Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(Alsė @ 2011 06 07, 20:35)
Šiandien baigtas medelis mamai ax.gif Dariau kaip BabyGrite su teptuku ir labai gerai išėjo bigsmile.gif dar 2 turiu paradyti tokius paprastus,o paskui jau bandysiu suktais kamienais daryti ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif Super Alse! Labai įdomiai šakos sugalvotos thumbup.gif
Tik man vazonėlio didesnio norėtųsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 07, 20:53)
thumbup.gif  thumbup.gif Super Alse! Labai įdomiai šakos sugalvotos  thumbup.gif
Tik man vazonėlio didesnio norėtųsi  blush2.gif

Ačiū smile.gif Čia jis visai mažiukas, dariau iš to ką turėjau blush2.gif o įsodinau į žvakidę blush2.gif kažkada jas kolekcionavau tai daug prisirinko, o dabar neturiu kur dėt, vat ir panaudojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 06 07, 21:03)
Ačiū smile.gif Čia jis visai mažiukas, dariau iš to ką turėjau blush2.gif o įsodinau į žvakidę blush2.gif kažkada jas kolekcionavau tai daug prisirinko, o dabar neturiu kur dėt, vat ir panaudojau blush2.gif

Kiek cm? O kodėl nepanaudojus jei turi kažką tinkamo? drinks_cheers.gif Vazonai nėra pigūs. Jei darai pardavimui jie labai kelia kainą. Man mugėj žiūrinėjo, klausinėjo, o pirkti niekas nenorėjo. Nors kainos tikrai neužsikėliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 07, 21:09)
Kiek cm? O kodėl nepanaudojus jei turi kažką tinkamo?  drinks_cheers.gif Vazonai nėra pigūs. Jei darai pardavimui jie labai kelia kainą. Man mugėj žiūrinėjo, klausinėjo, o pirkti niekas nenorėjo. Nors kainos tikrai neužsikėliau  ax.gif

Kažkur apie 20 cm, neišsimatavus mamai padovanojau, kai nueisiu pamatuosiu mirksiukas.gif
Su tom kainom išvis absurdas kažkoks.Pas mus rankų darbas labai nuvertinamas, imam tikrai nebrangiai, o nori dar pigiau unsure.gif lyg už dyką visko lauktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 06 07, 21:22)
Su tom kainom išvis absurdas kažkoks.Pas mus rankų darbas labai nuvertinamas, imam tikrai nebrangiai, o nori dar pigiau unsure.gif lyg už dyką visko lauktų doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš geriau namie laikysiu arba brangiems žmonėms padovanosiu cool.gif Gaila dalinti pusvelčiui, ypač žinai kokia to medelio savikaina, kiek darbo įdėta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 07, 21:28)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Aš geriau namie laikysiu arba brangiems žmonėms padovanosiu  cool.gif Gaila dalinti pusvelčiui, ypač žinai kokia to medelio savikaina, kiek darbo įdėta  ax.gif

A6 irgi taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Alsė, labai gražus medukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 06 08, 10:37)
Alsė, labai gražus medukas thumbup.gif

ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, noriu pasirodyti su tėčio medeliu wub.gif Man jis fantastiškas. Labai gaila, kad nesimato viso kamieno grožio wub.gif
user posted image
Ir datos su picasa nemoku nuimti doh.gif gal kas žinot kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 08, 13:05)
Merginos, noriu pasirodyti su tėčio medeliu  wub.gif Man jis fantastiškas. Labai gaila, kad nesimato viso kamieno grožio wub.gif
Ir datos su picasa nemoku nuimti  doh.gif gal kas žinot kaip? g.gif

Nuostabus darbelis bigsmile.gif wub.gif
O kaip tą nupjautą kamieną padarė? ax.gif
O datos tai ir aš nemoku nuimti, mano visi darbai su datom hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alsė: 08 birželio 2011 - 12:40
QUOTE(Alsė @ 2011 06 08, 13:39)
Nuostabus darbelis bigsmile.gif  wub.gif
O kaip tą  nupjautą kamieną padarė? ax.gif

Man ir labai gražus Alse wub.gif Ačiū smile.gif

O kamieną padarė, suviniojęs kelias tutas nuo vielutės tarpusavyje. Štai tokias.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 06 07, 20:35)
Šiandien baigtas medelis mamai ax.gif

grazus darbelis ir kaip idomiai sakos sugalvotos bigsmile.gif

QUOTE(Alsė @ 2011 06 07, 21:22)
Kažkur apie 20 cm, neišsimatavus mamai padovanojau, kai nueisiu pamatuosiu mirksiukas.gif

cia visur taip gal yra doh.gif

QUOTE(Taniuta @ 2011 06 08, 13:05)
Merginos, noriu pasirodyti su tėčio medeliu  wub.gif

na ir groziu galima sukurt wub.gif

na gal nesupyksit idesiu viena nuoroda, cia rankdarbiu temai, man labai idomus puslapis 4u.gif http://www.rinran.lt/
Atsakyti