Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(Birmania @ 2012 05 04, 09:28)
Kokie nuostabūs medeliai  thumbup.gif merginos pasikartosiu su savo klausymu,kur jūs perkatės visas reikiamas medžiagas medelių gamybai,ačiū už atsakymą  4u.gif

Birmania, apie tai tiek daug kalbėta buvo, kad jau nebesinori kartotis. Nepatingėk paskaityti temos. Pirmame puslapyje senos temos nuorodą įkėliau mirksiukas.gif

Guzius thumbup.gif Gražus! Ar seniai juos darai?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 05 04, 09:43)
Parduotuvėse perkam biggrin.gif
Gi kam ko reikia, jei gipsinius darai, tai senukuose gipsą, laką, vielą, dažus, jei siūlu ar teipu kamienus apsuki, tai ten, kur tai parduoda. Biserį- kur biseris, vazonai irgi bet kur, kur jų yra. Pagal poreikius biggrin.gif

Dėkui 4u.gif dabar jau aiškiau smile.gif jei tik vakarais turiu laiko tai kiek laiko jūsų manymų užtrūktų kokio paprasto medelio gaminimas pradedančiajam ?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 05 04, 10:05)
Dėkui  4u.gif dabar jau aiškiau  smile.gif jei tik vakarais turiu laiko tai kiek laiko jūsų manymų užtrūktų kokio paprasto medelio gaminimas pradedančiajam ?

Nuo individualių sugebėjimų priklauso biggrin.gif Kol šakas susisuksi, kol nulipdysi, nudažysi, nulakuosi g.gif Savaitė g.gif

Kažko man nuotraukų nekrauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 05 04, 11:07)
Nuo individualių sugebėjimų priklauso biggrin.gif Kol šakas susisuksi, kol nulipdysi, nudažysi, nulakuosi g.gif Savaitė g.gif

Kažko man nuotraukų nekrauna unsure.gif

Na man kaip minumum 2-3 savaitės. Esu padarius ir per 4 dienas 30 cm beržą. Bet paskui ir žiūrėti negalėjau į jį, ir pirštai skaudėjo nuo šakų sukimo, o kur dar mazoliai doh.gif O agaliausiai pirkėja padus papustė, tai taip skaudu buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 05 04, 10:10)
Na man kaip minumum 2-3 savaitės. Esu padarius ir per 4 dienas 30 cm beržą. Bet paskui ir žiūrėti negalėjau į jį, ir pirštai skaudėjo nuo šakų sukimo, o kur dar mazoliai  doh.gif  O agaliausiai pirkėja padus papustė, tai taip skaudu buvo  doh.gif

Joooo, būna pasitaiko, reikia o paskui pamiršta unsure.gif
Aš tai greit galiu padaryti, bet pastoviai prie jų sėdint atsipjauna labai. Su žgutais taip nenuvargstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 05 04, 11:12)
Joooo, būna pasitaiko, reikia o paskui pamiršta unsure.gif
Aš tai greit galiu padaryti, bet pastoviai prie jų sėdint atsipjauna labai. Su žgutais taip nenuvargstu biggrin.gif

Žgutai man iš vis kažkas iš fantastikos srities cool.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 05 04, 10:14)
Žgutai man iš vis kažkas iš fantastikos srities  cool.gif  irnesakyk.gif

Man neseniai irgi taip atrodė biggrin.gif O dabar pats mėgstamiausias užsiėmimas wub.gif Ir rankos taip nepavargta, ir tepliotis nereikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 04 gegužės 2012 - 10:16
Dar turiu klausimą kokį laką geriau naudoti blizgų ar matinį ir skirtą kokiam paviršiui?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 05 04, 13:38)
Dar turiu klausimą kokį laką geriau naudoti blizgų ar matinį ir skirtą kokiam paviršiui?

O ko norisi, kad blizgėtų, ar kad nelabai biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 05 04, 13:41)
O ko norisi, kad blizgėtų, ar kad nelabai biggrin.gif ?

supratau tongue.gif įtariu kad klausymų atsiras kai pradėsiu medį daryti tad nesupykit jei ko dar paklausiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės drinks_cheers.gif

Prieš kelis metus paprašiau vieno vyriškio kad man nupirktų konkrečią papuošalų darymo knygą, jis pametė lapelį su pavadinimu ir autoriumi, pamiršo ką reikia, "vyriškai" nesugalvojo paskambinti ir prisipažinti kad apsižioplino, ir ... nupirko su karoliukais, bet ... absoliučiai "ne į tą operą" lotuliukas.gif . Sako - o koks skirtumas, ir ten, ir čia karoliukai lotuliukas.gif )))
Va ir gulėjo pavartyta, ir spintoje pamiršta. Tik dabar radau.

user posted image

Knygoje labai daug schemų, išsamūs aprašymai, ne vien medeliai, bet ir gėlės, žiedlapiai, visokie vabzdžiai ir drugeliai. Mano supratimu - tai geras ne vien pradžiamoksliams, bet išvis kaip fantazijos lavinimo vadovėlis. thumbup.gif

Nagi gaila, kad toks gėris bereikalingai voliojasi mirksiukas.gif Aš vistiek medelių nedarysiu, o laikyti kad "... o gal gyvenime pravers" nesinori.

Išleista 2006 metais. 120 puslapių, kietais viršeliais.

Kadangi pas jus į temą pasigrožėti darbeliais užklystu labai retai, bendraukime per AŽ.

Atsakyti
Merginos,noriu paklausti,susilanksčiau aš jau medžio kotą,pasidarysiu šakeles ir dabar mastau kad tą viela apvyniotą kotą apsuksiu tuo lipniu popieriumi kad šakeles prie kamieno pritvirtinti ir dabar susimąsčiau ar galiu aš jau ant to popieriaus dažyti akriliniais dažais ar reikia dar kokiu glaistu padengti?ir kokie veiksmai toliau,ar dažyt geriau kol dar nnepasodintas medis ar jau kai jis gipse ar silikonu priklijuotas prie indo? labai didelis dėkui už atsakymą,pirmas bandymas tai daug neaiškumų 4u.gif
Atsakyti