Labas dienas
Sergu, bet vistiek su naujienom Aišku ne tokios kaipė dikės* ar Alsės bet vistiek
Toks labai stipriai raudonuojantis (net nežinau kaip pavadinti jį). Aukštis 28 cm.
Na mane turbūt ir sunkiai iškrapštytum nuo tokio grožio Reiktų išsiaiškinti kaip ir kas
Sergu, bet vistiek su naujienom Aišku ne tokios kaipė dikės* ar Alsės bet vistiek
Toks labai stipriai raudonuojantis (net nežinau kaip pavadinti jį). Aukštis 28 cm.
QUOTE(*dika* @ 2011 05 19, 12:59)
aciu , vakar kazkokia masina sustojo prie mano lango ir studijavo mano medi
Na mane turbūt ir sunkiai iškrapštytum nuo tokio grožio Reiktų išsiaiškinti kaip ir kas
QUOTE(Taniuta @ 2011 05 19, 19:23)
Labas dienas
koks grazus sitas stipriai raudonas
o sakykit ten tik vielute susukta ar dar ir ant pacios sakeles veriat karoliukus ?
turiu rozinio skaldyto biserio ir nezinau ka cia is jo sumascius suvert , dar maisiuka zydru karoliuku nusipirkau ,prasideda karoliuku liga
QUOTE(*dika* @ 2011 05 19, 19:49)
koks grazus sitas stipriai raudonas
o sakykit ten tik vielute susukta ar dar ir ant pacios sakeles veriat karoliukus ?
turiu rozinio skaldyto biserio ir nezinau ka cia is jo sumascius suvert , dar maisiuka zydru karoliuku nusipirkau ,prasideda karoliuku liga
Ačiū *dike* Ir dar: prašau man sakyti TU
Nelabai suprantu ko klausi Čia iš karto ant vielutės sukti abiejų spalvų karoliukai. Jokių papildomų sujungimų nėra
Pamatytum kiek aš tu karoliukų turiu
QUOTE(Taniuta @ 2011 05 19, 19:56)
[size=1][/color]
Nelabai suprantu ko klausi Čia iš karto ant vielutės sukti abiejų spalvų karoliukai. Jokių papildomų sujungimų nėra
na ta prasme suveri ant vielutes tarkim 10 karoliuku,sujungi ir suki vielute, aaa dabar supratau ,turbut pati vielute raudonos spalvos, o man atrode po tu sujungtu karoliuku sukant vielute dar vis suverta po karoliuka ( ant sakeles)
ok sakysiu tu (visada sakau ,bet cia kazkodel susigedau , labai jus cia graziai bendraujat )
QUOTE(*dika* @ 2011 05 19, 20:17)
na ta prasme suveri ant vielutes tarkim 10 karoliuku,sujungi ir suki vielute, aaa dabar supratau ,turbut pati vielute raudonos spalvos, o man atrode po tu sujungtu karoliuku sukant vielute dar vis suverta po karoliuka ( ant sakeles)
*dika*, va tokiu principu vėriau:
O vielutė jo, tokia tamsiai tamsiai raudona
Taniuta,superinis tavo naujasis medelis
Tos mano kriauklytės vat tokios:
Nors dabar jau ir pati suabejojau tos minties realumu gal geriau pasiliksiu jas vazonams papuošti, ar šiaip gal kur panaudosiu
Tos mano kriauklytės vat tokios:
Nors dabar jau ir pati suabejojau tos minties realumu gal geriau pasiliksiu jas vazonams papuošti, ar šiaip gal kur panaudosiu
QUOTE(Alsė @ 2011 05 20, 11:36)
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 05 20, 12:53)
Taniuta , labai labai grazu
Ačiū merginos!
Alse, o jos juk be skylučių tikriausiai Vargelis būtų jas padaryti
Nors pati įdėja man visai patiko
QUOTE(Taniuta @ 2011 05 20, 19:50)
Ačiū merginos!
Tas skylutes paprasta pradurti su adata
Alsė ir Taniuta gražūs medeliai
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 21, 23:23)
Alsė ir Taniuta gražūs medeliai
Ačiukas
Papildyta:
Taniuta, o kaip tu padarai, kad kamienas būtų iš dviejų susisukęs? Labai gražiai atrodo