Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

Sveikos!
Kokie visų gražūs darbai! bigsmile.gif Žiūriu ir negaliu atsižiūrėt...

Aš pati mėginau daryti, padariau lapelius, žiedelius, bet kamienui daryti vielos lanksčios nerandu, taip ir nebaigiu, tad dabar tokia nusivylus esu savimi. Tikiuosi kaip nors baigsiu iki Kalėdų.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglėmiti @ 2011 12 02, 10:10)
Sveikos!
Kokie visų gražūs darbai!  bigsmile.gif Žiūriu ir negaliu atsižiūrėt...

Aš pati mėginau daryti, padariau lapelius, žiedelius, bet kamienui daryti vielos lanksčios nerandu, taip ir nebaigiu, tad dabar tokia nusivylus esu savimi. Tikiuosi kaip nors baigsiu iki Kalėdų.. unsure.gif

Aš už visas padėkosiu dėl darbų gyrimo hihihi.gif notworthy.gif

O vielos kokios tik širdis geidžia kamienui yra senukuose sodininkystės skyriuje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 08, 13:05)
Merginos, noriu pasirodyti su tėčio medeliu  wub.gif Man jis fantastiškas. Labai gaila, kad nesimato viso kamieno grožio wub.gif
user posted image
Ir datos su picasa nemoku nuimti  doh.gif gal kas žinot kaip? g.gif

Šitas koks fantastiškas!!!!!!!!! Nerealus!

Man labai įdomu kaip daryto kamieną ir sujungti karoliukus su gipsu? Nes aš nepatyrusi ir žinojau, kad tik su viela galima...

Negaliu atsižiūrėt šio darbelio grožiu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglėmiti @ 2011 12 02, 10:30)
Šitas koks fantastiškas!!!!!!!!! Nerealus!

Man labai įdomu kaip daryto kamieną ir sujungti karoliukus su gipsu? Nes aš nepatyrusi ir žinojau, kad tik su viela galima...

Negaliu atsižiūrėt šio darbelio grožiu...  wub.gif

Prie kamieno vynioji padarytas šakeles, aš dar jas paklijuoju klijais ir paskui tepu kuom tik yra poreikis smile.gif
Nežinau ar to klausei ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 12 02, 11:33)
Prie kamieno vynioji padarytas šakeles, aš dar jas paklijuoju klijais ir paskui tepu kuom tik yra poreikis smile.gif
Nežinau ar to klausei ?  ax.gif

Taip.. Reikės mėgint šiandien, nes tokie medeliai gražiau atrodo nei vien tik viela apsukti. Kaži kas gausis, bet jūsų darbai tai fantastiški, tikrai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglėmiti @ 2011 12 02, 10:38)
Taip.. Reikės mėgint šiandien, nes tokie medeliai gražiau atrodo nei vien tik viela apsukti. Kaži kas gausis, bet jūsų darbai tai fantastiški, tikrai... smile.gif

Gausis gausis mirksiukas.gif Tereikia šakelių kotelius palikti ilgesnius kai suki, kad paskui galėtum prisukti prie kamieno. O jei jau trumpi, tai papildomos vielytės pagalba tą padarysi mirksiukas.gif Tereikia kantrybės ir fantazijos ir tikrai pavyks ax.gif

Ačiū už pagyrimus darbams smile.gif
Neužilgo pasirodysim su 38 cm šermukšniu wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 12 02, 11:46)
Gausis gausis  mirksiukas.gif Tereikia šakelių kotelius palikti ilgesnius kai suki, kad paskui galėtum prisukti prie kamieno. O jei jau trumpi, tai papildomos vielytės pagalba tą padarysi  mirksiukas.gif Tereikia kantrybės ir fantazijos ir tikrai pavyks  ax.gif
Ačiū už pagyrimus darbams smile.gif
Neužilgo pasirodysim su 38 cm šermukšniu  wub.gif  blush2.gif

Ačiū, tikiuosi smile.gif

Laukiu nesulaukiu pasigrožėjimo Jūsų šermukšniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglėmiti @ 2011 12 02, 11:31)
Ačiū, tikiuosi smile.gif

Laukiu nesulaukiu pasigrožėjimo Jūsų šermukšniu smile.gif

Nebeilgai ax.gif mirksiukas.gif Džiūna lakas. Aišku jei pavyks gražiai nufotografuoti tokią ūkanotą dieną doh.gif
Atsakyti
Štai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 12 02, 13:36)

O Dieve, kaip gražu!!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Wow wub.gif. Nuostabu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 11 13, 10:50)
Sveikos 4u.gif pasirodau su naujais darbeliais smile.gif
user posted image

rozytes tiesiog nuostabios wub.gif
Papildyta:
QUOTE(masirabu @ 2011 08 31, 19:46)
Labas mergaites. Neseniai pradejau verti medelius ir geles is karoliuku.
Stai keli mano darbeliai
user posted image
user posted image
user posted image

Labai grazu wub.gif neatrodo, kad butum tik neseniai pradejus, saunuole smile.gif
Atsakyti