Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

Dėkui, na, o aš kažkaip iš karoliukų daug ką darau, bet vat medžių niekaip, kažkada bandžiau šakų prisidariau ir tuo viskas baigėsi biggrin.gif gal kada reiktų pabandyt pasidaryt kokį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 18, 16:35)
Eglentina labai graži rožė, gal ir aš kada prisikaupsiu , ir gėles pradėsiu daryt  bigsmile.gif
Elfute, tavo labai gražūs medeliai (ir apačios) biggrin.gif gražios, aš tik naujokė medeliu gamyboi, tai iš manęs nėra ko ir mokytis.  blush2.gif

Sunshine man tavo "apacios" labai mano "skonio", as medukus pradejau daryti siek tiek daugiau nei pries metus, tap kad ir as tame naujoke dar, o ypac dirbant su gipsu. Man labai grazu, bet paciai dar neiseina isgauti tokio rezultato kokio noreciau.... Na aisku man ir mb prisideda prie naujoviu ieskojimo, nes visalaik sako kad turiu judet i prieki, tobulet... Tai dabar paskendusi ieskojimuose kaip graziai padaryt tas apacias ir kaip paprasciau ir graziau nudazyti meduka kad atrodytu kuo naturaliau

Ogiene dekui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(elfute @ 2013 01 22, 19:02)
Sunshine man tavo "apacios" labai mano "skonio", as medukus pradejau daryti siek tiek daugiau nei pries metus, tap kad ir as tame naujoke dar, o ypac dirbant su gipsu. Man labai grazu, bet paciai dar neiseina isgauti tokio rezultato kokio noreciau.... Na aisku man ir mb prisideda prie naujoviu ieskojimo, nes visalaik sako kad turiu judet i prieki, tobulet... Tai dabar paskendusi ieskojimuose kaip graziai padaryt tas apacias ir kaip paprasciau ir graziau nudazyti meduka kad atrodytu kuo naturaliau

Ogiene dekui wink.gif

Įsiterpsiu, aišku, gal ir nlb gerai, bet pasiūlysiu nueiti į auksarankės.lt, ten yra akademija, joje mokiau medelių darymo iš biserio, taip pat, jei norit, galit pasisiūlyt, kad norit dar tokios akademijos, nes dabar vyksta apklausa, kokių pamokų norėtumėt, gavau ir užklausimą ar vesčiau vėl pamokas, bet reikėtų daugiau norinčių smile.gif Pradžiai prisitatau su savo darbais ax.gif Mano darbai facebook'e
Atsakyti
Na ka sungirls, prigavom tave čia, niekur nepabėgsi lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunshine0000: 23 sausio 2013 - 15:04
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 23, 15:04)
Na ka sungirls, prigavom tave čia, niekur nepabėgsi  lotuliukas.gif  thumbup.gif

As ir nesiruosiu niekur begti tongue.gif
Atsakyti
Štai ir rožių puokštė kokia gavosi rodausi smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rodausi toliau, vestuvinė puokštė 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglentina @ 2013 01 24, 12:56)
Rodausi toliau..

Labai gražu... bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui Sunshine smile.gif
Atsakyti
sveikos.
kokio storio vielute naudojat visai paprastam medeliui? (ant vienos sakeles 11 lapeliu viename lapelyje 10 biseriuku stambesniu)
as buvau nusipirkus 0,3 bet labai jau per plona buvo tai lenkiau dziguba, db atrodo lyg gerai turetu but. o gal geriau daryti su dar storesne? blush2.gif
Atsakyti
Labai priklauso, kokio nori medelio, kad šakos būtu standžios, ar kad linktu, tas plonumas kartais buna labai gerai. Aš naudoju berods 0,56mm varinę vielą, bet kai darau labiau krintačiom šakom,tai naudoju plonesnią vielą.
Atsakyti
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 26, 17:29)
Labai priklauso, kokio nori medelio, kad šakos būtu standžios, ar kad linktu, tas plonumas kartais buna labai gerai. Aš naudoju berods 0,56mm varinę vielą, bet kai darau labiau krintačiom šakom,tai naudoju plonesnią vielą.

Eglentina is kur pas tave tiek kantrybesdarant gelytes,as savo rozes per metus laiko neprisiruosiu niekaip pabaigt doh.gif
Labai taviskes grazios...
O del vieluciu as veriu 2mm karoliukus ant 0,2 mm vielutes jei darau svyrancias sakeles, o 0,3 jei jau reikia stipresniu sakeliu... o po to dedu papildomai vielutes stipresnes kai pradedu pacias sakas formuoti kad laikytusi
Atsakyti