Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(vilmuke3 @ 2011 09 07, 09:48)
*MONAMI*, labai  grazios rozytes bigsmile.gif  ypac patiko ideja su rozyte prie vokelio wub.gif

4u.gif mirksiukas.gif kažkaip vien vokelis atrodė kūdai,tad taip ir sugalvojom smile.gif

QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 09 07, 10:32)
*MONAMI*, fantastika  wub.gif  wub.gif  wub.gif
noreciau ir as moketi taip suverti gelyte 4u.gif

4u.gif mirksiukas.gif man atrodo ji pati paprasčiausia iš visų gėlių 4u.gif pasižiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti
*MONAMI* , aciu reiks kada pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, dar su tėčio naujiena atskuodžiau blush2.gif user posted imagewub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciaudute @ 2011 09 02, 11:27)
masirabu LABAI gražūs medeliai  4u.gif  4u.gif  ypač pirmasis. o jo kamienas tai išvis pasaka. iš ko tu ji tokį gražų padarai?  ax.gif

Is gipso sumaisyto su PVA klijais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 09 01, 11:34)
ohoooooo blink.gif  tikrai nepanasu kad butumet pradejusi neseniai tik daryti medelius ir geles wub.gif labai labai grazu 4u.gif
man tai labai idomu kaip ta apacia padaryta? smile.gif

Kai padarai medi, t.y. surenki ji, ikisi i paruosta inda. As paimu celofanini maiseli iskloju plastmasinio indelio vidu ir uzpilu gipsu, o kai gipsas sustingo istrauku ir nudazau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 09 09, 15:28)
Merginos, dar su tėčio naujiena atskuodžiau

pritrukau zodziu, labai profesionaliai padaryta wub.gif

QUOTE(masirabu @ 2011 09 09, 18:49)
Kai padarai medi, t.y. surenki ji, ikisi i paruosta inda. As paimu celofanini maiseli iskloju  plastmasinio indelio vidu ir uzpilu gipsu, o kai gipsas sustingo istrauku ir nudazau biggrin.gif

aciu 4u.gif kazka taip panasiai ir galvojau, labai man toks idomiai ir graziai atrodo pagrindas smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Taniuta, tavo tėvelio medeliai tiesiog nuostabūs wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
*MONAMI*, labai gražios rožytės ir idėja su jomis puiki mirksiukas.gif
O čia mano rožės pagal užsakymą ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
FANTASTIKOS ROZES wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2011 09 14, 16:51)
FANTASTIKOS ROZES  wub.gif

Labai ačiū hi.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Alse, na ir roziu grazumas wub.gif
Atsakyti
Taniuta, nuostabūs tėčio medeliai, tik tos raudonos širdelės ten prie vieno medelio nereik ax.gif
Alsė ir *MONAMI* fantastiškos rožės bigsmile.gif wub.gif
masirabu, subtilu ir labai dailu, ypač pirmas medelis patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
vilmuke3,rosebud1,labai ačiū 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas merginos,

Ačiū už pagyras tėčio medeliui wub.gif Rosebud1, aš irgi tą širdelę nuimčiau blush2.gif

Alse, rožytės nuostabios thumbup.gif Kiek laiko užtrunki vieną darydama? blush2.gif

Aš ir pradėjau rankdarbiauti, suvėriau alyvų puokštę, bet nedaeina rankos "pasodinti" doh.gif papuošaliukus darau ax.gif

O, kad nebūtų liūdna, vel rodau tėčio darbą blush2.gif Gražu, bet pamažinčiau tuos taisyklingai išdėliotus perliukus. Palikčiau porą ar trejetą ax.gif
user posted image
Atsakyti