Įkraunama...
Įkraunama...

Gal žinot gerą kirpėją Šiauliuose?

QUOTE(endi @ 2007 03 08, 15:58)
O kur yra Divalis ir kuri ten gerai antakius tvatko, ar ten tik viena ir yra?
smile.gif
divalis yra stoties gatveje, centre, prie kavines sodzius. as antakius tvarkausi pas ligita, ji ir manikiura daro. visada pati antakius tvarkydavaus, bet viena karta pabandziau, laaaabai graziai padare is mano tokiu antakiu, ilgai negalejau atsidziaugt.  bigsmile.gif
o dabar esu depresijoj, kadangi kiek zinau pas vaida ilgos eiles, o man reikejo greitai, tai nuejau i lux (iki PC), dabar sedziu ir bliaunu, tereikejo ataugusias saknis sruogelem padazyt, net nesitikejau kad gali taip pridirbt, isejau geltona "plemuota "galva. blink.gif jau toooookia spalva padare, kad net i parduotuve geda eit. dabar ieskau kur galetu mane rytoj priimt ir istaisyt ta broka, tokia jau tikrai nevaiksciosiu, nors paimk ir nueik atgal i ta kirpykla, kad perdazytu. sumokejau 60 lt.....
su kovo-8 visas 4u.gif

Man teko kažkada "Iki" Liux-e lankytis doh.gif , atsimenu, kad likau labai nepatenkinta, o kainytės ten tai neblogos. Daugiau ten kojos nebekeliu g.gif .
Atsakyti
endi,o kiek kainuoja antakiu tvarkymas?
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2007 03 09, 02:12)
endi,o kiek kainuoja antakiu tvarkymas?

formos koregavimas plius tamsinimas-7 lt ,manau nera brangu mirksiukas.gif
o ziuriu ta kirpeja siandien mane ne tik ismargino bet dar ir plaukus nureze kaip reikiant verysad.gif vel teks ilgai ir nuobodziai augint. einu pasiskaitysiu patarimu kaip atsiaugint plaukus.....
Atsakyti
Tikrai nebrangu,aciu ax.gif
Atsakyti
O kaip Divalyje ar esat buve pas kokia kirpeja? Gal žinot kuri gražiai moka plaukučius suvarkyt kokiai nors progai? O makiažą ten daro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(majole @ 2007 03 08, 13:09)
Nesuprantu už ką taip visos giria kirpėją Vaidą iš ''Auroros'' g.gif  . Prieš kelias savaites pirmą kartą  aš pas ją kirpausi ir iššėjau sugadinta nuotaika schmoll.gif . Apkirpo, manau, kaip ir bet kuri kita tos kirpyklos kirpėja būtų apkirpusi. Nieks labai jau negyrė mano naujos šukuosenos. Tačiau jos bendravimas ( jeigu ji  taip bendrauja su visomis klientėmis) tai pasibaisėtinas. Tokia ''pasikėlusi'', arogantiška, grubi, visą kirpimo laiką ( apie 1 val) neištarė nei žodžio.



Na,ka ir as pasisakysiu dar syki...siaip gyriau tikrai priemones liuks kurias pati turiu tinka viskas ok..padaro gerai..kainos...na kaip paskius ...tiesa pasakius nelabai suprantu pagal ka jos ima......viena karta daziau visa galva sruogelem 80 uzvakar typo toki dalyni dazyma dare ne visa galva ir 80 likau pasimetus,bet be to jau 2 kartas is eiles tenka laukti..na nemoku pasakyt kaip buvau isiutus.....
nes laikas yra brangus uzsirasiau ir teko laukti 1 val..be to neisgirdau nei atsiprasau nei nieko typo sedek ir lauk....kaip jum i tai tai normalu jei uzsirasai ir dar reikia laukt 1val..sedet..negaliu isakyt kokia susinervavus,be to turejau susitikyma..velavau..begau..na p.....
kita butu iskoliojus ir isejus....
bet jokio atsiprasau neisgirdau is jos lupu..dar ji liko nepatenkinta kad pasakiau kazi ar bespesite ka padayt....
nezinau jei dar syki teks laukt..tai ieskosiu kitos..nors ji padaro tikrai gerai..bet klientu negerbimas ir...
niu va isakiau savo istorija.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(majole @ 2007 03 08, 14:09)
Nesuprantu už ką taip visos giria kirpėją Vaidą iš ''Auroros'' g.gif  . Prieš kelias savaites pirmą kartą  aš pas ją kirpausi ir iššėjau sugadinta nuotaika schmoll.gif . Apkirpo, manau, kaip ir bet kuri kita tos kirpyklos kirpėja būtų apkirpusi. Nieks labai jau negyrė mano naujos šukuosenos. Tačiau jos bendravimas ( jeigu ji  taip bendrauja su visomis klientėmis) tai pasibaisėtinas. Tokia ''pasikėlusi'', arogantiška, grubi, visą kirpimo laiką ( apie 1 val) neištarė nei žodžio.



Na nžn smile.gif Aš ją gyriau tikrai pelnytai. Ji mane apkirpo tikrai gražiai, nepalyginsi su kitom kirpėjom. Galvą išsiplovus plaukai super atrodė. Dabar jau aišku ataugo ir vaizdas pasikeitė..vėl mąstau eit vos vos pakirpt, kad atgautų gražą formą. Esu išbandžiusi ne vieną kirpėją ir ji man pati geriausia kol kas. Šiaip eksperimentuot dažniausiai privengiu, nes oj kaip buvo vienas "meistras" sugadinęs mano plaukuoseną, bet pas Vaidą surizikavau nueit ir rezultatas man lab patiko. Ir bendravo ji visai normaliai. Patarė dar kas man geriau tiktų ir pan. Kirpimo metu tikrai nekalbėjo, bet manau, jei susikaupusi dirba, tai kalbėt visai nebūtina biggrin.gif o jei norisi ypatingai kalbančios kirpėjos reiktų pasižvalgyt kitur. Čia kiekvienam pagal skonį.
Atsakyti
as taip pat sutinku savo darba atlieka super.....bet toks elgesys...kaip pvz mano atveju tai ka as zinau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(majole @ 2007 03 08, 15:09)
Nesuprantu už ką taip visos giria kirpėją Vaidą iš ''Auroros'' g.gif   . Prieš kelias savaites pirmą kartą  aš pas ją kirpausi ir iššėjau sugadinta nuotaika schmoll.gif . Apkirpo, manau, kaip ir bet kuri kita tos kirpyklos kirpėja būtų apkirpusi. Nieks labai jau negyrė mano naujos šukuosenos. Tačiau jos bendravimas ( jeigu ji  taip bendrauja su visomis klientėmis) tai pasibaisėtinas. Tokia ''pasikėlusi'', arogantiška, grubi, visą kirpimo laiką ( apie 1 val) neištarė nei žodžio.


nu is dalies sutinku su tavim , kad nera labai maloni persona, man buvo kad as pavelavau kokias 10 min. tai ji mate kad as atejau bet vistiek isejo pavalgyti , ir taip kol kirpo nepasake nei vieno zodzio ! nors esu pati macius kaip su kita kliente labai maloniai bendravo patarinejo kaip susiristi plaukus , kaip plauti ir t.t.
bet manau ji tikrai puikiai kerpa ir rezultu neteko nusivilti , o be o jos ten visos mazai sneka kas is dalies man patinka , nes nepatenki i kazkoki apkalbu sukury !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monoka: 10 kovo 2007 - 18:48
QUOTE(monoka @ 2007 03 10, 19:46)
nu  is dalies sutinku su tavim , kad nera labai maloni persona, man buvo kad as pavelavau kokias 10 min. tai ji mate kad as atejau bet vistiek isejo  pavalgyti , ir taip kol kirpo nepasake nei vieno zodzio ! nors esu pati macius kaip su kita kliente labai maloniai bendravo patarinejo kaip susiristi plaukus , kaip plauti ir t.t. 
  bet manau ji tikrai  puikiai kerpa ir rezultu neteko nusivilti , o be o jos ten visos mazai sneka  kas is dalies man patinka , nes nepatenki i kazkoki apkalbu sukury !



Na matyt buvo pažįstama ar draugelė kokia, tai ir kalbėjo biggrin.gif šiaip aš ateinu į kirpyklą ne kalbėt, o nusikirpt, todėl kartais per daug kalbų mane erzina. O pats svarbiausias dalykas, manau, susikalbėt su kirpėja dėl kirpimo ar dažymo ir pan. Visos kitos kalbos nebūtinos biggrin.gif
Atsakyti
sveikos
as tai kerpuosi paprastoje kirpykloje. Kiek pastebejau kirpimo kokybe priklauso nuo kirpejo o ne nuo kirpyklos todel renkuosi tik kirpejas . Šiuo metu kerpuosi pas kirpeja Raminta Tilžės gatveje.(pietiniam) Man ten patinka eiliu beveik nera ir kainos tikrai geros pvz kirpimas tik 12lt 14 lt . JAuna kirpeja moka išklausyti smagu kirptis nes laikas greitai prabega.
Atsakyti
QUOTE(dove85 @ 2007 03 12, 17:04)
sveikos
as tai kerpuosi paprastoje kirpykloje. Kiek pastebejau kirpimo kokybe priklauso nuo kirpejo o ne nuo kirpyklos  todel renkuosi tik kirpejas . Šiuo metu kerpuosi pas kirpeja Raminta Tilžės gatveje.(pietiniam) Man ten patinka eiliu beveik nera ir kainos tikrai geros pvz kirpimas tik 12lt 14 lt . JAuna kirpeja moka išklausyti smagu kirptis nes laikas greitai prabega.

dazniausiai geros kirpyklos prisivilioja geresnius kirpejusvat todel ir eina moteris i euroras ar dar kurnos
Atsakyti