Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(Taniuta @ 2011 06 20, 18:17)
Na štai koks gavosi mano ąžuoliukas ax.gif Nuotraukoj kažkoks kreivas, šleivas  doh.gif O šiaip tai visai nieko  blush2.gif
Aukštis 34 cm.

koks fainas aziuoliukas wub.gif toks veslus atrodo biggrin.gif dar toks klausimas, ka pili i vazona kad laikytusi medelis ir neisvirstu? as pridejau akmenuku ir galvoju silikono pripilt g.gif

o man B nupirko vakar kazkokio glaisto kamienui daryt, na bandysiu su juo daryt siandien, jei nesigaus kita karta reiks su gipsu bandyt ax.gif

o kai matuojat medelio auksti tai matuojat nuo vazono apacios iki medelio auksciausios sakos virsunej ar nuo vazono virsaus kur kamienas jau prasideda?
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 06 20, 18:21)
Vau, koks grožis bigsmile.gif  wub.gif net vyrą pakviečiau pažiūrėt wub.gif šaunuolė tu, Taniuta thumbup.gif man dar toli iki tokių sugebėjimų blush2.gif

wub.gif Ačiū Alse mirksiukas.gif Negimiau mokėdama ax.gif Manau galim visos išmokti, svarbu noras yra ax.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2011 06 20, 18:39)
koks fainas aziuoliukas wub.gif toks veslus atrodo biggrin.gif  dar toks klausimas, ka pili i vazona kad laikytusi medelis ir neisvirstu? as pridejau akmenuku ir galvoju silikono pripilt g.gif

o man B nupirko vakar kazkokio glaisto kamienui daryt, na bandysiu su juo daryt siandien, jei nesigaus kita karta reiks su gipsu bandyt ax.gif

o kai matuojat medelio auksti tai matuojat nuo vazono apacios iki medelio auksciausios sakos virsunej ar nuo vazono virsaus kur kamienas jau prasideda?

Vilmuke3, ačiū ir tau mirksiukas.gif
Medelį sodinu į ROTBAND'ą. Kažkas panašaus į cementą ar gipsą. Tik jis nesiplečia.

Apie glaistą papasakosi, jei ką pirksiu ir aš blush2.gif nes maniškis baigiasi.
Medelio aukštį matuoju nuo vazono apačios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 06 20, 18:39)
koks fainas aziuoliukas wub.gif toks veslus atrodo biggrin.gif  dar toks klausimas, ka pili i vazona kad laikytusi medelis ir neisvirstu? as pridejau akmenuku ir galvoju silikono pripilt g.gif

Nors klausei ne manęs, atsakysiu ir aš mirksiukas.gif Kai dariau didįjį medį, jį įsodinau į cementą, nes prisiskaičiau, kad besiplečiantis gipsas vazonus skaldo.Mažuosius medelius žvakidėse sodinau į gipsą mirksiukas.gif

Kai padarysi su glaistu būtinai parašyk, gal bus paprsačiau nei su gipsu terliotis mirksiukas.gif

Aš irgi medelį matuoju nuo vazono apačios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 06 20, 19:02)
Nors klausei ne manęs, atsakysiu ir aš mirksiukas.gif Kai dariau didįjį medį, jį įsodinau į cementą, nes prisiskaičiau, kad besiplečiantis gipsas vazonus skaldo.Mažuosius medelius žvakidėse sodinau į gipsą mirksiukas.gif

Kai padarysi su glaistu būtinai parašyk, gal bus paprsačiau nei su gipsu terliotis mirksiukas.gif

Aš irgi medelį matuoju nuo vazono apačios smile.gif

na aptepliojau jau medeli glaistu...bet..... nelabai sugalvojau kuo man ta glaista ant medzio tept, tai vienkartiniu peiliu tepliojau.... gerai kad saku neperdaugiausiai nes ir taip puse karoliuku aptepiau glaistu doh.gif biggrin.gif dar laukia dazymas kamieno, idomu kaip gausis... tai dar gerai kad toks retom sakom medelis rolleyes.gif biggrin.gif

Taniuta, o kuo tu kad ir paskutiniam medeliui kamiena aptepliojai glaistu? ir kaip paskui nudazei kai tiek daug saku ir ar daug karoliuku sunaudojai? ir kaip tu karoliukus verei kad taip jie tankiai vienas prie kito gavosi? na pas mane jau taip retai karoliukai ant sakeles gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 06 20, 22:51)
na aptepliojau jau medeli glaistu...bet.....  nelabai sugalvojau kuo man ta glaista ant medzio tept, tai vienkartiniu peiliu tepliojau.... gerai kad saku neperdaugiausiai nes ir taip puse karoliuku aptepiau glaistu doh.gif  biggrin.gif  dar laukia dazymas kamieno, idomu kaip gausis... tai dar gerai kad toks retom sakom medelis rolleyes.gif  biggrin.gif

pirmą medį aš tepiau su pagaliukais nuo ledu, o kitus kaip BabyGrite pamokino tepu su peptuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alsė: 21 birželio 2011 - 08:32
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 06 20, 22:51)
Taniuta, o kuo tu kad ir paskutiniam medeliui kamiena aptepliojai glaistu? ir kaip paskui nudazei kai tiek daug saku ir ar daug karoliuku sunaudojai?  ir kaip tu karoliukus verei kad taip jie tankiai vienas prie kito gavosi? na pas mane jau taip retai karoliukai ant sakeles gaunasi doh.gif

Jo, tepliojau glaistu. Visada dirbu su teptukais. Tas aptepliojimas ir nudažymas daugiausia laiko ir atima. Apsišarvuoji kantryne ir pirmyn. Aš dar būna šakas apvynioju maistine plėvele, kad nesiteptų, nes tikrai kartais apsiteplioja.
Šiam medeliui sunaudojau apie 300 gr karoliukų.
Šakelių vėrimo pvz įkelsiu po kelių dienų, nes išvažiuoju, tai nelabai turiu laiko ax.gif Įlindau, nes vakar mačiau, kad pabėrei kelis klausimukus mirksiukas.gif

Darbingų dienų mergaitės! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 21, 10:06)
Jo, tepliojau glaistu. Visada dirbu su teptukais. Tas aptepliojimas ir nudažymas daugiausia laiko ir atima. Apsišarvuoji kantryne ir pirmyn. Aš dar būna šakas apvynioju maistine plėvele, kad nesiteptų, nes tikrai kartais apsiteplioja.
Šiam medeliui sunaudojau apie 300 gr karoliukų.
Šakelių vėrimo pvz įkelsiu po kelių dienų, nes išvažiuoju, tai nelabai turiu laiko  ax.gif Įlindau, nes vakar mačiau, kad pabėrei kelis klausimukus  mirksiukas.gif

Darbingų dienų mergaitės!  smile.gif

Kokia gera mintis su ta maistine plėvele bigsmile.gif aš tai būna, kad su plaukų gumutėm surišu, kad dažyt netrukdytų blush2.gif

Sėkmės ir lauksim sugrįžtant 4u.gif
Atsakyti
Mano hiacintas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglentina @ 2011 06 22, 22:03)
Mano hiacintas 4u.gif

Labai gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://public.fotki....iuuke/medeliai/
jusu teismui mano horis smile.gif
Atsakyti