Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(oike @ 2012 07 16, 08:42)
Sveikos, pazistamos prasymu noriu paskelbti jos darbelius  4u.gif 
medeliai

Tuoj pažįstamos prašymu dar ir įspėjimą gausit, nes čia reklama rolleyes.gif O ji čia draudžiama rolleyes.gif
Atsakyti
Sorry, nepaskaiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oike @ 2012 07 16, 09:48)
Sorry, nepaskaiciau 4u.gif

Tegul išsitrina kainas, o tada rodosi. Nes kol kas čia- komercinis skelbimas rolleyes.gif O aš irgi pinigų noriu, prašau su manim nekonkuruoti neleidžiamom priemonėm dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 07 11, 07:48)
Pirmas mano blynas ir galvoju nelabai vykęs  doh.gif

user posted image

labai noriu kad pakomentuotumėte,nes planavau jį gaminti dovanojimui bet labai abejoju ar jis patiks  verysad.gif

iš esmės, kaip pirmas blynas, tai visai gražu smile.gif tik man asmeniškai būtų dar gražiau, jei kamienas būtų plonesnis, tada būtų labiau išlaikyta proporcija tarp tų lapelių ir žiedų smile.gif
Atsakyti
imageshack
Sveikos! noreciau parodyti savo darbeli. visi patarimai bus labai vertinami! smile.gif
Papildyta:
user posted image]imageshack[/URL]
ir dar vienas! smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Norėjau paklausti, su kokiais dažais dažote medelių kamienus?Aš dažaus su akriliniais, tada su laku nulakuoju, bet norėčiau, kad kamienai būtų įvairesniu atspalviu, atrodytų tikroviškiau.Maišot kelias spalvas, ar tokius jau dažus perkat? g.gif

Birmania, medelis gražus, tik manau, kad šakas galėtum daryti plonesnes smile.gif

Narnija81, labai gražūs darbeliai smile.gif

Karla78, tavo darbeliai kaip visada buikūs smile.gif
Atsakyti
Alse, labas mirksiukas.gif
Aš dažau paprasčiausiu guašu biggrin.gif Spalvas gali išgauti kokias tik nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2012 08 07, 22:10)
Alse, labas  mirksiukas.gif
Aš dažau paprasčiausiu guašu  biggrin.gif Spalvas gali išgauti kokias tik nori  mirksiukas.gif

Nusipirkau guašo ir aš, žiūrėsiu, kas čia man gausis biggrin.gif ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sweikutes,
na prisijungiu ir as prie jusu didelio burelio smile.gif uzsikreciau medukais jau daugiau nei pries pusmeti, tai pasidalinsiu ir as savo darbeliais kai tik issiaiskinsiu kaip foto pas jus ikelti ax.gif
Labai norejau pagirti visu darbelius, tiesiog negalejau atsigrozeti jais smile.gif Saunuoles mirksiukas.gif

Atsakyti
Niu va stai toks buvo mano pirmasis bandymas, tiesa bandziau ji priklijuoti prie zvaigzdutes formos veidrodzio, bet nelabai laikesi ax.gif ir siaip labai toks "vejo puciamas" matyt per plona vielute naudojau arba kamiena per mazai sutvirtinau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfute: 13 rugpjūčio 2012 - 20:21
Soriukas kad tokia didele foto imeciau doh.gif bandysiu pasitaisyt ir ikeliu kelis kitus darbelius
user posted image
user posted image
user posted image
Vis dar jauciu silpnybe raityti saknytes smile.gif beje as nedarau karkaso, tiesiog palieku ilgesnes sakeliu vielytes ir is ju formuoju kamiena, jei reikia dadedu papildomos vielos ir viska suku su floristine juostele 4u.gif
vis zadu ir zadu isbandyti kamiena dailinti su gipsu, bet niekaip neprisiruosiu smile.gif stovi dar keli medukai niekaip nepabaigti, tai gal kai tuos pabaigsiu prisiruosiu ir kita technika isbandyti g.gif
beje per kiek laiko mazdaug padarot medukus savo?
Atsakyti
Elfute, va man ta floristinė juostelė ir užkliuvo pirmoje nuotraukoje. Kažkaip neišbaigtas darbas atrodo schmoll.gif
Paskutinis tas raudonas labai labai patiko thumbup.gif Toks turtingas smile.gif

Neskubant aš medį darydavau apie 2 savaites blush2.gif
Atsakyti