Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

dekui smile.gif
noriu isbandyti ir sodinti, tik niekaip neprisiruosiu gipso nusipirkti rolleyes.gif
Visas medziagas veziausi is lietuvos, tik gipsa pamirsau smile.gif norvegijoje itariu gerokai brangesnis bus... beje su saknim zaistis pradejau is to didelio tingejimo galvot i ka isodint meduka
vat neseniai per "How its made" laida maciau kaip bonsukus daro is dirbtiniu sakeliu. Tai ten su modelinu kamiena formavo, o po to su teipu apklijavo, tai kamienas labai grazus gavosi. Visai greitai vel i Lt tai pirmas pirkinys bus modelinas smile.gif

QUOTE(*NoTa* @ 2012 09 11, 08:03)
thumbup.gif Gražus, gintarinis ir rudeniškas, kaip tik šiam metui  smile.gif
Elfute, o sodinti medelį nenori pabandyti?

Atsakyti
QUOTE(elfute @ 2012 09 11, 00:35)
Alsė beziurint i tavo meduka man pakvipo kaledom smile.gif labai patiko  thumbup.gif
Kiek matau skirtingo dydzio perliukus dejai?

na va keliu dar vieno savo kurinuko nuotraukyte...
user posted image

labai dailus, šaunuolė smile.gif
Atsakyti
Ademita dekui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(elfute @ 2012 09 11, 12:18)
dekui smile.gif
noriu isbandyti ir sodinti, tik niekaip neprisiruosiu gipso nusipirkti  rolleyes.gif

Sako, kad gipsas plečiasi stingdamas ir skaldo vazonus. Geriau bandyk Rotbant'ą smile.gif jo pilnos statybinių prekių parduouvės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2012 09 19, 07:06)
Sako, kad gipsas plečiasi stingdamas ir skaldo vazonus. Geriau bandyk Rotbant'ą smile.gif jo pilnos statybinių prekių parduouvės  mirksiukas.gif

gal galite paaiškinti kas per velns tas Rotbants yr?senukuose ratias pravaikščiojau gal valandą ir niekas man jo nerado ,ką rado šiuo pavadinimu tai tinką bet tinkas ne prie ko čia .
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 09 21, 13:08)
gal galite paaiškinti kas per velns tas Rotbants yr?senukuose ratias pravaikščiojau gal valandą ir niekas man jo nerado ,ką rado šiuo pavadinimu tai tinką bet tinkas ne prie ko čia .

va kaip jis atrodo 4u.gif
user posted image
kainuoja apie 18lt senukose 4u.gif
http://www.e-senukai...61400002_2.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 09 21, 13:04)
va kaip jis atrodo 4u.gif
user posted image
kainuoja apie 18lt senukose 4u.gif
http://www.e-senukai...61400002_2.html
4u.gif

labai dėkui 4u.gif tai čia beveik tas pats kaip gipsas g.gif o jį maišyti tikriausiai reikės su vandeniu ?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 09 21, 14:31)
labai dėkui  4u.gif  tai čia beveik tas pats kaip gipsas  g.gif o jį maišyti tikriausiai reikės su vandeniu ?

taip su vandeniu 4u.gif ant pakuotes bus instrukcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 09 21, 13:41)
taip su vandeniu 4u.gif ant pakuotes bus instrukcija 4u.gif

aciuks.gif dėkoju. nes antrą savo gyvenime medį pasigaminau štai šitą user posted image,dar iki tobulumo toli gražu ir svarbiausia vežiau jį automobylyje ir kol davežiau medžio kamienas man pradėjo trūpėti išsijudinęs doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif tai galvoju ar čia plonai gipso dėjau ar reikės kitą sykį jei dar darysu gaminti iš rotbando g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 09 21, 14:54)
dar iki tobulumo toli gražu ir svarbiausia vežiau jį automobylyje ir kol davežiau medžio kamienas man pradėjo trūpėti išsijudinęs  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai galvoju ar čia plonai gipso dėjau ar reikės kitą sykį jei dar darysu gaminti iš rotbando  g.gif

Birmania, nemaišyk, nes Rotbandas naudojamas tik medžių sodinimui. O gipsas ir pvc klijai kamienui. Gal per mažai klijų dėjai jei skyla? g.gif Keliais sluoksniais dažei? g.gif

Aš nebedarau medžių, tiksliau visai jau neberankdarbiauju. Parodysiu tėčio gražuoliuką beržą blush2.gif Aukštis apie 40 cm smile.gif

user posted image
Atsakyti
*NoTa* tavo tevelio darbeliai tiesiog fantastiski...

berzeliu tema imetu ir savaji berziuka apie 33 cm
user posted image
na pagaliau isbandziau su gipsiuku padirbet, na ir visai patiko blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaitės labai gražus jusu visu medeliai, aš taip pat įkeliu kelis savo labai kuklučius medukus ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti