Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(vilmuke3 @ 2011 06 18, 22:06)
tai va sedziu ir veriu jau karoliukus ant vielos, tik dar neisivaizduoju kokia bus medelio forma g.gif  ryt gipso eisiu pirkt.... tik nezinau kaip su juo cia mano kamienas atrodis. o kaip jus darot kad susibraizot rankas?

Aš taip pat pirmiausia suveriu ir tik tada žiūriu kas čia man gausis. O rankos susibraižo kol suformuoju kamieną. Nes pirma juk atkepu vielą, o paskui ją aplipdau juostele.
Atsakyti
grazina37 labai gražios rožytės wub.gif
Atsakyti
bus jauciu man su tuo kamienu vargo doh.gif dar su gipsu niekad nebandzius. o koki jus gipsa perkat? ir kokiu santykiu skiedziat?
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 06 18, 22:32)
bus jauciu man su tuo kamienu vargo doh.gif  dar su gipsu niekad nebandzius. o koki jus gipsa perkat? ir kokiu santykiu skiedziat?

Vilmuke3, gal tau kitos merginos patars, nes aš ne su gipsu dirbu. Man su juo nesigavo, viskas nutrupėjo. Bet kiek pamenu ir kiek skaitinėjau gipas ir pvc klijai eina santykiu 1;1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 18, 22:39)
Vilmuke3, gal tau kitos merginos patars, nes aš ne su gipsu dirbu. Man su juo nesigavo, viskas  nutrupėjo. Bet kiek pamenu ir kiek skaitinėjau gipas ir pvc klijai eina santykiu 1;1 smile.gif

o tai is ko tu darai kamienus storus?
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 06 18, 22:46)
o tai is ko tu darai kamienus storus?

Pati kamieną aš storinu vielos, popieriaus, laikraščio ar skudurėlių pagalba. Tiesiog vynioju, kamšau, o po to klijuoju tą baltą juostelę. O tepu tai kažkokį skystą deoratyvinio tinko gruntą. Jis tokio skystumo kaip kondencuotas pienas. Labai paprasta dirbti, nedžiūna.
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 18, 22:52)
Pati kamieną aš storinu vielos, popieriaus, laikraščio ar skudurėlių pagalba. Tiesiog vynioju, kamšau, o po to klijuoju tą baltą juostelę. O tepu tai kažkokį skystą deoratyvinio tinko gruntą. Jis tokio skystumo kaip kondencuotas pienas. Labai paprasta dirbti, nedžiūna.

tai is karto buna skystas jau pirkt? ir kiek mazdaug kainuoja? tai gal tada reiktu to grunto ieskot pirkt, nes graziai labai tavo medeliu kamienai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 06 18, 22:58)
tai is karto buna skystas jau pirkt? ir kiek mazdaug kainuoja? tai gal tada reiktu to grunto ieskot pirkt, nes graziai labai tavo medeliu kamienai atrodo smile.gif

Tiksliai nepasakysiu, bet man atrodo skysta iš karto kibiruose. Čia pas mano tėtį liko nuo remonto, tai mes ir panaudojom. Galėsiu paklausti.
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 18, 23:07)
Tiksliai nepasakysiu, bet man atrodo skysta iš karto kibiruose. Čia pas mano tėtį liko nuo remonto, tai mes ir panaudojom. Galėsiu paklausti.

reiks pas B rytoj paklaust, gal zinos mazdaug. ryt eisim i senukus tai jau nureketuosiu B kazka nupirkt man kamienui daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 06 18, 22:32)
bus jauciu man su tuo kamienu vargo doh.gif  dar su gipsu niekad nebandzius. o koki jus gipsa perkat? ir kokiu santykiu skiedziat?

Laba. smile.gif Aš darau su gipsu.Gipsą paprastą senukuos man MB nupirko, skiedžiu jį su lipalu.Gaunasi panašiai grietinės tikštumo masė.Pradžiai dėkis po nedauk lipalo, o maišydama matysi, tik nepadaugink, nes kai būna per skysta nelabai laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na štai koks gavosi mano ąžuoliukas ax.gif Nuotraukoj kažkoks kreivas, šleivas doh.gif O šiaip tai visai nieko blush2.gif
Aukštis 34 cm.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 20, 18:17)
Na štai koks gavosi mano ąžuoliukas ax.gif Nuotraukoj kažkoks kreivas, šleivas  doh.gif O šiaip tai visai nieko  blush2.gif

Vau, koks grožis bigsmile.gif wub.gif net vyrą pakviečiau pažiūrėt wub.gif šaunuolė tu, Taniuta thumbup.gif man dar toli iki tokių sugebėjimų blush2.gif
Atsakyti