Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Alsė @ 2011 06 03, 07:37)
O kaip gražiai gipsu juos aptepti, kad tie kotai nesusilietų kaip vienas? g.gif Man atrodo, kad gautųsi paprastas vienas kotas ir viskas, tai ir prisibijau daryt blush2.gif

Alse, daryt juos atskirai, o paskui sodindama tiesiog suglausk smile.gif

Mes su tėčiu trečiadienį Gariūnuose pasinešėm karoliukų.
Prisėsiu kada sukti šakų, nes po tos mugės dar nei karto rankdarbių į rankas nepaimiau doh.gif
Atsakyti
Alsė, labai originalus medelis thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 03, 09:07)
Labas rytas 4u.gif
Alse, daryt juos atskirai, o paskui sodindama tiesiog suglausk  smile.gif

Mes su tėčiu trečiadienį Gariūnuose pasinešėm karoliukų.
Prisėsiu kada sukti šakų, nes po tos mugės dar nei karto rankdarbių į rankas nepaimiau  doh.gif

Dabar baiginėju mamai su gimtadieniu mažytį medeliuką, o paskui bandysiu, tikiuosi pavyks, nes man jie laaabai gražiai atrodo ax.gif
O ar praleidau, ar neparašei kaip mugėje sekėsi? g.gif

QUOTE(rosebud1 @ 2011 06 03, 12:58)
Alsė, labai originalus medelis thumb_yello.gif

Jeigu čia apie trą juodai orandžinį, tai jis BabyGrite, pasiskolinau nuotraukytę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alsė: 04 birželio 2011 - 08:14
QUOTE(Alsė @ 2011 06 04, 09:13)
O ar praleidau, ar neparašei kaip mugėje sekėsi? g.gif

Nea, nerašiau. Blogai sekėsi. Reklama visai neatitiko realybės. Ne tie pirkėjai, kur pirktų tokius darbus. Kitoms moterims irgi tas pats. Aišku nesigailiu, kad važiavau, nes susipažinau su puikiais žmonėmis, pasižiūrėjau, pamačiau kaip ir kas vyksta, nes tai pirmoji mano mugė.
Nusprendžiau kitais metais su savo medžiais sudalyvauti Kaziuko mugėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 04, 10:54)
Nea, nerašiau. Blogai sekėsi. Reklama visai neatitiko realybės. Ne tie pirkėjai, kur pirktų tokius darbus. Kitoms moterims irgi tas pats. Aišku nesigailiu, kad važiavau, nes susipažinau su puikiais žmonėmis, pasižiūrėjau, pamačiau kaip ir kas vyksta, nes tai pirmoji mano mugė.
Nusprendžiau kitais metais su savo medžiais sudalyvauti Kaziuko mugėje  ax.gif

Nieko, pirmas kartas visada nėra lengvas, svarbu nenuleisti rankų ir bandyti vėl mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ogiene , grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 06 03, 05:37)
Tikiuosi nesupykai, kad pasiskolinau nuotraukytę, tik autorės neužmačiau blush2.gif labai gražus darbelis thumbup.gif O kaip gražiai gipsu juos aptepti, kad tie kotai nesusilietų kaip vienas? g.gif Man atrodo, kad gautųsi paprastas vienas kotas ir viskas, tai ir prisibijau daryt blush2.gif

Nesupykau biggrin.gif As viska darau teptuku.
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 06 04, 11:29)
Nieko, pirmas kartas visada nėra lengvas, svarbu nenuleisti rankų ir bandyti vėl mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(BabyGrite @ 2011 06 05, 01:50)
As viska darau teptuku.

BabyGrite, parodyk mums naujienų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 06 04, 13:05)
Ogiene , grazu  wub.gif

Aciū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2011 06 05, 01:50)
Nesupykau biggrin.gif As viska darau teptuku.

O tai gipsas nesugadina teptuko?Turiu galvoje, kad tepant vis tiek jis šiek tiewk kietėja g.gif Aš tai tepu su nuo ledų pagaliukais ax.gif
Atsakyti
As darausi skystesni gipsa ir daznai plaunu teptuka smile.gif
Pasirodysiu greitai,dariau skulpturele parodai i kuria deja nepapuoliau sad.gif O siaip buvau daugiau uzsikabinus ant medeliu is saldainiu smile.gif
Atsakyti
Šiandien baigtas medelis mamai ax.gif Dariau kaip BabyGrite su teptuku ir labai gerai išėjo bigsmile.gif dar 2 turiu paradyti tokius paprastus,o paskui jau bandysiu suktais kamienais daryti ax.gif
user posted image
Atsakyti