Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(Alsė @ 2011 06 15, 11:09)
Ačiū 4u.gif
O kamieno nelakuoju unsure.gif

o kodėl nelakuoji? nebijai, kad dažas paskui nusilups? Ar tu dažai kokiais aliejiniais dažais? Nors neatrodo, nes kamienas kiek įžiūriu neblizga.
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 16, 12:09)
o kodėl nelakuoji? nebijai, kad dažas paskui nusilups? Ar tu dažai kokiais aliejiniais dažais? Nors neatrodo, nes kamienas kiek įžiūriu neblizga.

Kažkaip nė nepagalvojau blush2.gif o tai lakuoti su paprastu laku?Aš dažau su akriliniais dažais
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 06 16, 14:45)
Kažkaip nė nepagalvojau blush2.gif o tai lakuoti su paprastu laku?Aš dažau su akriliniais dažais

Alse, čia tik mano spėlionės blush2.gif Nežinau, ar lupsis, bet aš galvoju, jei jau užlakuoji tai ir amžina. Plauti bus galima drąsiai, nes vistiek dulkes rinks. Aš nusipirkus kažkiokio pigiausio greitai džiūstančio medienos lako.
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 16, 14:51)
Alse, čia tik mano spėlionės  blush2.gif Nežinau, ar lupsis, bet aš galvoju, jei jau užlakuoji tai ir amžina. Plauti bus galima drąsiai, nes vistiek dulkes rinks. Aš nusipirkus kažkiokio pigiausio greitai džiūstančio medienos lako.

ačiū už patarimą 4u.gif kai kitą medelį darysiu būtinai nulakuosiu smile.gif
Atsakyti
parodau savo rozytes darytas dovanai blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 06 18, 08:08)

Vajej kokio gražaus ryškumo grazina37 įnešei į mūsų temą! thumbup.gif wub.gif Labai gražu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 06 18, 08:08)

Superinės rožytės bigsmile.gif thumbup.gif tikrai labai gražios wub.gif
Atsakyti
Alse, tavęs noriu paklausti ant kokio storio valo veri tuos svyruonėlius? Kažkaip rūpi ir man pabandyti blush2.gif
Dabar darau ąžuolą, nežinau kas man čia gausis doh.gif Prašė padaryti panašų į tėčio doh.gif
Atsakyti

grazina37, oho koks grozis roziu wub.gif
as tai siandien miesto sventej buvau tai prekiavo visokiais karoliukais tai nusipirkau truputi. ax.gif tai dabar galvoju koki medeli daryt, as kaip tas zydas pirma karoliuku nusipirkau o jau dabar galvoju koki medeli daryt hihihi.gif labai vilioja irgi svyranciom sakom pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 06 18, 14:46)
as tai siandien miesto sventej buvau tai prekiavo visokiais karoliukais tai nusipirkau truputi.  ax.gif  tai dabar galvoju koki medeli daryt, as kaip tas zydas pirma karoliuku nusipirkau o jau dabar galvoju koki medeli daryt hihihi.gif labai vilioja irgi svyranciom sakom pabandyt ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif Gera pradžia puse darbo mirksiukas.gif Tereikia pradėti, o paskui viskas tiesiog savaime pajudės mirksiukas.gif

Aš kamieną darydama susibraižiau visas rankas doh.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 18, 13:33)
Alse, tavęs noriu paklausti ant kokio storio valo veri tuos svyruonėlius? Kažkaip rūpi ir man pabandyti blush2.gif
Dabar darau ąžuolą, nežinau kas man čia gausis  doh.gif Prašė padaryti panašų į tėčio doh.gif

Nė nežinau kokio storio tas valas, nes jokios etiketės neradau blush2.gif jis neplonas, karoliukai vieną kartą pro jį lengvai pralenda, o antrą jau labai sunku perverti.Gal kai pirksi nusinešk į parduotuvę ir karoliukus, galėsi pasižiūrėti kaip telpa ir išsirinkti koks tau geriausiai tiktų mirksiukas.gif

vilmuke3, dažniausiai ir aš pirmiau nusiperku karoliukų, o paskui galvoju kaip ką daryti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 18, 15:30)
Aš kamieną darydama susibraižiau visas rankas  doh.gif  cray.gif

Man irgi dažnai taip būna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 18, 15:30)
thumbup.gif  thumbup.gif Gera pradžia puse darbo  mirksiukas.gif Tereikia pradėti, o paskui viskas tiesiog savaime pajudės  mirksiukas.gif

Aš kamieną darydama susibraižiau visas rankas  doh.gif  cray.gif

tai va sedziu ir veriu jau karoliukus ant vielos, tik dar neisivaizduoju kokia bus medelio forma g.gif ryt gipso eisiu pirkt.... tik nezinau kaip su juo cia mano kamienas atrodis. o kaip jus darot kad susibraizot rankas?
Atsakyti