Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

Dėkui Elfute smile.gif na nežinau labai patinka man jas daryt tai ir kantrybės yra ir greit pasidaro viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglentina: 27 sausio 2013 - 17:55
Štai pasirodysiu su didelėm rožėm, 70 cm, labai sunkios
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
eglentina, wow kokios rozes grazios wub.gif ilgai darei?

smėlyne, reiks pabandyt pasiziurinet tam puslapiuke....
Atsakyti
Čia su pertraukom daryta, bet taip tai viena kažkur per tris dienas pasidarytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglentina @ 2013 02 18, 14:35)
Štai pasirodysiu su didelėm rožėm, 70 cm, labai sunkios
user posted image
user posted image

iš tiesų įspūdingos ir nuostabios rožės!
Atsakyti
Prisijungsiu ir as prie jusu . Mano pirmeji medeliai 4u.gif user posted image user posted image
Atsakyti
Egle, labai gražios rožės, matosi , kad daug darbo įdėta wub.gif šaunuolė bigsmile.gif
Gera nu kaip pirmieji, tai fantastiški, pirmas labai labai gražus, net nepagalvočiau, kad pirmieji, antras, irgi gražus, toks savotiškai neįprastas, ir pagrindas, butent stačiakampis, labai žiūrisi. 4u.gif
Nėjau niekas daugiau nebesodinat medelų? aš po didelės pertraukos darau dar vieną, katik nulakavau, tai džiūsta, greit pasirodysiu. cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu prisijungti prie biseriaujanciu burio. 4u.gif Perziurejau greitosiomis kiek prijegiau visa tema. Visu medeliai ir geles nuostabios. smile.gif

Rodaus ir as su keliais medeliukais.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jau, kažkur matytas, medelių stylius.. ax.gif Ar tik ne dar viena iš auksarankiu, prisijungė mergaičiukė? Pasirodyk, savo visus medelius, daug esat prigaminus, bus ir kitoms labai įdomu. Paskutinis, gražus, jau ir su suoliukais, ar tik ne sungirls paskatino? aš vis ruošiuosi suoliuką daryt, bet va prisibijau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(elfute @ 2013 01 27, 12:53)
Eglentina is kur pas tave tiek kantrybesdarant gelytes,as savo rozes per metus laiko neprisiruosiu niekaip pabaigt doh.gif
Labai taviskes grazios...
O del vieluciu as veriu 2mm karoliukus ant 0,2 mm vielutes jei darau svyrancias sakeles, o 0,3 jei  jau reikia stipresniu sakeliu... o  po to dedu papildomai vielutes stipresnes kai pradedu pacias sakas formuoti kad laikytusi

Na mano storesnė, vielutė, aš prisidarau šakelių, iš plonos, o tada ant drato storo. Galių įkelti pamokėle, kaip dariau alyvą.
Atsakyti
Įkelsiu pamokėlę, kaip aš dariau alyvą
Alyva
Reikės žalio ir alyvinio biserio, lankstome paprastas šakelias, šakelių skaičiaus neskaičiavau tad pagal savo nuožiūrą Alyvines šakelias gaminau iš 8 lapelių(nes biseris stambesnis) o žalias iš 11 lapelių (nes biseris smulkesnis), tad bandžiau taikyti, kad šakelių dydis butu panašus.
user posted image
user posted image

Alyvines šakelias susukame po dvi, o žaliųjų aš nesukau
user posted image

Tada imame violetiniu šakelių pora, imame viena žalią ir susukame jas tarpusavyje taip
user posted image
user posted image

Atsikerpame teipo (floristinės juostelės) ir apsukame kiekvieną šakelių grupę.
user posted image
user posted image
Prisikirpom drato šakelėms
user posted image

Tada imame dratą, tris šakų grupes, apvyniotas teipų, dedame dratą, ir dar kartą vyniojame teipu. Taip darome su visomis šakelėmis, ir turime tokias pagrindines šakas
user posted image

Papildyta:
Kiekvieną pagrindine šaką sutvarkome su peiliukų arba su dratu, kad nebūtu taip, o krašteliai butu gražus ir prisiklijavę
user posted image

Papildyta:
Man tiek išėjo pagrindinių šakų
user posted image

pagrindines šakas dažiau akriliniais dažais, nes mano teipas buvo žalias, jeigu jusu rudas manau dažyti nėra būtina, bet gražiau
user posted image

Viskas šakas surenkame, suformuojame medžio vainiko, dar pridėjau papildomai
sulankstyto drato kamienui, viska tvitiname "sutraukomis"
user posted image

Pasiruošiame pagrindui gipso +PVA ir maišelį
user posted image
Papildyta:
Supilame gipsą į maišelį, įstatome medelį prilaikome, ir paliekame, tik neužriškite maišelio
user posted image
user posted image

Maišome tinką tinkas +PVA tiršta grietinės arba kaip pastos konsistencijos
user posted image
user posted image
user posted image

Ir dažome bei lakuojame
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esmileja: 03 kovo 2013 - 01:31
Esmileja, saunu alyva... smile.gif

Nesinori tersti temos senienomis, juo labiau jei viskas matyta... smile.gif Taip is Auksarankiu. 4u.gif O del suoliuko tai nebijok, pilni rusu forumai sito gero, jie mane ir ikvepia... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal, kada ir reiks pabandyti.

Na o dabar pristatau savo naujausia, aukštis apie 35 cm
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti