Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(Karla78 @ 2011 10 02, 16:05)
Ačiū  4u.gif, čia vienas iš mano pirmųjų darbelių  smile.gif. O gulbės schema čia
http://i1230.photobu...af502694f_t.jpg  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Parodyk ir kitus savo darbelius mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Gaila, drakoniukas nekaip matosi, kazkur nukisau aiskesne nuotraukyte doh.gif, o cia medelis is skaldos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Karla78, labai gražūs medeliai wub.gif thumbup.gif man patinka tokie iš vielučių susukti kamienai, tik pati taip nemoku blush2.gif
Atsakyti
Alse, labai paprasta smile.gif, tiesiog imi laaaaaabai ilga viela ir vynioji aplink, vis pridedama sakeles smile.gif. Ir, zinoma, labai stengiesi, kad visos vijos gultu lygiai bigsmile.gif. Man kur kas sudetingiau atrodo apdaila su gipsu smile.gif, bet jau turiu pasiruosus medziagas ir butinai isbandysiu smile.gif. Tiesiog negaliu atsiziureti, kokie nuostabus darbeliai su gipsu 4u.gif . Ir as taip noriu ax.gif...
Atsakyti
Karla78, tikrai labai grazus medeliai ir taip kruopsciai vielute apsukta, man taip niekaip nesigauna blush2.gif
Atsakyti
Taip lygiai gaunasi todel, kad darydama sakeles palieku ilgoka gala vielos is kurio ir formuojasi kamienas smile.gif. Kuo daugiau sakeliu, tuo storesnis kamienas smile.gif. Beje, tuo paciu principu darau ir sakeles didesniem medeliams smile.gif.
Atsakyti
Karla78 gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Aš vėl ateinu su tėvelio medeliais, nes pati kolkas daarau tik papuošalus ax.gif

Šitas tėčiui nepatinka. biseris purvinas kažkoks doh.gif
user posted image

user posted image

Visoms įkvėpimo ir gerų dienų!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Na puikus tavo tecio darbeliai.Vis negaliu atsiziuret 4u.gif O ir visu cia darbstuoliukiu darbeliai grazus thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Jau koks grozis 4u.gif
Atsakyti
Taniuta, labai gražūs darbai wub.gif thumbup.gif ir tas pirmas, kur tavo tėveliui nepatinka, man labai gražus wub.gif
Atsakyti
Ką tik baigtas rožių krūmas smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti