Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

didis.gif
aš tik lapelius palankstyčiau šiek tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 26, 23:22)
didis.gif
aš tik lapelius palankstyčiau šiek tiek ax.gif

Nu gal biski palankstysiu , bet dar ji nebaigta , neturiu floristines juosteles ir nieko kuo apsukt koteli, ir dar lapuko neturejau is ko padaryt blush2.gif toks kuklus pabandymas, bet patiko smile.gif zaidimas tikras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2012 02 26, 23:47)
Nu gal biski palankstysiu , bet dar ji nebaigta , neturiu floristines juosteles ir nieko kuo apsukt koteli, ir dar lapuko neturejau is ko padaryt  blush2.gif  toks kuklus pabandymas, bet patiko smile.gif zaidimas tikras  lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(etyzak @ 2012 02 29, 21:41)

Labas vakaras,aš esu naujokė ir norėčiau kad Jūs priimtumėte mane į savo būrį.
Atsakyti
QUOTE(etyzak @ 2012 02 29, 20:47)

Prašom jungtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etyzak @ 2012 02 29, 21:47)
Papildyta:

Perskaičiau visus puslapius,mokiausi iš jūsų darbelių.Jūsų visų darbai superiniai tai tiesiog fantastika ką sugebate Jūs Visos.
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2012 02 26, 23:10)
Mano kuklus pabandymas pagaminti gelyte  blush2.gif user posted image

gera pradzia - puse darbo wink.gif
Atsakyti
Kažkaip pritilo tema ax.gif... Ko gero visos gyvas gėlytes augina rolleyes.gif... Čia mano kol kas paskutinė smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Net nufotografuot padoriai nesuspėjau blush2.gif, dar 'karštą' išsivežė biggrin.gif ...
Atsakyti
Prisižiūrėjusi jūsų grožių vėl kibau į karoliukus ax.gif Pasidariau rožę, gražu namuose smile.gif Einu toliau minčių rinkti sekančiam darbeliui ax.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau darbus, net silpna pasidarė, jau grožiai ... grožiai.... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės, jungiuosi ir aš prie jūsų, ar galima? smile.gif Noriu pasidalinti savo darbais su jumis, kol kas foto neleidžia įkelti, todėl pasidalinsiu savo darbais pasidalindama internetinio puslapio nuoroda smile.gif http://www.facebook....sMedziaiIrNeTik Tikiuosi, kad mano darbai jus sužavės smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

noreciau kad kas nors mane pamokintu kaune mokeciau uz pamoka labai noriu ismokti labai labai grazu atsiliepkit kas mokat!
Atsakyti
Margarita, aš esu iš Kauno, darbo neturiu, tai esu atvira tavo pasiūlymui wink.gif
Atsakyti