Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 22 tema

QUOTE(Beatriukas @ 2011 09 29, 21:18)
o suvalku sestadieniniame turguje kas parduodama? Tik daiktai/drabuziai ar ir mesa, bei kiti maisto produktai?

maisto produktu tikrai nedaug
daug geros avalynės , pavaikščiojus galima rasti lenkiško trikotažo gerom kainom thumbup.gif
daug gražių augalų ir gerom kainom thumbup.gif smile.gif

kuriozas iš Lenkijos
norėjau pirkti kojines plonas kaip pėdkelnes smile.gif , tai laukiau kol kantrybė trūko smile.gif, tada užklausiau šalia stovinčio vyruko kainos , o jis kad šuktelės : Ramute kiek kainuoja smile.gif , bandė man lenkiškai sakyti nesigauna smile.gif , tada lietuviškai paklausiau jei pirksiu 10 kiek tada kainuos , tai gražiai nusišypsojo ir liepė pirkt Lietuvoj , bus pigiau
Atsakyti
QUOTE(kokocia @ 2011 09 29, 22:13)
Plaza tai kai  Akropolis .

jei dydžiu lyginant, tai iki Akropolio kaip iki mėnulio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2011 09 29, 22:33)
maisto produktu tikrai nedaug

kuriozas iš Lenkijos
norėjau pirkti kojines plonas kaip pėdkelnes smile.gif , tai laukiau kol kantrybė trūko smile.gif, tada užklausiau šalia stovinčio vyruko kainos , o jis kad šuktelės : Ramute kiek kainuoja smile.gif , bandė man lenkiškai sakyti nesigauna smile.gif , tada lietuviškai paklausiau jei pirksiu 10 kiek tada kainuos , tai gražiai nusišypsojo ir liepė pirkt Lietuvoj , bus pigiau

ačiū 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Aš panašiai sidabrą pirkau biggrin.gif . Tik nepasakė, kad Lietuvoj pigiau biggrin.gif
Atsakyti
sidabras ten pigiau smile.gif

gal kas šiandien važiuos , parašykit kursą 4u.gif
Atsakyti
o šiaip šeštadieniais labai daug žmonių parduotuvėse/turguose būna? Aš čia kažkada turėjau drąsos vasario mėnesį nuvažiuoti - tai baisu kas darėsi. Aplinkui vien tik lietuvių mašinos biggrin.gif
O turgus, kur mėsa parduodama (ne šeštadieninis) , nuo kelintos valandos dirba?
Atsakyti
QUOTE(kokocia @ 2011 09 29, 21:13)
Plaza tai kai  Akropolis .Parduotuvese net drabuziai vienodai sukabinti o etiketese  kainos 3 kalbom surasytos.Maistas tai super brangus.Zodziu mums nepatiko nors parduotuve tikrai grazi ,tik kad i lenkija vaziuojam ne geretis rolleyes.gif

Ačiū už atsakymą rolleyes.gif . O rūbai brangūs bet gal pigesni nei Lietuvoje? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2011 09 30, 09:13)
sidabras ten pigiau smile.gif

gal kas šiandien važiuos , parašykit kursą  4u.gif

Vakar centre 126 zl davė už 100lt
Atsakyti
QUOTE(Gabby3793 @ 2011 09 30, 08:23)
Ačiū už atsakymą  rolleyes.gif    . O rūbai brangūs bet gal pigesni nei Lietuvoje? g.gif

Tai ant kurso jau pigesni 4u.gif Kiek pas mus litais tas pats skuduras kainuoja, tai ten tiek pat zlotais biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Gabby3793,2011 09 28, 17:40]

2.Gal kas nors buvote Plazoj Suvalkuose? Ar ten yra parduotuvių kūdikiams ir žaislų parduotuvių.
Žiūrėjau Plazos puslapyje ten parašyta kad yra 69 parduotuvės , o tarp išvardintų nerandu vaikučiams skirtų parduotuviu. g.gif

Nu jau tiek parduotuvių tai jau tikrai nėra doh.gif Vaikams yra parduotuvių, HM, Cocodrilo,Reserved,KappAhl,ir viena didele apačioje žaislų ir rūbų( pamiršau pavadinimą doh.gif ).
Atsakyti

Nu jau tiek parduotuvių tai jau tikrai nėra doh.gif Vaikams yra parduotuvių, HM, Cocodrilo,Reserved,KappAhl,ir viena didele apačioje žaislų ir rūbų( pamiršau pavadinimą doh.gif ).
[/quote]

Gal kur ne taip nuskaičiau 4u.gif
Nenoriu būti įkyri bet dar paklausiu rolleyes.gif
O plazoje yra kancelerinių prekių parduotuvių? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
merginos, gal kurios zinos, ar aplink Suvalkus yra koks medelynas [COLOR=red]kur sodinukus pardavineja? Mums apzeldinimui reiketu, idomu kokios kainos mastau.gif
Atsakyti
Laba,
Tik skaitinėjau jūsų info, o dabar galiu ir pati parašyti.
Vakar buvau Lenkijoj - tai pirmas pastebėjimas, keičiant pinigus pasieny buvo pigiausia 1zl-1,26lt
Buvau Bialystoke - tai ten kursas visai prastas 1zl - 1,10 lt ir pan.
Suvalkuose kauflande kursas taip pat 1zl-1,26lt

Bialystoko turguj (Kawalerijska g.) pirkau kailini voka i vezimeli - 100zl (pas mus devetus pardavineja po 70lt), vežimėlių kainos irgi pasirodė pigesnės, bet smulkiai nesigilinau.
Ieskojau nestukem drabuziu - tai tik dzinsai po 100-120zl, sijonai - 80zl.

Bialystoke bazėj Makro Cash and Carry (Krakowska 61) kainos:
cukrus - 3,69zl
miltai - 1,67zl
saulėgražų aliejus (geresnis) - 6,78zl/1l ir 21,51zl/3l
pigūs makaronai - 1,16zl/400g
skalbimo milteliai REX 10kg - 43,04zl
ryžiai maišeliuose 4x100g - 1,37zl
grikiai maišeliuose 4x100g - 4,04zl

Bialystoke vaikiškų prekių parduotuvėj Fartlandia (Upalna g.5) labai didelis pasirinkimas visokiausių vaikiškų/kūdikiškų rūbelių. Kainos nėra jau labai pigios, bet tikrai geresnės nei LT.
Kūdikiški vaikiški kombinezonia rudeniui/ziemai - 70-160zl, po 160zl - tikrai labai faini ir geri.
Vonele kūdikiui maudyti - 20zl (yra ir pigesnių ir brangesnių).

Suvalkuose parduotuvėj Kaufland
cukrus - 3,49zl (buvo akcija)
kiaulienos kumpis be kaulo - 14,99zl
kiaulienos sprandinė be kaulo - 15,99zl
kava jacobs auksiniam ipakavime 500g - 15,69zl
skalbimo milteliai Persil 4kg - 29,99zl
skalbimo miltelia Bobas 2kg - 19,49zl

Suvalkuose statybinių medžiagų parduotuvėj OBI
Žvyninė stogų danga - apie 72zl (yra truputi pigesnių, brangesnių)

Tiek naujienų iš PL.
Atsakyti
QUOTE(wildpoppy @ 2011 09 30, 16:37)
Laba,
Tik skaitinėjau jūsų info, o dabar galiu ir pati parašyti.
Vakar buvau Lenkijoj - tai pirmas pastebėjimas, keičiant pinigus pasieny buvo pigiausia 1zl-1,26lt
Buvau Bialystoke - tai ten kursas visai prastas 1zl - 1,10 lt ir pan.
Suvalkuose kauflande kursas taip pat 1zl-1,26lt

Bialystoko turguj (Kawalerijska g.) pirkau kailini voka i vezimeli - 100zl (pas mus devetus pardavineja po 70lt), vežimėlių kainos irgi pasirodė pigesnės, bet smulkiai nesigilinau.
Ieskojau nestukem drabuziu - tai tik dzinsai po 100-120zl, sijonai - 80zl.

Bialystoke bazėj Makro Cash and Carry (Krakowska 61) kainos:
cukrus - 3,69zl
miltai - 1,67zl
saulėgražų aliejus (geresnis) - 6,78zl/1l ir 21,51zl/3l
pigūs makaronai - 1,16zl/400g
skalbimo milteliai REX 10kg - 43,04zl
ryžiai maišeliuose 4x100g - 1,37zl
grikiai maišeliuose 4x100g - 4,04zl

Bialystoke vaikiškų prekių parduotuvėj Fartlandia (Upalna g.5) labai didelis pasirinkimas visokiausių vaikiškų/kūdikiškų rūbelių. Kainos nėra jau labai pigios, bet tikrai geresnės nei LT.
Kūdikiški vaikiški kombinezonia rudeniui/ziemai - 70-160zl, po 160zl - tikrai labai faini ir geri.
Vonele kūdikiui maudyti - 20zl (yra ir pigesnių ir brangesnių).

Suvalkuose parduotuvėj Kaufland
cukrus - 3,49zl (buvo akcija)
kiaulienos kumpis be kaulo - 14,99zl
kiaulienos sprandinė be kaulo - 15,99zl
kava jacobs auksiniam ipakavime 500g - 15,69zl
skalbimo milteliai Persil 4kg - 29,99zl
skalbimo miltelia Bobas 2kg - 19,49zl

Suvalkuose statybinių medžiagų parduotuvėj OBI
Žvyninė stogų danga - apie 72zl (yra truputi pigesnių, brangesnių)

Tiek naujienų iš PL.

Gerules kainos suvalkuose, manau, kad labai patarete tiek man ir tiek skaitancoms siame forume, dekoju Jums 4u.gif
Atsakyti