Dėkui Elfute na nežinau labai patinka man jas daryt tai ir kantrybės yra ir greit pasidaro viskas
Štai pasirodysiu su didelėm rožėm, 70 cm, labai sunkios
eglentina, wow kokios rozes grazios ilgai darei?
smėlyne, reiks pabandyt pasiziurinet tam puslapiuke....
smėlyne, reiks pabandyt pasiziurinet tam puslapiuke....
Čia su pertraukom daryta, bet taip tai viena kažkur per tris dienas pasidarytų
QUOTE(Eglentina @ 2013 02 18, 14:35)
iš tiesų įspūdingos ir nuostabios rožės!
Egle, labai gražios rožės, matosi , kad daug darbo įdėta šaunuolė
Gera nu kaip pirmieji, tai fantastiški, pirmas labai labai gražus, net nepagalvočiau, kad pirmieji, antras, irgi gražus, toks savotiškai neįprastas, ir pagrindas, butent stačiakampis, labai žiūrisi.
Nėjau niekas daugiau nebesodinat medelų? aš po didelės pertraukos darau dar vieną, katik nulakavau, tai džiūsta, greit pasirodysiu.
Gera nu kaip pirmieji, tai fantastiški, pirmas labai labai gražus, net nepagalvočiau, kad pirmieji, antras, irgi gražus, toks savotiškai neįprastas, ir pagrindas, butent stačiakampis, labai žiūrisi.
Nėjau niekas daugiau nebesodinat medelų? aš po didelės pertraukos darau dar vieną, katik nulakavau, tai džiūsta, greit pasirodysiu.
Jau, kažkur matytas, medelių stylius.. Ar tik ne dar viena iš auksarankiu, prisijungė mergaičiukė? Pasirodyk, savo visus medelius, daug esat prigaminus, bus ir kitoms labai įdomu. Paskutinis, gražus, jau ir su suoliukais, ar tik ne sungirls paskatino? aš vis ruošiuosi suoliuką daryt, bet va prisibijau
Papildyta:
Na mano storesnė, vielutė, aš prisidarau šakelių, iš plonos, o tada ant drato storo. Galių įkelti pamokėle, kaip dariau alyvą.
Papildyta:
QUOTE(elfute @ 2013 01 27, 12:53)
Eglentina is kur pas tave tiek kantrybesdarant gelytes,as savo rozes per metus laiko neprisiruosiu niekaip pabaigt
Labai taviskes grazios...
O del vieluciu as veriu 2mm karoliukus ant 0,2 mm vielutes jei darau svyrancias sakeles, o 0,3 jei jau reikia stipresniu sakeliu... o po to dedu papildomai vielutes stipresnes kai pradedu pacias sakas formuoti kad laikytusi
Labai taviskes grazios...
O del vieluciu as veriu 2mm karoliukus ant 0,2 mm vielutes jei darau svyrancias sakeles, o 0,3 jei jau reikia stipresniu sakeliu... o po to dedu papildomai vielutes stipresnes kai pradedu pacias sakas formuoti kad laikytusi
Na mano storesnė, vielutė, aš prisidarau šakelių, iš plonos, o tada ant drato storo. Galių įkelti pamokėle, kaip dariau alyvą.
Įkelsiu pamokėlę, kaip aš dariau alyvą
Alyva
Reikės žalio ir alyvinio biserio, lankstome paprastas šakelias, šakelių skaičiaus neskaičiavau tad pagal savo nuožiūrą Alyvines šakelias gaminau iš 8 lapelių(nes biseris stambesnis) o žalias iš 11 lapelių (nes biseris smulkesnis), tad bandžiau taikyti, kad šakelių dydis butu panašus.
Alyvines šakelias susukame po dvi, o žaliųjų aš nesukau
Tada imame violetiniu šakelių pora, imame viena žalią ir susukame jas tarpusavyje taip
Atsikerpame teipo (floristinės juostelės) ir apsukame kiekvieną šakelių grupę.
Prisikirpom drato šakelėms
Tada imame dratą, tris šakų grupes, apvyniotas teipų, dedame dratą, ir dar kartą vyniojame teipu. Taip darome su visomis šakelėmis, ir turime tokias pagrindines šakas
Papildyta:
Kiekvieną pagrindine šaką sutvarkome su peiliukų arba su dratu, kad nebūtu taip, o krašteliai butu gražus ir prisiklijavę
Papildyta:
Man tiek išėjo pagrindinių šakų
pagrindines šakas dažiau akriliniais dažais, nes mano teipas buvo žalias, jeigu jusu rudas manau dažyti nėra būtina, bet gražiau
Viskas šakas surenkame, suformuojame medžio vainiko, dar pridėjau papildomai
sulankstyto drato kamienui, viska tvitiname "sutraukomis"
Pasiruošiame pagrindui gipso +PVA ir maišelį
Papildyta:
Supilame gipsą į maišelį, įstatome medelį prilaikome, ir paliekame, tik neužriškite maišelio
Maišome tinką tinkas +PVA tiršta grietinės arba kaip pastos konsistencijos
Ir dažome bei lakuojame
Alyva
Reikės žalio ir alyvinio biserio, lankstome paprastas šakelias, šakelių skaičiaus neskaičiavau tad pagal savo nuožiūrą Alyvines šakelias gaminau iš 8 lapelių(nes biseris stambesnis) o žalias iš 11 lapelių (nes biseris smulkesnis), tad bandžiau taikyti, kad šakelių dydis butu panašus.
Alyvines šakelias susukame po dvi, o žaliųjų aš nesukau
Tada imame violetiniu šakelių pora, imame viena žalią ir susukame jas tarpusavyje taip
Atsikerpame teipo (floristinės juostelės) ir apsukame kiekvieną šakelių grupę.
Prisikirpom drato šakelėms
Tada imame dratą, tris šakų grupes, apvyniotas teipų, dedame dratą, ir dar kartą vyniojame teipu. Taip darome su visomis šakelėmis, ir turime tokias pagrindines šakas
Papildyta:
Kiekvieną pagrindine šaką sutvarkome su peiliukų arba su dratu, kad nebūtu taip, o krašteliai butu gražus ir prisiklijavę
Papildyta:
Man tiek išėjo pagrindinių šakų
pagrindines šakas dažiau akriliniais dažais, nes mano teipas buvo žalias, jeigu jusu rudas manau dažyti nėra būtina, bet gražiau
Viskas šakas surenkame, suformuojame medžio vainiko, dar pridėjau papildomai
sulankstyto drato kamienui, viska tvitiname "sutraukomis"
Pasiruošiame pagrindui gipso +PVA ir maišelį
Papildyta:
Supilame gipsą į maišelį, įstatome medelį prilaikome, ir paliekame, tik neužriškite maišelio
Maišome tinką tinkas +PVA tiršta grietinės arba kaip pastos konsistencijos
Ir dažome bei lakuojame
Gal, kada ir reiks pabandyti.
Na o dabar pristatau savo naujausia, aukštis apie 35 cm
Na o dabar pristatau savo naujausia, aukštis apie 35 cm