,nesamone kazkokia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 16 rugsėjo 2011 - 13:07
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 16, 14:06)
cia tai geras  doh.gif  pirma kart girdziu apie tai,nesamone kazkokia  smile.gif

Nugis ir man taip atrodo, cia kazkam kompetencijos truksta. Nors as joms aiskinau, kad man tie pinigai nepriklauso, jos nieko nesuprato ir sake parasyti prasyma. Suprantu, turejo atsakyma atsiusti, bet praejo 3 men ir dar tokia blevyzga.

Jolanciuk, dar klausimas - rugpjucio men vpa priskaiciuota 10lt maciau nei liepa. Cia irgi normalu?
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2011 09 16, 16:03)
Nugis ir man taip atrodo, cia kazkam kompetencijos truksta. Nors as joms aiskinau, kad man tie pinigai nepriklauso, jos nieko nesuprato ir sake parasyti prasyma. Suprantu, turejo atsakyma atsiusti, bet praejo 3 men ir dar tokia blevyzga.

Jolanciuk, dar klausimas - rugpjucio men vpa priskaiciuota 10lt maciau nei liepa. Cia irgi normalu?

gal liepa vaikui metukai suejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 16 rugsėjo 2011 - 18:04
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 16, 19:04)
gal liepa vaikui metukai suejo?

ne, gimus siu metu birzeli. Tai liepa buvo 1919, o rugpjuti jau 1909.
Drauge su dvynukais (gime irgi birzeli, VPA sena tvarka) sake pas skirtumas apie 100lt tarp liepos ir rugpjucio.
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2011 09 17, 08:51)
ne, gimus siu metu birzeli. Tai liepa buvo 1919, o rugpjuti jau 1909.
Drauge su dvynukais (gime irgi birzeli, VPA sena tvarka) sake pas skirtumas apie 100lt tarp liepos ir rugpjucio.

paskambinkit tada i sodra.
Atsakyti
visos temos neperskaiciau, todel is anksto atsiprasau, jei pasikartos mano klausimas.
noriu pasitikslinti, ar is Sodros pasalpos uz vaiko prieziura yra isskaiciuojamas fiziniu asmenu mokestis? jei taip, tai pilnas procentas- 15?

Aciu uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2011 09 17, 14:08)
visos temos neperskaiciau, todel is anksto atsiprasau, jei pasikartos mano klausimas.
noriu pasitikslinti, ar is Sodros pasalpos uz vaiko prieziura yra isskaiciuojamas fiziniu asmenu mokestis? jei taip, tai pilnas procentas- 15?

Aciu uz atsakymus.  4u.gif

isskaiciuojamas gyventojų pajamų mokestis 15% ir privalomas sveikatos draudimas 6%
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 17, 14:25)
isskaiciuojamas gyventojų pajamų mokestis 15% ir privalomas sveikatos draudimas 6%

Ar tikrai? O neapmokestinamas minimumas netaikomas? Manau, kad viskas su pajamu mokesciu tas pats kaip ir su atlyginimu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2011 09 17, 20:50)
Ar tikrai? O neapmokestinamas minimumas netaikomas? Manau, kad viskas su pajamu mokesciu tas pats kaip ir su atlyginimu  g.gif .

Taikomas NPD,bet vistiek pagrindiniai sitie mokesciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 17 rugsėjo 2011 - 20:03