Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

klausimukas 4u.gif as dar negavau 97.5x2 uz tuos men kai dar nebuvau isejusi i motinys(tev) atostogas blush2.gif per kiek laiko perveda? tvarkiausi kovo men jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2011 08 17, 11:45)
schmoll.gif ne, sunui 3.5 metu, jam 2 metai suejo sausio menesi. Bet tada dar musu pajamos buvo zenkliai didesnes, todel vaiko pinigai nepriklause. Bet, nuo 2010 rugpjucio iki dabar, jau metai laiko,  pajamos nesiekia 525lt ir kai as nuejau i spc man pasake, kad mums nieks nepriklauso, nes skaiciuos uz 2 metus, nuo 2009 metu. Va to nesuprantu...

nuo 2 metu priklauso po 52 lt,jei vienam seimos nariui neiseina po 525 lt.tada jums dar iseidavo,tai jus nieko negaudinejot,prasima reikia rasyti kas met,todel jei jums tada nepriklause,tai priklauso dabar kaip suprantu,todel nuo 3 metu turi ziureti ir skaiciuoti is 2010 metu pajamu arba is 12 men iki prasimo pateikimo,kaip jus ir rasot nuo 2010 rugp. iki 2011 rugp.nueikit dar karta,nes jeigu tikrai nevirsijat jums priklauso vaiko pinigai.
Papildyta:
QUOTE(simse22 @ 2011 08 17, 11:49)
klausimukas 4u.gif as dar negavau 97.5x2 uz tuos men kai dar nebuvau isejusi i motinys(tev) atostogas blush2.gif per kiek laiko perveda? tvarkiausi kovo men jau ax.gif

o jus pildet prasima jiems gauti?nes dazniausiai su vienkartine perveda,o jums jau kiek men praejo,reikia skambinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 17 rugpjūčio 2011 - 10:53
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 08 17, 11:52)
nuo 2 metu priklauso po 52 lt,jei vienam seimos nariui neiseina po 525 lt.tada jums dar iseidavo,tai jus nieko negaudinejot,prasima reikia rasyti kas met,todel jei jums tada nepriklause,tai priklauso dabar kaip suprantu,todel nuo 3 metu turi ziureti ir skaiciuoti is 2010 metu pajamu arba is 12 men iki prasimo pateikimo,kaip jus ir rasot nuo 2010 rugp. iki 2011 rugp.nueikit dar karta,nes jeigu tikrai nevirsijat jums priklauso vaiko pinigai.

Viskas taip ir yra, to as ir prasau, uz paskutinius metus kada sumazejo pajamos. Bet vakar prasigincijom ilgiausiai ir jos man aiskina kad niekas nepriklauso, nes ima 12 men pajamas pries ta laikotarpi del kurio kreipiuosi g.gif . O jei skaiciuoja nuo 2009 metu, tada pajamas virsijam. Man net ant popieriaus tuos 2 metus uzrase. Atrodo pats elementariausias klausimas, nu niekaip neissiaiskinam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2011 08 17, 12:00)
Viskas taip ir yra, to as ir prasau, uz paskutinius metus kada sumazejo pajamos. Bet vakar prasigincijom ilgiausiai ir jos man aiskina kad niekas nepriklauso, nes ima 12 men pajamas pries ta laikotarpi del kurio kreipiuosi g.gif . O jei skaiciuoja nuo 2009 metu, tada pajamas virsijam. Man net ant popieriaus tuos 2 metus uzrase. Atrodo pats elementariausias klausimas, nu niekaip neissiaiskinam  doh.gif

"Jei pagal praėjusių kalendorinių metų šeimos vidutines mėnesio pajamas šeima neturėjo teisės gauti išmokos vaikui, šeimos pajamoms sumažėjus, šeimos vidutinės mėnesio pajamos išmokai vaikui gauti apskaičiuojamos pagal praėjusių 12 kalendorinių mėnesių iki kreipimosi dėl išmokos mėnesio pajamas."
atspauzdinkit ir po nosim jiems ikiskit,jei jie nezino istatymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 17 rugpjūčio 2011 - 11:06
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 08 17, 12:04)
"Jei pagal praėjusių kalendorinių metų šeimos vidutines mėnesio pajamas šeima neturėjo teisės gauti išmokos vaikui, šeimos pajamoms sumažėjus, šeimos vidutinės mėnesio pajamos išmokai vaikui gauti apskaičiuojamos pagal praėjusių 12 kalendorinių mėnesių iki kreipimosi dėl išmokos mėnesio pajamas."
atspauzdinkit ir po nosim jiems ikiskit,jei jie nezino istatymu.

Jau man smegenai verda biggrin.gif gavau is ju popieriu pasiskaityti namie ir radau ta pati: seimos pajamos skaiciuojamos per praejusius kalendorinius metus arba, pajamoms sumazejus, per 12 kalendoriniu menesiu iki kreipimosi del ismokos laikotarpi
Aciu jums uz kantrybe 4u.gif o man lieka galvos skausmas kaip issimust tuos pinigus kurie priklauso, nes vakar jau isnaudojau visas zodziu atsargas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2011 08 17, 12:11)
Jau man smegenai verda  biggrin.gif gavau is ju popieriu pasiskaityti namie ir radau ta pati: seimos pajamos skaiciuojamos per praejusius kalendorinius metus arba, pajamoms sumazejus, per 12 kalendoriniu menesiu iki kreipimosi del ismokos laikotarpi
Aciu jums uz kantrybe  4u.gif  o man lieka galvos skausmas kaip issimust tuos pinigus kurie priklauso, nes vakar jau isnaudojau visas zodziu atsargas biggrin.gif

pabraukit ta vieta ryskiai ir jei vel sakis kad is 2 metu ziuri,pakiskit po nosim.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 08 17, 12:18)
pabraukit ta vieta ryskiai ir jei vel sakis kad is 2 metu ziuri,pakiskit po nosim.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 08 17, 12:52)
Papildyta:

o jus pildet prasima jiems gauti?nes dazniausiai su vienkartine perveda,o jums jau kiek men praejo,reikia skambinti.

na as uzpildziau prasyma del 1450 ir paskui man pasake apie situs 97.5lt tada kova nuejau dar karta sako oj atsiprasau kad iskart neuzpildziau sakau tai va ..nu ir pildem tai sake kad turetu pervesti bet kaip ner taip ner unsure.gif gal zinote kur kaune skambinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2011 08 17, 13:23)
na as uzpildziau prasyma del 1450 ir paskui man pasake apie situs 97.5lt tada kova nuejau dar karta sako oj atsiprasau kad iskart neuzpildziau sakau tai va ..nu ir pildem tai sake kad turetu pervesti bet kaip ner taip ner unsure.gif gal zinote kur kaune skambinti? 4u.gif

I Spc skambinkit, susiraskit kokiam rajonui priklausot.
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2011 08 17, 14:30)
I Spc skambinkit, susiraskit kokiam rajonui priklausot.

ar gali buti kad kai buvau kova ji man nuo kovo ir sutvarke tuos 97.5lt? bet kazka sake kad ziures puse metu pries tai ..mmm susiradau paskambinsiu ax.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2011 08 17, 13:36)
ar gali buti kad kai buvau kova ji man nuo kovo ir sutvarke tuos 97.5lt? bet kazka sake kad ziures puse metu pries tai ..mmm susiradau paskambinsiu ax.gif dekui 4u.gif

Tai paskambinkit ir paklauskit ar realu laukti pinigu puse metu. Gali buti jums jau telefonu viska paaiskins kame problema 4u.gif
Atsakyti
as vis dar vargstu del mokykliniu reikmenu sutvarkymo,susirinkau pazymas nuejau uzsirasyti i eile kad prieti soc,skyriui tvarkytis tai uzrase rugpjucio29 kazin ar taip velai men gale tvarkys, g.gif
Atsakyti