Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(Taniuta @ 2011 08 20, 14:29)
Taip Alse, manau nesako dėl konkurencijos  doh.gif Esu susidurus ir aš su tuo  verysad.gif O Rusija didelė, joms turbūt negaila. Išsibarsto tos konkurentės po šalies platybes ir nei kvapo jų  ax.gif
O jei ko reiks ar nesuprasi klausk, aš rusakalbė  mirksiukas.gif

Liūdna, bet pas mus taip jau yra unsure.gif
labai tau ačiū bigsmile.gif dabar tai neišeis dar taip daryti, nes turiu du užsakymus - reik padaryt medelį ir 5 rožes smile.gif , kai visą padarysiu tikiuosi išeis ir prie medelį su apšvietimu sukonstruoti, nes atrodo tai super ax.gif
Atsakyti
Labas,

Pati nieko nedarau, tai atnešiau tėčio grožius biggrin.gif Kaip jie man gražiai visi trys žiūrisi wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniuta: 28 rugpjūčio 2011 - 19:34
Fantastika bigsmile.gif Čia vyro darbas,aš gerai supratau?Tada neturiu žodžių.Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 08 29, 14:22)
Fantastika bigsmile.gif Čia vyro darbas,aš gerai supratau?Tada neturiu žodžių.Labai labai gražu wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jo, anika1, mano Tėvelio darbas blush2.gif Labai ačiū. Jo beržai iš ties įspūdingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 08 28, 21:31)
Labas,

Pati nieko nedarau, tai atnešiau tėčio grožius  biggrin.gif Kaip jie man gražiai visi trys žiūrisi  wub.gif
user posted image

Vau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 08 28, 21:31)
Labas,

Pati nieko nedarau, tai atnešiau tėčio grožius  biggrin.gif Kaip jie man gražiai visi trys žiūrisi  wub.gif
user posted image

WOW, dar tokio grozio neesu maciusi bigsmile.gif as apakusi thumbup.gif
Atsakyti
Taniuta, gražūs medukai 4u.gif
Atsakyti
Taniuta, labai grazus berzeliai tavo tevelio, matosi is kur pati paveldejai talenta wub.gif

as tai pati irgi bandau kazka panasaus i berzeli dabar daryt, tik neisivaizduoju kas gausis dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 08 29, 15:40)

QUOTE(Gustezic @ 2011 08 29, 16:51)
WOW, dar tokio grozio neesu maciusi  bigsmile.gif  as apakusi  thumbup.gif

QUOTE(rosebud1 @ 2011 08 29, 22:54)
Taniuta, gražūs medukai 4u.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2011 08 30, 18:14)
Taniuta, labai grazus berzeliai tavo tevelio, matosi is kur pati paveldejai talenta wub.gif
as tai pati irgi bandau kazka panasaus i berzeli dabar daryt, tik neisivaizduoju kas gausis dar biggrin.gif

Ačiū sakom ir aš ir tėtis wub.gif Šiandien buvau pas jį, tai dar vienas gražuolis padarytas. Tad jei ką turėsiu kuo pradžiuginti mirksiukas.gif

O aš kolkas persikvalifikuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif Katinukui labai nagų drąskyklę reikia padaryti, tai turiu darbelio lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites. Neseniai pradejau verti medelius ir geles is karoliuku.
Stai keli mano darbeliai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(masirabu @ 2011 08 31, 19:46)
Stai keli mano darbeliai

blink.gif blink.gif Oooohooooooo, ir čia vadinasi neseniai??? Tai kas bus toliau??? g.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai skoninga!
Atsakyti
QUOTE(masirabu @ 2011 08 31, 19:46)

ohoooooo blink.gif tikrai nepanasu kad butumet pradejusi neseniai tik daryti medelius ir geles wub.gif labai labai grazu 4u.gif
man tai labai idomu kaip ta apacia padaryta? smile.gif
Atsakyti