Sunshine netokie jau ir kukluciai tavo medukai o pirmasis ir du paskutiniai man labai labai grazuciai, kitiem gal noretusi kad netaip staigiai isplatetu prie sakeliu ( nezinau kaip suformuluot tikiuosi supranti apie ka as ) bet ir jie grazuciai saunuole
ikeliu ir as savo milzinuka kamavau visa menesiuka as sita meduka labai jau daug karoliuku man jis suvalge
beje norvegijoje rotbando neradau pravaziavom penkias statybiniu prekiu parduotuves kol gipso radom....
QUOTE(elfute @ 2012 12 19, 20:56)
Sunshine netokie jau ir kukluciai tavo medukai o pirmasis ir du paskutiniai man labai labai grazuciai, kitiem gal noretusi kad netaip staigiai isplatetu prie sakeliu ( nezinau kaip suformuluot tikiuosi supranti apie ka as ) bet ir jie grazuciai saunuole
ikeliu ir as savo milzinuka kamavau visa menesiuka as sita meduka labai jau daug karoliuku man jis suvalge
beje norvegijoje rotbando neradau pravaziavom penkias statybiniu prekiu parduotuves kol gipso radom....
koks grožis o jau su šakom pasistengei, su floristine juostele gal darei? P.S. kokio aukščio tavo medelis?
Dekui visoms labai smagu kad ne man vienai patiko mano darbelis nors tobuleti dar oj kiek yra kur
aukstis apie 48cm, plotis apie 32cm, sunaudota karoliuku virs 750 gr
na su sakeles smulkios darytos su floristine juostele, o didesnes jau su lipalo ir gipso bei dazu misinuku gerai kad pavyko spalva atitaikyt tai nelabai matosi kur juostele o kur jau gipsas
aukstis apie 48cm, plotis apie 32cm, sunaudota karoliuku virs 750 gr
na su sakeles smulkios darytos su floristine juostele, o didesnes jau su lipalo ir gipso bei dazu misinuku gerai kad pavyko spalva atitaikyt tai nelabai matosi kur juostele o kur jau gipsas
Ačiū, už pagyrimus, tikrai, mano kuklučiai prieš Jūsų grožius, štai dar keli maniškiai
Labai gražūs medeliai
QUOTE(Eglentina @ 2013 01 10, 23:50)
Labai gražūs medeliai
Eglintina dėkui, ar ne Atikute busit kartais iš auksarankių
Ta pati
Pasirodysiu ir aš su savo nauja rože
Eglentina labai grazi rozyte
Sunshine0000 man tavo antras medukas lb lb mokinsiuos as is taves apacia daryt
Sunshine0000 man tavo antras medukas lb lb mokinsiuos as is taves apacia daryt
Elfute labai gražus,toks rudeniškas medelis
Elfute dėkui
Eglentina labai graži rožė, gal ir aš kada prisikaupsiu , ir gėles pradėsiu daryt
Elfute, tavo labai gražūs medeliai (ir apačios) gražios, aš tik naujokė medeliu gamyboi, tai iš manęs nėra ko ir mokytis.
Elfute, tavo labai gražūs medeliai (ir apačios) gražios, aš tik naujokė medeliu gamyboi, tai iš manęs nėra ko ir mokytis.