Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(viktorijute @ 2011 09 02, 10:35)
Bet as butent temukeje sioje perskaiciau (tik nepamenu kurioje, gal senesneje), jog jeigu tetis eina tevystes atostogu, tada uz pirmus 2men vaiko pinigai nepriklauso ir berods Jus JOLANCIUK ir raset taip. as labai atsiprasau jeigu klystu, tiesiog neturiu laiko dabar surasti kur taip parasyta blush2.gif  blush2.gif

Gal as suklydau tada,nes jeigu logiskai mastyti,tai mama yra dekrete ir kai gimsta vaikas ji yra be pajamu,tiesa pasakius pati jau susipainiojau blush2.gif gal soc.centre jums geriau paaiskins.
Papildyta:
QUOTE(Nikutė @ 2011 09 02, 19:21)
laba diena, norejau paklausti, kada perveda vaiko pinigus, tuos 93lt. ?
nes pasalpa(1430) jau gavau, o tu 93lt dar ne, popierius susitvarkiau liepos gale.

Vienkartine ismokama per 10 dienu,o vaiko pinigai veliau,manau kita menesi gausit.
Atsakyti
esu vaiko priežiūros atostogose, vaikučiui greit 2 metai liko pora mėn..norėčiau stoti jau i darbo birža, ieškotis darbo (buvusioje darbovieteje nebera ka veikti) apimtys sumazejusios). ar man sodra moketu tuos likusius men ar nebe jei nutraukiu darbo sutarti?
Atsakyti
QUOTE(2005 @ 2011 09 04, 09:12)
esu vaiko priežiūros atostogose, vaikučiui greit 2 metai liko pora mėn..norėčiau stoti jau i darbo birža, ieškotis darbo (buvusioje darbovieteje nebera ka veikti) apimtys sumazejusios). ar man sodra moketu tuos likusius men ar nebe jei nutraukiu darbo sutarti?

nemoketu,nes jus iseitumete is darbo,o tai reiskia,kad nutruktu VPA.O kodel jus butent dabar norit i birza stot,tai palaukit kol sueis 2 metukai ir tada stokit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 04 rugsėjo 2011 - 10:53
QUOTE(Ramsius @ 2011 09 08, 10:49)
Sveikos, o per kiek laiko praveda tuos pinigėlius kai susitvarkai?

per menesi kiek girdejau.
Atsakyti
sveikos merginos,
gal man kas nors gali paaiskinti, nes as nelabai suprantu.
siandien gavau laiska is socialinio, kad man paskirta pasalpa uz vaika 97.50ct,
uz laikotarpi nuo 2011-07-06 iki 20011-08-23( kada baigesi dekretas).
norejau paklausti ar gerai man paskaiciavo?, nes as galvojau kad bus truputi daugiau. blush2.gif
tikiuosi aiskiai parasiau.
aciu
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2011 09 08, 14:58)
sveikos merginos,
gal man kas nors gali paaiskinti, nes as nelabai suprantu.
siandien gavau laiska is socialinio, kad man paskirta pasalpa uz vaika 97.50ct,
uz laikotarpi nuo 2011-07-06 iki 20011-08-23( kada baigesi dekretas).
norejau paklausti ar gerai man paskaiciavo?, nes as galvojau kad bus truputi daugiau. blush2.gif
tikiuosi aiskiai parasiau.
aciu

o kada jus pagimdet?ir kada baigiasi jusu dekretas?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 08, 15:13)
o kada jus pagimdet?ir kada baigiasi jusu dekretas?

liepos 6 pagimdziau, o dekretas pasibaige rugpjucio 23d.
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2011 09 08, 15:21)
liepos 6 pagimdziau, o dekretas pasibaige rugpjucio 23d.

tai teisingai paskire.Jus gal pernesiojot ?nes kazkaip mazai laiko po gimdimo iki dekreto pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2011 09 08, 10:49)
Sveikos, o per kiek laiko praveda tuos pinigėlius kai susitvarkai?

man pervede per 2 savaites
Atsakyti
[U]
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 08, 15:51)
tai teisingai paskire.Jus gal pernesiojot ?nes kazkaip mazai laiko po gimdimo iki dekreto pabaigos.

aciu, as galvojau kad kitaip skaiciuoja ax.gif
jo pernesiojau savaite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikutė: 08 rugsėjo 2011 - 15:48
ar teisingai supratau kad 97 lt pasalpa gauna visi kas negauna kitu pasalpu? ir niekas neziuri metiniu pajamu? ta prasme jei as dirbu ir gaunu pajamas ti tuos 97 vistiek gausiu ar skaiciuos jau mano pajamas ir tada tik ziures ar skirti tuos 97 litus?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnučių Pieva @ 2011 09 15, 09:13)
ar teisingai supratau kad 97 lt pasalpa gauna visi kas negauna kitu pasalpu? ir niekas neziuri metiniu pajamu? ta prasme jei as dirbu ir gaunu pajamas ti tuos 97 vistiek gausiu ar skaiciuos jau mano pajamas ir tada tik ziures ar skirti tuos 97 litus?

Jeigu dirbi vadinasi negauni mot(tev) pasalpos,tai manau turetu priklausiti.
Atsakyti