Sveikos!
Kokie visų gražūs darbai! Žiūriu ir negaliu atsižiūrėt...
Aš pati mėginau daryti, padariau lapelius, žiedelius, bet kamienui daryti vielos lanksčios nerandu, taip ir nebaigiu, tad dabar tokia nusivylus esu savimi. Tikiuosi kaip nors baigsiu iki Kalėdų..
QUOTE(Eglėmiti @ 2011 12 02, 10:10)
Sveikos!
Aš pati mėginau daryti, padariau lapelius, žiedelius, bet kamienui daryti vielos lanksčios nerandu, taip ir nebaigiu, tad dabar tokia nusivylus esu savimi. Tikiuosi kaip nors baigsiu iki Kalėdų..
Aš už visas padėkosiu dėl darbų gyrimo
O vielos kokios tik širdis geidžia kamienui yra senukuose sodininkystės skyriuje
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 08, 13:05)
Merginos, noriu pasirodyti su tėčio medeliu Man jis fantastiškas. Labai gaila, kad nesimato viso kamieno grožio
Ir datos su picasa nemoku nuimti gal kas žinot kaip?
Ir datos su picasa nemoku nuimti gal kas žinot kaip?
Šitas koks fantastiškas!!!!!!!!! Nerealus!
Man labai įdomu kaip daryto kamieną ir sujungti karoliukus su gipsu? Nes aš nepatyrusi ir žinojau, kad tik su viela galima...
Negaliu atsižiūrėt šio darbelio grožiu...
QUOTE(Eglėmiti @ 2011 12 02, 10:30)
Šitas koks fantastiškas!!!!!!!!! Nerealus!
Man labai įdomu kaip daryto kamieną ir sujungti karoliukus su gipsu? Nes aš nepatyrusi ir žinojau, kad tik su viela galima...
Prie kamieno vynioji padarytas šakeles, aš dar jas paklijuoju klijais ir paskui tepu kuom tik yra poreikis
Nežinau ar to klausei ?
QUOTE(Taniuta @ 2011 12 02, 11:33)
Prie kamieno vynioji padarytas šakeles, aš dar jas paklijuoju klijais ir paskui tepu kuom tik yra poreikis
Nežinau ar to klausei ?
Nežinau ar to klausei ?
Taip.. Reikės mėgint šiandien, nes tokie medeliai gražiau atrodo nei vien tik viela apsukti. Kaži kas gausis, bet jūsų darbai tai fantastiški, tikrai...
QUOTE(Eglėmiti @ 2011 12 02, 10:38)
Taip.. Reikės mėgint šiandien, nes tokie medeliai gražiau atrodo nei vien tik viela apsukti. Kaži kas gausis, bet jūsų darbai tai fantastiški, tikrai...
Gausis gausis Tereikia šakelių kotelius palikti ilgesnius kai suki, kad paskui galėtum prisukti prie kamieno. O jei jau trumpi, tai papildomos vielytės pagalba tą padarysi Tereikia kantrybės ir fantazijos ir tikrai pavyks
Ačiū už pagyrimus darbams
Neužilgo pasirodysim su 38 cm šermukšniu
QUOTE(Taniuta @ 2011 12 02, 11:46)
Gausis gausis Tereikia šakelių kotelius palikti ilgesnius kai suki, kad paskui galėtum prisukti prie kamieno. O jei jau trumpi, tai papildomos vielytės pagalba tą padarysi Tereikia kantrybės ir fantazijos ir tikrai pavyks
Ačiū, tikiuosi
Laukiu nesulaukiu pasigrožėjimo Jūsų šermukšniu
QUOTE(Eglėmiti @ 2011 12 02, 11:31)
Nebeilgai Džiūna lakas. Aišku jei pavyks gražiai nufotografuoti tokią ūkanotą dieną
Wow . Nuostabu