Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(vilmuke3 @ 2011 08 14, 12:28)
Alse, labai grazus darbeliai wub.gif  ta antra gelyte tai kaip auksine atrodo visa butu smile.gif

Ačiū 4u.gif bigsmile.gif
o tą rožę ir dariau kaip auksinę, tik kotukui panašesnės spalvos negavau blush2.gif
Atsakyti
Alse, nu šaunuolė!
Dieve, o man rankos nekyla... blush2.gif Turiu ppuošaliukų užsakym, tai vis atidėlioju. Bet tikiu, kad tuoj tuoj kibsiu į darbus, nes rudenėja, vakarai ilgėja... Žinau save, tada ateina įkvėpimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 08 14, 20:25)
Alse, nu šaunuolė!
Dieve, o man rankos nekyla... blush2.gif Turiu ppuošaliukų užsakym, tai vis atidėlioju. Bet tikiu, kad tuoj tuoj kibsiu į darbus, nes rudenėja, vakarai ilgėja... Žinau save, tada ateina įkvėpimas  ax.gif

Ačiū bigsmile.gif 4u.gif o man tai jau tie karoliukai kaip liga pasidarė, tik randu laisva minutę ir veriu, nors jau laiko mažiau tam turiu blush2.gif
Atsakyti
Vilmuke ir Alsė-gražūs medeliai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Silwa @ 2011 08 10, 15:59)
Sveikutes,
radau toki faina ir idomu medeli. bigsmile.gif  Gal kas zinot ir suvokiat kaip tuos papildomus elementus,t.y.sviesos diodus "imontuot" kad degtu? smile.gif
Dalinuosi
http://www.vsehobby...._iz_bisera.html

labai gražūs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 08 13, 23:03)
Šiandien baigti darbeliai smile.gif
user posted image
user posted image

oho grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 08 16, 22:00)
Vilmuke ir Alsė-gražūs medeliai thumbup.gif

QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 08 17, 10:21)
oho grazu  wub.gif

Ačiū 4u.gif ,labai smagu, kad mano darbeliai jums patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwa @ 2011 08 10, 14:59)
Sveikutes,
radau toki faina ir idomu medeli. bigsmile.gif   Gal kas zinot ir suvokiat kaip tuos papildomus elementus,t.y.sviesos diodus "imontuot" kad degtu? smile.gif
Dalinuosi
http://www.vsehobby...._iz_bisera.html

Labukas smile.gif.Apsilankyk http://biser.info/node/231569 smile.gif tikrai rasi atsakymą smile.gif .
Mergaitės, be galo gražūs darbeliai thumbup.gif . Ir aš įmesiu keletą savų, kai nuotraukytes sutvarkysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karla78: 20 rugpjūčio 2011 - 12:38
QUOTE(Karla78 @ 2011 08 20, 13:33)
Mergaitės, be galo gražūs darbeliai  thumbup.gif . Ir aš įmesiu keletą savų, kai nuotraukytes sutvarkysiu rolleyes.gif

Karla78, labas!
Malonu, kad užsuka nauji veidai mirksiukas.gif thumbup.gif Rodykis su savo darbais, labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karla78 @ 2011 08 20, 13:33)
Labukas  smile.gif.Apsilankyk http://biser.info/node/231569  smile.gif tikrai rasi atsakymą smile.gif .
Mergaitės, be galo gražūs darbeliai  thumbup.gif . Ir aš įmesiu keletą savų, kai nuotraukytes sutvarkysiu rolleyes.gif

Sveika prisijungusi, lauksim tavo darbelių 4u.gif bigsmile.gif

Ir kodėl visi geri paaiškinimai rusų kalba doh.gif aš nė žodžio nesuprntu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 08 20, 14:14)
Ir kodėl visi geri paaiškinimai rusų kalba doh.gif aš nė žodžio nesuprntu blush2.gif

Todėl, kad rusų saitai yra thumbup.gif thumbup.gif Ten moretys tikrai patirtim dalinasi, ten visada sulauksi pagalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 08 20, 14:18)
Todėl, kad rusų saitai yra  thumbup.gif  thumbup.gif Ten moretys tikrai patirtim dalinasi, ten visada sulauksi pagalbos  smile.gif

Tokiais atvejais gaila, kad nieko nesuprantu blush2.gif
Aš kai norėjau gyvūnus pradėt daryt kiek klausiau lietuvių merginų paaiškinimo, niekas nieko nepadėjo, matyt buvo gaila, kad dar viena konkurentė atsiras doh.gif
Papildyta:
Visagalis google vertėjas padėjo išsiversti tekstą bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alsė: 20 rugpjūčio 2011 - 13:25
QUOTE(Alsė @ 2011 08 20, 14:25)
Aš kai norėjau gyvūnus pradėt daryt kiek klausiau lietuvių merginų paaiškinimo, niekas nieko nepadėjo, matyt buvo gaila, kad dar viena konkurentė atsiras doh.gif
Papildyta:
Visagalis google vertėjas padėjo išsiversti tekstą bigsmile.gif  thumbup.gif

Taip Alse, manau nesako dėl konkurencijos doh.gif Esu susidurus ir aš su tuo verysad.gif O Rusija didelė, joms turbūt negaila. Išsibarsto tos konkurentės po šalies platybes ir nei kvapo jų ax.gif
O jei ko reiks ar nesuprasi klausk, aš rusakalbė mirksiukas.gif
Atsakyti