Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(vilmuke3 @ 2011 07 12, 10:58)
aciu aciu  4u.gif  labai neatsidziaugiu kad patarei sviesiam fone fotografuot mirksiukas.gif o cia  sumazinta nuotrauka tai kazkaip ne taip rysku atrodo, va padidinta, visai kitas vaizdas biggrin.gif  http://imageshack.us...vandos17cm.jpg/

thumbup.gif thumbup.gif Didesnė nuotrauka dar geriau atrodo!!!
Atsakyti
sveikos smile.gif na kaip kitom sekasi daryt medelius?
o as noreciau pakviesti pasiziureti ir jei patinka paspausti ant mano darbeliu va cia http://www.facebook....164051583663377
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 07 12, 09:18)
laba ryta, nufotografavau dar viena savo darbeli, sikart bandziau baltam fone fotografuot blush2.gif
levandos, apie 17cm aukscio:
user posted image

Koks fainuolis wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
vilmuke3, superiniai tavo darbeliai thumbup.gif wub.gif

O aš baiginėju dar vieną svyruoklėlį, tik gaila, kad kurį laiką negalėsiu jums savo darbų parodyti, nes neturiu galimybių įkelt į kompą unsure.gif
Atsakyti
Taniuta, Mėta, Alse aciu smile.gif

ir as vis noriu svyruokli padaryt bet karoliuku turiu tik geltonos spalvos kai dariau pusi tai liko, o noriu is zaliu, bet kad parduotuve man kitam miesto gale tai kol nueit prisiruosiu doh.gif o dabar dar drauge uzsiprase kad padaryciau is saldainiu medeli vestuvem.

Alse, tai jau lauksim kada galesi ikelt nuotraukas idomu bus pamatyt kokiu groziu prikurei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 07 12, 09:18)
laba ryta, nufotografavau dar viena savo darbeli, sikart bandziau baltam fone fotografuot blush2.gif
levandos, apie 17cm aukscio:

koks grožis ir koks originalus bigsmile.gif good.gif
Atsakyti
labai aciu rosebud1 smile.gif
truputi ne pagal tema, bet pabandziau padaryti medeli is saldainiu blush2.gif

[IMG=http://img143.imageshack.us/img143/6670/saldainiumedelis.jpg][/IMG]

Atsakyti
Labas merginos 4u.gif

Atostogaujat? wub.gif Darbų naujų nematyti g.gif
Aš neprisėdu prie medelių, nors teks, nes turiu rugpjūčiui užsakymą smile.gif

Vilmuke3, gražus saldainių medelis wub.gif Aš taip pat dariau, tik barbę. Čia nekelsiu, temukėj pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniuta: 28 liepos 2011 - 09:08
Sveikos 4u.gif
Pagaliau ir aš ryšy ir galiu parodyt ką pridirbau ax.gif .
user posted image
user posted image
O čia ta mano pirmoji, kur jums buvau rodžius, tik pataisyta
user posted image
Atsakyti
sveikos visos, nelabai atostogauju ir orai labai prasti siemet. bet toks tinginys apemes kazka daryt blush2.gif
Taniuta, pirmas blynas man tas saldainiu medelis, bet drauge uzsiprase ir teko daryt, kita karta jau zinosiu ka kitaip reikia daryt rolleyes.gif

Alse, labai grazus darbeliai wub.gif as tai svyranciais medeliais tavo vis zaviuosi bet niekaip nesusikaupiu pati pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 07 28, 20:56)
Alse, labai grazus darbeliai wub.gif  as tai svyranciais medeliais tavo vis zaviuosi bet niekaip nesusikaupiu pati pabandyt ax.gif

Ačiū bigsmile.gif

Oi, tik dabar pamačiau tavo saldainių medelį bigsmile.gif labai gražus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 07 28, 10:07)
Aš taip pat dariau, tik barbę. Čia nekelsiu, temukėj pasirodysiu  mirksiukas.gif

Kaip gražu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti