Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(Birmania @ 2012 05 10, 11:41)
Merginos,noriu paklausti,susilanksčiau aš jau medžio kotą,pasidarysiu šakeles ir dabar mastau kad tą viela apvyniotą kotą apsuksiu tuo lipniu popieriumi kad šakeles prie kamieno pritvirtinti ir dabar susimąsčiau ar galiu aš jau ant to popieriaus dažyti akriliniais dažais ar reikia dar kokiu glaistu padengti?ir kokie veiksmai toliau,ar dažyt geriau kol dar nnepasodintas medis ar jau kai jis gipse ar silikonu priklijuotas prie indo? labai didelis dėkui už atsakymą,pirmas bandymas tai daug neaiškumų  4u.gif

Aš dengiu gurntu tą popierių. Paskui gipso ir PVC klijų mušiniu merginos tepa. Aš naudojau kažkokią kitą masę, kaip kondencuotą pieną.
Sodinimas pas mane pats paskutinis žingsnis. Oi lakavimas pats paskutinis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 05 10, 22:02)
Aš dengiu gurntu tą popierių. Paskui gipso ir PVC klijų mušiniu merginos tepa. Aš naudojau kažkokią kitą masę, kaip kondencuotą pieną.
Sodinimas pas mane pats paskutinis žingsnis. Oi lakavimas pats paskutinis  blush2.gif

Labai ačiū už patarimus,blin,neturiu grunto,o kokie dar būdai galimi kamienui? mačiau siulais vynioja,bet po to vis vieną reikia tuo gruntu tikriausiai padengti?turiu tik to medicininio gipso gal juo galima apvynioti kamieną?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 05 11, 08:17)
Labai ačiū už patarimus,blin,neturiu grunto,o kokie dar būdai galimi kamienui? mačiau siulais vynioja,bet po to vis vieną reikia tuo gruntu tikriausiai padengti?turiu tik to medicininio gipso gal juo galima apvynioti kamieną?

Aš ant medį aplipinu lipnia juosta(skirta langams dažant), tada įsodinu į vazona, apsuku šakeles ir viską aptepu gipsu, tada nudažau ir nulakuoju.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2012 05 11, 18:13)
Aš ant medį aplipinu lipnia juosta(skirta langams dažant), tada įsodinu į vazona, apsuku šakeles ir viską aptepu gipsu, tada nudažau ir nulakuoju.Sėkmės 4u.gif

Dėkoju 4u.gif taip ir pabandysiu,nes turiu medicininio gipso ir tos langams juostos.Ar esate kuri bandžiusi daryti su būtent medicininiu gipsu kaip su juo elgtis kad man nesutrūktų vazonėlis?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 05 11, 20:57)
Dėkoju  4u.gif taip ir pabandysiu,nes turiu medicininio gipso ir tos langams juostos.Ar esate kuri bandžiusi daryti su būtent medicininiu gipsu  kaip su juo elgtis kad man nesutrūktų vazonėlis?

Į vazoną medžius stengiuosi sodinti ne su gipsu, o su cementu arba rotbandu.Jeigu nieko kito neturiu, tada naudoju gipsą, bet skaičiau atsiliepimus, kad su gipsu dažnai skyla vazonėliai.Man suskilę nebuvo. smile.gif
Atsakyti
Aš sodinu į gipsą smile.gif , o kad indelis nesutrūktų į dugną įdedu šiek tiek suglamžytos folijos, kad gipsas turėtų kur plėstis smile.gif . Kamienui naudoju glaistą, ypač jei noriu išgauti 'spygliuotą' efektą smile.gif .

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karla78 @ 2012 05 15, 20:27)
Aš sodinu į gipsą  smile.gif , o kad indelis nesutrūktų į dugną įdedu šiek tiek suglamžytos folijos, kad gipsas turėtų kur plėstis  smile.gif . Kamienui naudoju glaistą, ypač jei noriu išgauti 'spygliuotą' efektą  smile.gif .

user posted image
user posted image

ačiū už patarimus,labai gražūs jūsų darbeliai 4u.gif
atrodė kad viską susipirkau bet kai pradėjau daryti tai ir pritrūkau ir vielos nes ta kurią nupirkau tokia labai lanksti ir neišlaikys kotas šakų tai reikės iki senukų nulėkti paimti vielos gal parašykite kokio storio ji turi būti kotui naudojama?Ir tas rotbandas jis tinka ir kamienui ir sustanginti šaknis kiek supratau?

Labai noriu pagaminti kokį spalvingą medelį krikštynoms dar labai mažytei mergytei laiko lieka apie mėnesį bet mano darbas kol kas stovi labai gražių medelių mačiau pas Taniutą jei nesiseks teks prašytis patarimų blush2.gif
Atsakyti
Karla78, labai labai gražu smile.gif
Atsakyti
vakar buvau senikuose ir blaškiausi gal pusvalandį prie lentynų ieškodama rotbando,paaiškinkite kas tai yra,nes tą` ką man siūlė tai tinkas ir kažkaip abejoju ar jis tinkamas medžio kamienui ir šaknų stingdinimui.
Atsakyti
QUOTE(Karla78 @ 2012 05 15, 21:27)

oi koks grožis wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif.

Ir vėl ochidėjos biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Visos kartu smile.gif

user posted image
Atsakyti