Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

Sunshine netokie jau ir kukluciai tavo medukai o pirmasis ir du paskutiniai man labai labai grazuciai, kitiem gal noretusi kad netaip staigiai isplatetu prie sakeliu ( nezinau kaip suformuluot doh.gif tikiuosi supranti apie ka as ax.gif ) bet ir jie grazuciai wink.gif saunuole 4u.gif

ikeliu ir as savo milzinuka smile.gif kamavau visa menesiuka as sita meduka labai jau daug karoliuku man jis suvalge g.gif

user posted image

beje norvegijoje rotbando neradau smile.gif pravaziavom penkias statybiniu prekiu parduotuves kol gipso radom....
Atsakyti
QUOTE(elfute @ 2012 12 19, 20:56)
Sunshine netokie jau ir kukluciai tavo medukai o pirmasis ir du paskutiniai man labai labai grazuciai, kitiem gal noretusi kad netaip staigiai isplatetu prie sakeliu ( nezinau kaip suformuluot  doh.gif  tikiuosi supranti apie ka as  ax.gif  ) bet ir jie grazuciai wink.gif saunuole  4u.gif

ikeliu ir as savo milzinuka smile.gif kamavau visa menesiuka as sita meduka labai jau daug karoliuku man jis suvalge    g.gif

user posted image

beje norvegijoje rotbando neradau smile.gif pravaziavom penkias statybiniu prekiu parduotuves kol gipso radom....

wub.gif koks grožis thumbup.gif o jau su šakom pasistengei, su floristine juostele gal darei? P.S. kokio aukščio tavo medelis? rolleyes.gif
Atsakyti
Dekui visoms blush2.gif labai smagu kad ne man vienai patiko mano darbelis blush2.gif nors tobuleti dar oj kiek yra kur ax.gif
aukstis apie 48cm, plotis apie 32cm, sunaudota karoliuku virs 750 gr smile.gif
na su sakeles smulkios darytos su floristine juostele, o didesnes jau su lipalo ir gipso bei dazu misinuku smile.gif gerai kad pavyko spalva atitaikyt tai nelabai matosi kur juostele o kur jau gipsas
Atsakyti
Ačiū, už pagyrimus, tikrai, mano kuklučiai prieš Jūsų grožius, štai dar keli maniškiai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunshine0000: 10 sausio 2013 - 22:19
Labai gražūs medeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglentina @ 2013 01 10, 23:50)
Labai gražūs medeliai  4u.gif

Eglintina dėkui, ar ne Atikute busit kartais iš auksarankių bigsmile.gif
Atsakyti
Ta pati biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš su savo nauja rože 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Eglentina labai grazi rozyte smile.gif
Sunshine0000 man tavo antras medukas lb lb smile.gif mokinsiuos as is taves apacia daryt blush2.gif
Atsakyti
Elfute labai gražus,toks rudeniškas medelis smile.gif
Atsakyti
Elfute dėkui 4u.gif
Atsakyti
Eglentina labai graži rožė, gal ir aš kada prisikaupsiu , ir gėles pradėsiu daryt bigsmile.gif
Elfute, tavo labai gražūs medeliai (ir apačios) biggrin.gif gražios, aš tik naujokė medeliu gamyboi, tai iš manęs nėra ko ir mokytis. blush2.gif
Atsakyti