Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(Karla78 @ 2011 11 07, 11:34)

O tą vielutės galiuką užlenkiu žemyn į 'blogąją' pusę, kelis kartus apsuku aplink vielutę tarp karoliukų ir nukerpu  smile.gif. Jei karoliukai stambesni, galima vielutę pernerti per karoliukus  smile.gif. Kažkokiam žurnale dar mačiau, kad galima padaryti mažytę kilputę, bet man šis variantas nelabai patiko  ax.gif. Tiesiog darau viską, ką tik sugalvoju, kad kuo mažiau vielutės galiukų kyšotų  bigsmile.gif. Lelijos žiedas darytas tuo pačiu būdu, tik tarp eilučių ant pagrindinės vielos dar užvėriau po papildomą karoliuką, tai labai gerai visi galiukai pasislėpė  bigsmile.gif, tiesiog sukišau juos į tuos papildomus karoliukus  bigsmile.gif. Nežinau ar aš čia suprantamai paaiškinau  blush2.gif...  Jei ne, tai galėčiau nufotografuot patį užbaigimo procesą, gal tada aiškiau būtų  g.gif

nepatykesi, bet supratau, nes ir pati reiskias visai gerai darau irnesakyk.gif o as maniau, ten jau kazkaip stebukingai ji kazkur nukisa doh.gif as kazkada ta burbuliuka palikdavau, bet man ziauriai jis atrodydavo... tai irgi sumasciau, kad perkist apsukt ir t t 4u.gif
Labai tau aciu auksaranke uz padejima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inusiukas15: 07 lapkričio 2011 - 14:16
Visada prašom 4u.gif
Atsakyti
Karla78, nuostabios tavo gėlės bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif orchidėjos mano silpnoji vieta, jos man labai gražu, tik pati nebandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 11 07, 17:45)
Karla78, nuostabios tavo gėlės bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif orchidėjos mano silpnoji vieta, jos man labai gražu, tik pati nebandžiau ax.gif

Aciu, Alse 4u.gif. Butinai pabandyk ir pas tave prazydes toks grozis smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 11 07, 14:33)
Karla78, wau, oho koks grozis tu orchideju  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  net ir as uzsimaniau pabandyt, bet abejoju savim, kad sugebeciau blush2.gif

Butinai pabandyk smile.gif, tai nera taip sudetinga kaip atrodo 4u.gif.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pasirodau su naujais darbeliais smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Alse wub.gif wub.gif wub.gif Rožytės nuostabios!

O čia mano ir tėčio savaitgalio darbas ax.gif
Aukštis 47 cm thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Taniuta gražus medukas smile.gif
Alsė- rožės gražios smile.gif
Atsakyti
Taniuta, kaip gražuuu bigsmile.gif wub.gif 4u.gif auksarankiai jūs 4u.gif
Očia mano dar du medeliai, šiandien iškeliavę į Vokietiją ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 11 18, 11:14)
Taniuta, kaip gražuuu bigsmile.gif  wub.gif  4u.gif auksarankiai jūs 4u.gif
Očia mano dar du medeliai, šiandien iškeliavę į Vokietiją ax.gif

Ačiū Alse, rosebud1 mirksiukas.gif
Alse, kaip siunti? kaip supakavai? Aš dar niekada nesiunčiau paštu, vis perduodu į rankas. Baisu, kad nieko neliks po siuntimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 11 18, 12:47)
Ačiū Alse, rosebud1  mirksiukas.gif
Alse, kaip siunti? kaip supakavai? Aš dar niekada nesiunčiau paštu, vis perduodu į rankas. Baisu, kad nieko neliks po siuntimo  blush2.gif

Mano mama važiavo tai ir nuvežė 4u.gif šiaip siuntus dar nesu, bet jei siųsiu, tai tik per autobusų stotį, nes paštu manau susigadintų mirksiukas.gif
Atsakyti
Taniuta,oi, tik dabar atsiminiau, rožes siunčiau autobusu, įpakavau jas į dėžutę, sudėjau taip, kad nesivartytų ir nukeliavo sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 11 18, 17:45)
Taniuta,oi, tik dabar atsiminiau, rožes siunčiau autobusu, įpakavau jas į dėžutę, sudėjau taip, kad nesivartytų ir nukeliavo sveikos smile.gif

Rožės tai rožės, o medis jau kitas reikalas.
Aš va vieną medį lopiau neseniai, norėdama iš vienos pard. į kitą priduot. Sukūlė bevežiodami doh.gif Siųst tai nerizikuočiau schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti