Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

elfute, labai įdomiai atrodo medelių šaknys thumbup.gif
Atsakyti

*NoTa* galvojau kad tik man vienai tiek ilgai darosi biggrin.gif as irgi panasiai per dvi savaites, na esu padarius ir per tris dienas bet jau su karoliuku verimo ratelio pagalba, tada bereikia po viena karoliuka verti smile.gif
Man tas raudonas siek tiek astuonkoji primine, nes is tos dideles baimes kad vel bus nepakankamai tvirtas siek tiek persistengiau ir per dideles saknis padariau.
Va o del pirmojo meduko, tai tikrai kad matosi juostele g.gif realybej kazkaip maziau, bet visvien matosi... blush2.gif Kitus veliau daziau su akriliniais dazais, tik vat nelakavau, tai kazin ar dazai laikysis, bet kol kas laikosi....
imesiu dar kelis darbiukus kai tik foto sutvarkysiu
Alsė dekui wink.gif
Atsakyti
Na va keliu nuotraukytes jusu vertinimui smile.gif
Juockis smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
vat sitas darytas buvo is skaldyto stiklo, sunkiai man tada veresi karoliukai labai, pirstus braize, bet visas vargas atsipirko, nes kai saulutes gauna arba ryskesnes sviesos tai lb graziai spindi... bandysiu veliau koki svyranti is tokiu padaryt
user posted image
user posted image
Papildyta:
O cia su siek tiek kitokiom sakelem
Broliukai
user posted image
labai man jie mieli buvo, tik biskuti apsilamde po keliones. Dar nenudziuvusius man juos issiveze tai nespejau pati normaliau ir nufotografuot...
Taip turejo krist sakeles, tik dar "nenuspalvintas" buvo...
user posted image
na ir paskutinis kol kas smile.gif
user posted image
visi kol kas daryti buvo apie 20-23 cm dydzio. Tikiuos kita savaite pabaigt pirmaji berziuka savo apie 32 cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfute: 14 rugpjūčio 2012 - 12:06
Ne tokie dideli kaip jusu, bet pasirodom ir mes ax.gif
user posted image
Atsakyti
*Tinginiuke*
Grazutis thumbup.gif
Atsakyti
KOKIE GRAZUS MEDELIAI thumbup.gif

elfute kaip tu tas saknys padarai g.gif labai originaliai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guzius: 23 rugpjūčio 2012 - 21:04
ačiū už komentarus mano pirmam blynui tikiuosi kad sekantis darbas bus kiek geresnis smile.gif na su terminais gamybos tai man sudėtinga kadangi galiu skirti tik kokią valandą ir tai ne kasdieną tai antrą savo medelį gaminu jau gal geras mėnesis ir dar ne pabaiga ir svarbiausia kad vėriau karoliukus ir pritrūkau tos spalvos o nusipirkti tokios pat niekur neradau tad teko keletą šakelių dadurti iš panašios spalvos ką jūs darote tokiu atveju kai pritrūkstate ar užsiperkate iš karto daugiau/ koks reiklaingas tada karoliukų kiekis gramais vienam medeliui? ir nežinau man nesigauna padaryti plonas šakeles kažkaip matyt ne taip darau,iš storesnės vielos gaminu korpusą ir tuo pačiu šakeles bet kai pradedu dėti su karoliikais šakeles prie korpuso ir vynioti apdailos juosta tai man gaunasi tokios storos jos doh.gif jei kuriai nesunku tai paaiškinkite kaip jūs darote?

Elfute tavo medeliai labai gražūs ir tokie įdomūs,kaip tu tokį kamieną ir šaknis padarai?
Atsakyti
Esu ir as pritrukusi karoliuku, tai dejau panasios spalvos ir imasiau tarp sakeliu, kad nebutu visos kitos spalvos vienoj kruvelej smile.gif Daznai pritrukstu tos pacios spalvos vielutes, tai darau ant kitokios, o po to imaisau...
Vienam medukui sunaudoju maziausiai 100 gr karoliuku, cia jau nuo meduko priklauso kokio dydzio darai manau...
Siaip mano pagrindinis mokytojas sukant pirmus medelius buvo sitas puslapiukas
http://mytrollbeads....ee-on-your-own/
tokiu principu ir suku... tiesa i kamiena idedu storesnes vielos, nes kitaip nelabai tvirtas gaunasi. Susukusi kamiena palieku ilgesnes vielutes saknims, o tada is ju jau formuoju jas. Kaip tik turiu pradejusi formuot jas, tai imesiu foto gal aiskiau bus. Beje su saknim zaidziuosi daugiau nei su pacio medelio formavimu.... 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(elfute @ 2012 08 24, 11:26)
Esu ir as pritrukusi karoliuku, tai dejau panasios spalvos ir imasiau tarp sakeliu, kad nebutu visos kitos spalvos vienoj kruvelej smile.gif Daznai pritrukstu tos pacios spalvos vielutes, tai darau ant kitokios, o po to imaisau...
Vienam medukui sunaudoju maziausiai 100 gr karoliuku, cia jau nuo meduko priklauso kokio dydzio darai manau...
Siaip mano pagrindinis mokytojas sukant pirmus medelius buvo sitas puslapiukas
http://mytrollbeads....ee-on-your-own/
tokiu principu ir suku... tiesa i kamiena idedu storesnes vielos, nes kitaip nelabai tvirtas gaunasi. Susukusi kamiena palieku ilgesnes vielutes saknims, o tada is ju jau formuoju jas. Kaip tik turiu pradejusi formuot jas, tai imesiu foto gal aiskiau bus. Beje su saknim zaidziuosi daugiau nei su pacio medelio formavimu.... 4u.gif
user posted image

supratau,reikės pakeisti man darbo technika nes dabartinė kažkaip nesiseka.
Atsakyti
Tam puslapiuke pakankamai aiskiai viskas paaiskinta, bet jei kils klausimuku klausk, pasistengsim pagelbet wink.gif

Gal kas nors turite ideju is ko samanas butu galima padaryti ant meduko?
Atsakyti
reikes pabandyti padaryti tas saknys ax.gif

mano keli nauji medeliai
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guzius: 24 rugpjūčio 2012 - 21:37
Guzius man tavo berzeliai tai nerealus thumbup.gif
Atsakyti